Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Οχι το ρούχο δεν είναι μαιμού είναι αυθεντικό σε παραλλαγή υφάσματος απο αυτό που γνωρίζουμε όμως υπάρχει και το έχω και εγώ.
 
η στολή νοσοκόμας ήταν η πρώτη στολή που είχα και θυμάμαι πόσο καλοραμμένη ήταν και πόσο καλό το ύφασμα - ματ βαμβακερό. Στη μέση η ποδιά είχε μία ραφή κι όχι δύο όπως εκείνης στο ebay. Δεν νομίζω πως η elgreco έβγαλε παραλλαγή της στολής σε κατώτερη ποιότητα - δεν το έκανε με καμία στολή. Όσες έχω δει μέχρι σήμερα ήταν σαν εκείνη που είχα κι εγώ. Όπως και να έχει, η τιμή είναι εξωφρενική, είτε πρόκειται για αυθεντική στολή είτε για ψεύτικη, δεδομένου ότι και η κατάσταση κούκλας και στολής είναι πολύ κακή.
 
Για να λένε τα κορίτσια ότι είναι αυθεντική η στολή θα είναι. Η φίλη mytinyworld δεν κάνει λάθος και η captain_harlock την είχε.

Εγώ την έχω μη γυαλιστερή αλλά μπορεί να κυκλοφορούσε και γυαλιστερή και ματ.

Φίλη lane πρέπει να είχες αυτή που έχω κι εγώ τη ματ με τη μια ραφή(φωτογραφία).

Όσο για την τιμή συμφωνώ ότι είναι υψηλή.

attachment.php
 
Όπως και να έχει, η τιμή είναι εξωφρενική, είτε πρόκειται για αυθεντική στολή είτε για ψεύτικη, δεδομένου ότι και η κατάσταση κούκλας και στολής είναι πολύ κακή.

Σε αυτό επιτρέψτε με να συμφωνήσω απόλυτα.

Και αν μου επιτρέπεται να πώ δημόσια την γνώμη μου (διαφορετικά παρακαλώ διαγράψτε το σχόλιο μου) ο πωλητής ξέρει ή μάλλον πιστεύει ότι θα τσιμπήσει το λαυράκι απο το εξωτερικό που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες και τα σκάει χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη αγοραστής απο όσο γνωρίζω δεν θα πρόσφερε τόσα λεφτά για να αποκτήσει τέτοιας ποιότητας κούκλα. Όπως πιστεύω και κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα το έκανε. Φανταστείτε κάποιος να αγόραζε κούκλες σε αυτή την κατάσταση για τόσα λεφτά τοτε αυτές στο κουτί πόσο θα έπρεπε να πουλιούνται?!

Δεν ξέρω αν είναι ο σωστός χώρος εδώ να παραθέσω φωτογραφίες αυτής της κούκλας αλλά μιας και πρόκειται για φίλη της bibi bo της πρώτης περιόδου είπα να την βάλω εδώ.

Και η αναφορά για την Λίλι λέι με την φούξια τουαλέτα που δυστυχώς πλέον δεν μιλάει αλλά μουγκρίζει σαν τα στοιχειά του juo on αλλά πέρα απο την αλαλία της παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Φρέσκια και πολύ γλυκιά!

Δώρο απο έναν αγαπημένο φίλο που να ναι πάντα καλά! Ότι βρίσκει το χαίρεται λίγο και μετά 90% μου το δίνει. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα αποκτήσει ποτέ το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής μου και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό!

P5060126.jpg

P5060125.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
captain_harlock πολύ όμορφη και ιδιαίτερη η Λίλι Λέι.Τη βρίσκω πολύ γλυκιά αν και αδικημένη γιατί η bibi-bo είχε τόσα ρούχα και παπούτσια ενώ η Λίλι Λέι μόνο αυτό που φορούσε. Να τη χαίρεσαι. Να ναι καλά ο φίλος που σου τη χάρισε. Αυτός είναι ο κόσμος. Άλλοι πουλάνε πανάκριβα κάτι, είτε το αξίζει είτε όχι κι άλλοι το χαρίζουν. Καλό είναι ότι μπορούμε να χαρίζουμε για να δίνουμε χαρά και σε άλλους ανθρώπους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σαφώς και είναι πολύ καλό το να χαρίζεις κάτι και μάλιστα όταν το κάνεις με την καρδιά σου αλλά το θέμα είναι πόσοι έχουν την μεγαλοψυχία να το κάνουν και μάλιστα όταν προκείται για κάτι τόσο ακριβό! Δυστυχώς σπανίζουν στις μέρες μας τέτοια άτομα.

Συνεχίζω με το ποστάρισμα νέων φωτογραφιών. Αυτή την φορά πρόκειται για μια ιδιαίτερη κούκλα χαρισμένη απο μια ιδιαίτερη φίλη που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια μέσα στο φόρουμ.

Κάποτε ήτανε Κρίσταλ στάρ αλλά τώρα πια έχει γίνει μια κοντεσίνα! :) σε μπλέ χρώμα, παραλλαγή του μώβ που γνωρίζουμε ότι κυκλοφορούσε.

P5060134.jpg

P5060130.jpg

P5060131.jpg
 
captain_harlock πανέμορφη η κοντεσίνα. Για μένα είναι από τις ωραιότερες bibi-bo που κυκλοφόρησαν και από αυτές που μου είχαν κάνει εντύπωση ως παιδί. Να τη χαίρεσαι.

Όσο κι αν σπανίζουν ευτυχώς υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι που χαρίζουν απλόχειρα και δεν μετράνε τα πάντα με το χρήμα.
 
captain-harlock υπεροχες!!! να τις χαίρεσαι και τις δυο!! :)
 
Σας ευχαριστώ πολύ, να στε καλά και οι δύο για τα καλά σας λόγια!

Να συνεχίσω τώρα με μια μπουλούκα χαρισμένη απο ένα πολύ καλό παιδί που μου την έκανε δώρο ξαφνικά πρίν απο ένα περίπου μήνα. Έιναι μια γυμνάστρια σε κόκκινη απόχρωση. Λείπει η κορδέλα που μπαίνει στο κεφάλι γιατί ήταν λιγο ξεχειλωμενη στην ραφή και πρέπει να της την φτιάξω πριν της την φορέσω.

P5060157.jpg

P5060148.jpg

P5060150.jpg

P5060151.jpg

P5060152.jpg

P5060154.jpg
 
captain_harlock είναι πανέμορφη η μπουλούκα και έχει πάρα πολύ ωραίες βλεφαρίδες. Πολύ ωραία και η φόρμα στο κόκκινο χρώμα. Να τη χαίρεσαι!
 
captain_harlock πάρα πολύ ωραία το σύνολο και η κούκλα. Να τα χαίρεσαι και τα δύο.
 
Captain_harlock, αυτή είναι από τις πιο όμορφες bibi-bo που έχω δει!!! Εκπληκτική έκφραση στο πρόσωπο!

Παιδιά, ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες που μας δείχνετε!:dribble:
 
Καλό καλοκαίρι από τη bibi-bo!

Η bibi-bo σας εύχεται καλό καλοκαίρι.

attachment.php


attachment.php


 
φιλε EL GRECO μας ειχαν λειψει οι πανεμορφες φωτογραφιες σου με τα κοντινα πλανα!!!

πολυ ωραιο το καλοκαιρινο συνολο της bibi bo,εχει καποια ονομασια;δε θυμαμαι αν το εχουμε ξαναδει

καλο καλοκαιρι σε ολους :flower:
 
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το πετσετέ σύνολο της bibi-bo δεν έχει όνομα και το έχουμε ξαναδεί παλιότερα από τη φίλη soufle. Καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα.
 
El Greco πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου. Ήθελα να σε ρωτήσω η bibi bo α περιόδου εκτός από το γνωστό χρυσαφί ολόσωμο μαγιώ, που την βλέπουμε και σε διαφημίσεις, είχε και άλλα μαγιώ να πουλιούνται ξεχωριστά όπως τα φορέματα π.χ.?
 
EL GRECO είπε:
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το πετσετέ σύνολο της bibi-bo δεν έχει όνομα και το έχουμε ξαναδεί παλιότερα από τη φίλη soufle. Καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα.
φιλε EL GRECO σ ευχαριστω για την πληροφορια,δεν το θυμομουν #)
 
Φίλη katerinak να σαι καλά.

Φίλη spirtoulis σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Από τον κατάλογο πάμε διακοπές που έχει ανεβάσει η φίλη mytinyworld εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?16957-Bibi-bo-%CA%E1%F4%DC%EB%EF%E3%EF%F2/page2

υπάρχουν τα εξής μαγίο-σύνολα της bibi-bo: 1.Μαγιόρκα, υπάρχει παρόμοιο μαγίο παντελονάκι τοπακι και εδώ σε φωτογραφία από το φίλο makisimo: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?3000-Bibi-bo-%CC%DD%F1%EF%F2-3%EF&p=188049#post188049 , 2. Κάπρι, 3.Ύδρα beach

Όλοι θυμόμαστε το μαγίο της Σταρ λόγω του ότι ήταν το πιο πολυδιαφημισμένο, χρυσό και το πιο επιτυχημένο.

attachment.php
 
Φίλε ελ γκρέκο πανέμορφες οι καλοκαιρινές σου φωτογραφίες μας έφερες το καλοκαιράκι στο ρετρομάνιαξ. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας παιδιά!
 
Πίσω
Μπλουζα