mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 108
Εξαιρετικά κομμάτια zouzou και πανέμορφες κούκλες! Με την αλλαγή των λάστιχων θα γίνουν σαν καινούριες! Μην τις κολλήσεις!
φιλε EL GRECO ευχαριστουμε πολυ για την πληροφορια!!οποτε μπορει να γινει κι αλλος συνδυασμος με το διαφανο μπλουζακιEL GRECO είπε:Φίλη katerinak αυτό το σύνολο δεν το έχουμε ξαναδεί από όσο θυμάμαι. Το διάφανο μπλουζάκι είναι ξεχωριστό από το ζακετάκι-μπολερό που ενώνεται με το σορτσάκι-εσώρουχο.
φιλε EL GRECO ευχαριστουμε και παλι για την πληροφορια!!φανταζομαι θα εχει μια καποια δυσκολια για να το φορεσει η bibi bo αφου τα δυο κομματια ειναι ενωμενα με λαστιχοEL GRECO είπε:Φίλη katerinak εγώ σε ευχαριστώ. Το ζακετάκι-μπολερό είναι ενωμένο με το σορτάκι-εσώρουχο και στη μέση έχει λάστιχο.Η φούστα έχει το κλασικό κούμπωμα.
makisimos είπε:όταν δεν βλέπω βρες παιδιά να γραφει εδω μέσα ο EL GRECO πραγματικά με πιάνει η καρδιά μου..!! όλα μπορουν να γκρεμιστουν, να χρεοκοπησουμε, να ερθουν σεισμοι και καταποντισμοί...αλλά όταν κάνω την βόλτα μου εδω μέσα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βλέπω τον θεματοφυλακα-άγγελο της bibi-bo να έχει ποσταρει μια απο τις εκατοντάδες όμορφες φωτογραφιες που μονο αυτος ξέρει και βγάζει,μεταφέροντάς μας την αθωότητα αυτης της κουκλας..!!ΕL GRECO μην μας ξεχνάς..!! Μπορεί να μην γράφουμε συχνά, αλλά να ξέρεις ότι ο θαυμασμος μας για την δουλεια που εχεις ρίξει σε αυτην την κούκλα και στο θρεντ της bibi-bo, είναι εκεί, δυνατός και χωρίς να μειώνεται ποτέ στο ελάχιστο..!! :flower: