Αντε ρε DINO βγαλε τα σελοφαν και ανοιξε τα με την ψυχη σου.. μουσειο θα ανοιξεις?! Ολο το παιχνιδι ειναι να νιωσεις οπως θα ενιωθες αν τα ειχες αυτα σαν παιδι. Δεν πιστευω οτι ο μικρουλης τοτε DINO θα τα αφηνε να τα καμαρωνει!!! Περασα και εγω απο το σταδιο των σφραγισμενων αλλα ειναι κυριολεκτικα ηλιθιο σπορ. Μεχρι που πηρα αναποδες μια μερα και τα ανοιξα ολα και τα χαρηκα με την ψυχη μου.DINO είπε:Σε ευχαριστώ vagosgta3!!Αν και δε με βλέπω να τα βγάζω απ'τα κουτιά τους...
![]()
Συμφωνώ απολύτως, η μανία κάποιων συλλεκτών για σφραγισμένα είναι τελείως ακατανόητη. Λένε ότι τα κρατάνε για τις μελλοντικές γενιές και για κάποιο μουσείο gaming, το οποίο είναι τελείως ανούσιο. Τι θα κάνει ο μελλοντικός επισκέπτης του μουσείου; Θα χαζεύει τα κουτιά; Το θέμα είναι να παίζει τα παιχνίδια.phil_vr είπε:Αντε ρε DINO βγαλε τα σελοφαν και ανοιξε τα με την ψυχη σου.. μουσειο θα ανοιξεις?! Ολο το παιχνιδι ειναι να νιωσεις οπως θα ενιωθες αν τα ειχες αυτα σαν παιδι. Δεν πιστευω οτι ο μικρουλης τοτε DINO θα τα αφηνε να τα καμαρωνει!!! Περασα και εγω απο το σταδιο των σφραγισμενων αλλα ειναι κυριολεκτικα ηλιθιο σπορ. Μεχρι που πηρα αναποδες μια μερα και τα ανοιξα ολα και τα χαρηκα με την ψυχη μου.
Oπως λενε και οι Motley Crue: Use it or loose it!!![]()