ambu_dare
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 61
Οι χαρακτηρισμοί σου περί αλάζονα και παντογνώστη δεν με αγγίζουν στο ελάχιστο. Οι φίλοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα μου. Χαίρομαι που αισθάνεσαι ακόμα παιδί. Συνήθως η ιστορία γράφεται μετά από κάποιο γεγονός. Δυστυχώς τις αποδείξεις που ζητάς επί του συγκεκριμένου θέματος "προγενέστερες και αληθείς" δεν κατάφερα να τις βρω. Ωστόσο, αποδείξεις και στοιχεία, παραθέσαμε μόνον εγώ και ο Billy, εσύ εώς τώρα δεν έχεις παραθέσει ουσιαστικά τίποτα. Μην νομίζεις ότι έψαχνα στοιχεία για να αποδείξω ότι έχεις λάθος. Βασικά έψαξα να βρω την αλήθεια όμως τελικά αυτά που βρήκα ήταν υπέρ του αρχικού δημοσιεύματος του Billy.
Μην επικαλείσαι τον διαχειριστή - δεν είναι ούτε ο δάσκαλος μας να μας κάνει ντα, αλλά ούτε θαλαμοφύλακας να μας βγάλει ατην αναφορά.
Φιλικά πάντα, λάθος μου που έχασα τον χρόνο μου και το έψαξα.
Για τιμωρία μου θα σου γράψω τα 4 DVD του ΜΑΜΕ που ζητάς σε άλλο thread.
Μην λες ότι το ταξίδι στον χρόνο είναι φαντασία, στο μέλλον ίσως εκπλαγείς. Η επιστήμη ήδη έχει αποδεχτεί την δυνατότητα να υπάρχουν "κενά" στον χώρο και στον χρόνό. Ήδη κάνουν πειράματα (πάνω από εκατό χρόνια περίπου). Αποδέχονται την ύπαρξη της δυνατότητας να ταξιδέψει κάποιος μπροστά στον χρόνο, αναζητούν εάν υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να γίνει κάτι και προς το παρελθόν.
"Εάν ο Θεός ήθελε τους ανθρώπους να πετούν θα τους είχε δώσει φτερά"...
Νομίζω ότι κάπως έτσι έκλεισε από μέρους μου και αυτό το θέμα... εγώ με αυτό το δημοσίευμα πάντως τελείωσα ότι είχα να πω (δυστυχώς και αρκετά παραπάνω).
πλέον μαζεύω τα μπογαλάκια μου και πάω διακοπές.
Μην επικαλείσαι τον διαχειριστή - δεν είναι ούτε ο δάσκαλος μας να μας κάνει ντα, αλλά ούτε θαλαμοφύλακας να μας βγάλει ατην αναφορά.
Φιλικά πάντα, λάθος μου που έχασα τον χρόνο μου και το έψαξα.
Για τιμωρία μου θα σου γράψω τα 4 DVD του ΜΑΜΕ που ζητάς σε άλλο thread.
Μην λες ότι το ταξίδι στον χρόνο είναι φαντασία, στο μέλλον ίσως εκπλαγείς. Η επιστήμη ήδη έχει αποδεχτεί την δυνατότητα να υπάρχουν "κενά" στον χώρο και στον χρόνό. Ήδη κάνουν πειράματα (πάνω από εκατό χρόνια περίπου). Αποδέχονται την ύπαρξη της δυνατότητας να ταξιδέψει κάποιος μπροστά στον χρόνο, αναζητούν εάν υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να γίνει κάτι και προς το παρελθόν.
"Εάν ο Θεός ήθελε τους ανθρώπους να πετούν θα τους είχε δώσει φτερά"...
Νομίζω ότι κάπως έτσι έκλεισε από μέρους μου και αυτό το θέμα... εγώ με αυτό το δημοσίευμα πάντως τελείωσα ότι είχα να πω (δυστυχώς και αρκετά παραπάνω).
πλέον μαζεύω τα μπογαλάκια μου και πάω διακοπές.