Buck Rogers

Οι χαρακτηρισμοί σου περί αλάζονα και παντογνώστη δεν με αγγίζουν στο ελάχιστο. Οι φίλοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα μου. Χαίρομαι που αισθάνεσαι ακόμα παιδί. Συνήθως η ιστορία γράφεται μετά από κάποιο γεγονός. Δυστυχώς τις αποδείξεις που ζητάς επί του συγκεκριμένου θέματος "προγενέστερες και αληθείς" δεν κατάφερα να τις βρω. Ωστόσο, αποδείξεις και στοιχεία, παραθέσαμε μόνον εγώ και ο Billy, εσύ εώς τώρα δεν έχεις παραθέσει ουσιαστικά τίποτα. Μην νομίζεις ότι έψαχνα στοιχεία για να αποδείξω ότι έχεις λάθος. Βασικά έψαξα να βρω την αλήθεια όμως τελικά αυτά που βρήκα ήταν υπέρ του αρχικού δημοσιεύματος του Billy.

Μην επικαλείσαι τον διαχειριστή - δεν είναι ούτε ο δάσκαλος μας να μας κάνει ντα, αλλά ούτε θαλαμοφύλακας να μας βγάλει ατην αναφορά.

Φιλικά πάντα, λάθος μου που έχασα τον χρόνο μου και το έψαξα.

Για τιμωρία μου θα σου γράψω τα 4 DVD του ΜΑΜΕ που ζητάς σε άλλο thread. ;)

Μην λες ότι το ταξίδι στον χρόνο είναι φαντασία, στο μέλλον ίσως εκπλαγείς. Η επιστήμη ήδη έχει αποδεχτεί την δυνατότητα να υπάρχουν "κενά" στον χώρο και στον χρόνό. Ήδη κάνουν πειράματα (πάνω από εκατό χρόνια περίπου). Αποδέχονται την ύπαρξη της δυνατότητας να ταξιδέψει κάποιος μπροστά στον χρόνο, αναζητούν εάν υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να γίνει κάτι και προς το παρελθόν.

"Εάν ο Θεός ήθελε τους ανθρώπους να πετούν θα τους είχε δώσει φτερά"...

Νομίζω ότι κάπως έτσι έκλεισε από μέρους μου και αυτό το θέμα... εγώ με αυτό το δημοσίευμα πάντως τελείωσα ότι είχα να πω (δυστυχώς και αρκετά παραπάνω).

πλέον μαζεύω τα μπογαλάκια μου και πάω διακοπές.
 
Καλές διακοπές φίλε Ambu, ρίξε και καμιά βουτιά για μένα τον άμοιρο που φέτος θα λιώσω στην τσιμεντούπολη και δεν θα πάω πουθενά. :(

Ελπίζω, σαν εξωγήινος, να μην έχεις πρόβλημα με την σωματική επαφή στο θαλασσινό νερό, μια και συνάδελφοί σου έχει παρατηρηθεί ότι μεταλλάχθηκαν ύστερα από θαλασσινό μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Επισταμένες έρευνες διεξάγονται για να χυθεί άπλετο φως στο μυστήριο μια και πολλοί υποστηρίζουν ότι η εν λόγω μετάλλαξη οφείλεται στο νερό, άλλοι πιστεύουν ότι είναι αποκλειστική ευθύνη του αντηλιακού με καρότο που χρησιμοποιήθηκε. Προσπαθούν, δε, να εντοπίσουν γνωστό λαγό, γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων για να πάρουν τη γνώμη του, αλλά φήμες θέλουν το αγαπημένο λαγουδάκι να έχει απαχθεί από εξωγήινους που και αυτοί με τη σειρά τους προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο! Μύλος σκέτος!
 
Καλές διακοπές AMBU !

(χαιρετισμούς στον Aquaman !)
 
Ευχαριστώ παιδιά...

Όσο για τα λεγόμενα του φίλου pooky, όλα αυτά φίλε μου είναι αστικοί μύθοι...

Φώτο από παλαιότερες διακοπές... ;)

Simeon_MarsWater3.jpg
 
Οι χαρακτηρισμοί σου περί αλάζονα και παντογνώστη δεν με αγγίζουν στο ελάχιστο.
Oυτε κι εμενα με αγγιζουν οι δικοι σου χαρακτηρισμοι για "μικρο παιδι με λανθασμενη και διαστρεβλομενη φαντασια". Αδικα προσπαθησες να με υποτιμησες αφου και εγω ξερω ποιος ειμαι και οσοι εχουν διαβασει τα posts μου ασφαλως θα εχουν καταλαβει οτι δεν ειμαι καποιος που λεει ασυναρτησιες και στρεβλα ή ασχετα πραγματα.

Τωρα, αλλαζονικη ειναι σαφως η συμπεριφορα σου αφου προσπαθησες να περασεις οπωσδηποτε τη δικη σου αποψη χωρις να σεβεσαι αλλη αποψη. Αυτος που νομιζει οτι τα ξερει ολα, παντογνωστης δε λεγεται??

Χαίρομαι που αισθάνεσαι ακόμα παιδί
Eξαρταται τι εννοεις. Επειδη προφανως το εννοεις με την κακη εννοια, σου λεω οτι σε πολλα posts μου εδω εχω καυτηριασει την "παιδικη" νοοτροπια που εξεφρασαν καποια μελη πχ. τονιζοντας οτι εχουμε πλεον μεγαλωσει και αλλη η εποχη των '80, αλλη τωρα.

Συνήθως η ιστορία γράφεται μετά από κάποιο γεγονός. Δυστυχώς τις αποδείξεις που ζητάς επί του συγκεκριμένου θέματος "προγενέστερες και αληθείς" δεν κατάφερα να τις βρω. Ωστόσο, αποδείξεις και στοιχεία, παραθέσαμε μόνον εγώ και ο Billy, εσύ εώς τώρα δεν έχεις παραθέσει ουσιαστικά τίποτα.
Aς μην υπερβαλλουμε φιλε μου,ενα απλο παιδικο σηριαλ οπως τοσα ηταν, οχι ιστορια! Δε χρειαζεται να τρως την ωρα σου ψαχνοντας πηροφοριες, στοιχεια,ντοκουμεντα και αποδειξεις στο νετ...Δε κανουμε καποια δικη για να αντιπαραθεσουμε τα στοιχεια μας!!! Τελικα, οπως λες παρακατω, μετανιωσες που εχασες το χρονο σου.

Μην επικαλείσαι τον διαχειριστή - δεν είναι ούτε ο δάσκαλος μας να μας κάνει ντα, αλλά ούτε θαλαμοφύλακας να μας βγάλει ατην αναφορά.
O διαχεριστης/administrator σε καθε φορουμ ειναι υπευθυνος για την ευρρυθμη λειτουργια του. Οφειλει να παρεμβαινει οταν βλεπει οτι διασαλευεται η ταξη και να την αποκαθιστα. Εγω αν ημουν διαχειριστης και εβλεπα μια τετοια εμπλοκη θα σου εκανα παρατηρηση να μην εισαι προσβλητικος και αλαζονας.

Tελος κι απο μενα,εκτος αν ξαναπροκληθω.

- Δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι μπορχει καποια στιγμη οπου με τη βοηθεια της επιστημης να...ταξιδευουμε στο χρονο? Να γινουμε Θεοι δηλαδη? Ας σοβαρευτουμε, αλλο επιστημη, αλλο επιστημονικη φαντασια και αλλο τρελη φαντασια :)

Eγω ειμαι ηδη διακοπες ;)
 
ambu_dare είπε:
Ευχαριστώ παιδιά...
Όσο για τα λεγόμενα του φίλου pooky, όλα αυτά φίλε μου είναι αστικοί μύθοι...

Φώτο από παλαιότερες διακοπές... ;)

Simeon_MarsWater3.jpg

Φτού σου να μη σε ματιάσω!!!!!!

Πολύ ωραίο μέρος με υπέροχη θέα!

Αλλά έχω μια ερώτηση: Που είναι το λαγουδάκι; ;)
 
βγηκε σε links η σειρα και με τα 2 seasons

μιλαμε για δρομοκαικιο πλευρα.........πως τα καταφεραν και τα ανεβασαν....μπραβο τους
 
εχει ηδη ανεβει χωρις ελληνικους υποτιτλους--αν και πιθανως θα υπαρχουν καπου (ολα...βασικα εβαλα ενα χερακι για τα επεισοδεια των 70s.... εκτος απο τα επεισοδεια των 80s) σε γνωστο ελληνικο site
 
Η θρυλικη σειρα κυκλοφορει πλεον και σε Blu-ray. :)

fetch


fetch


πηγη φωτο: amazon.com
 
Ειχα εναν ξαδερφο οπου καπου ειχε δει τον Μπ.Ροτζερς να κανει λακτισμα καρατε και ειχε τρελαθει να τον αντιγραψει.
 
Όπως όλες οι τηλεοπτικές σειρές της εποχής μεταφέρθηκε στις 8μπιτες παιχνιδομηχανές από την U.S. Gold το 1985 με τίτλο Buck Rogers: Planet of Zoom.

1662119406732.png
 
Πίσω
Μπλουζα