kingtiger077
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 218
Λόρδε όταν λες την ιστορία των 12 τευχών τι εννοείς; Τα αμερικάνικα τεύχη; Γιατί εδώ...6 με το ζόρι έφτασε!!! Και ναι τα έχω όλα χεχε!!!
songless_bird είπε:Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να βρω τα τευχη 5 και 6;;; Δεν ηξερα οτι βγηκαν ποτε! Μικρος τα αγοραζα και εψαχνα σαν τρελος να βρω το επομενο τευχος. Εχω τα 4 πρωτα. Δεν ξερω πως τελειωνει η ιστορια..
songless_bird είπε:[...] Θεσσαλονικη δεν εχουμε "μοναστηρακι" να ψαξω παντως...
Ε όχι και 35 ευρώ το ένα!!!! Εγώ τα πήρα πολύ πιο φθηνά. Αν κάποιος πήγε να σου πουλήσει τα τεύχη αυτά στη τιμή αυτή είναι το λιγότερο ληστής!!! Όντως τα τεύχη 5 και 6 είναι πιο σπάνια από τα 4 πρώτα αλλά βρίσκονται με λίγη τύχη και πολύ ψάξιμο. Πληροφοριακά, τα 4 πρώτα τεύχη κοστίζουν βαριά 5 ευρώ ενώ τα 5 και 6 ίσως τα βρεις 7 ή ακόμη και 10 ευρώ. Μην δεχτείς τίποτε παραπάνω και τους κάνεις να τρίβουν τα χέρια τους!!!songless_bird είπε:[edit]Τελικα τις αγγλικες εκδοσεις τις διαβασα. Περιεργο τελος...Και μιλαω για την τελευταια εικονα με το σπαθι!Παντως θελω τα ελληνικα για να εχω ολοκληρωμενη τη συλλογη. Πραγματικα δεν ηξερα οτι βγηκαν 5 και 6. Ειχα τα τρια πρωτα και τυχαια βρηκα το 4 σε καποιες διακοπες που πηγα πριν 15 χρονια.
Online που εψαξα οι τιμες για τα ελληνικα 5 6 ειναι εξωφρενικες. 35? το ενα! Θεσσαλονικη δεν εχουμε "μοναστηρακι" να ψαξω παντως...
σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες Lord_Makro. Νόμιζα και'γω ότι στην Αμερική είχε κυκλοφορήσει περισσότερο υλικό...Lord_Makro είπε:Ναι, 12 ήταν τα τεύχη όπως βγήκαν στην Αμερική. Τα 6 δικά μας ήταν διπλά σε μέγεθος, δημοσιεύτηκαν όλα δηλαδή κι εδώ![]()