Μια μικρή διόρθωση αν επιτρέπεις... Το Storm κυκλοφόρησε στα ελληνικά μέχρι το 10ο τεύχος και το Ερίκ Καστέλ μέχρι το 9ο...johnk10 είπε:Ακριβως παιδια οπως το Storm και Ερίκ Καστέλ ειναι στα ελληνικα ειναι μεχρι το 7ο τευχος
=> Insomnia.gr & User=GothicCrusadercomic camelot 3000 - english version Η αγγλική (ή αμερικάνικη) έκδοση σε 12 τεύχη
50 E
άριστη κατάσταση
okaterina είπε:Θα συμφωνήσω με τον Perseas και θα συμπληρώσω οτι αφήνετε επίσης να εννοηθεί οτι το παιδί που περιμένουν η Γκουίνεβιρ με τον Λάνσελοτ, είναι του Αρθούρου
ambu_dare είπε:Δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο σχετικά με το παιδί, απλά ελπίζουν και οι δύο να είναι δικό του... κρίνοντας πάντως από την ποσότητα των επαφών μεταξύ τους, δεν θα έδινα και μεγάλη απόδοση σε αυτή τους την ελπίδα... φτυστό ο Λανς θα βγειNevermind... Juanita your wish is my command, check your pms.
ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!
http://img152.imageshack.us/img152/4295/camelot3000izotristay0.jpg
![]()
(click me 4 more) :dribble:
καλησπέρα σε όλους καταρχάς. φιλε μου και γω το 5 τεύχος δεν έχω.. ούτε και το χω διαβάσει ποτέ. Mε ενδιαφέρει και μένα να το αγοράσω. Σou στέλνω μήνυμα.Valtasar είπε:Πρώτα απ' όλα να σε καλωσορίσω στην παρέα μας.
Μπορώ να στο βρω εγώ άμα θέλεις...η τιμή κυμαίνεται στα 12-15 ευρώ.
Συνήθως τα μεγάλα νούμερα (5-6) τα πουλάνε πακέτο όλη τη σειρά γιατί είναι σπάνια. Πιστεύω να κατορθώσω να το βρω μόνο του αν είμαι τυχερός...
Αν σε ενδιαφέρει άσε μου μήνυμα
Προσοχή: Μηνύματα σε greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, μηνύματα που παραβιάζουν τους κανόνες του Retromaniax Board περι copyrighted υλικού θα έχουν την ίδια τύχη.