akaliakoukou
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 10
Προβολή συνημμένου 58186
Ξέρω, ξέρω, κολλημένη με το μάνγκα, πώς αποφάσισα να ανοίξω αυτό το thread, ε?
Είναι γεγονός (το έχω αναφέρει κι άλλες φορές) ότι κι εγώ την Κάντυ, πρώτη φορά στην τηλεόραση την είδα! Με το μάνγκα κόλλησα αργότερα!..
Πέρα από τη Ματίνα Καρρά και τον Αργύρη Παυλίδη που τους αναφέρουμε εδώ κι εκεί σκόρπια, δεν έχουμε κάνει μια εκτενέστερη έρευνα και αναφορά σε εκείνους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να γνωρίσουμε κι εμείς την Κάντυ στην Ελλάδα!!! Και δεν μιλάω μόνο για το καστ των ηθοποιών, αλλά και γιʼαυτούς που έκαναν τις μεταφράσεις (γκρρρρρ) κλπ κλπ…
Έχω μπει κατά καιρούς στο ίντερνετ και έχω δει κάποια επεισόδια από άλλες χώρες, αλλά απογοητεύτηκα! Όταν πήρα στα χέρια μου τα κορεάτικα DVD ήθελα να ακούσω τις φωνές και στα κορεάτικα και στα γιαπωνέζικα…
Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη Κάντυ και τον καλύτερο Τέρρυ, από όλες τις άλλες χώρες!!! :hurrah: :hurrah:
Λατρεύω τη φωνή της Ματίνας Καρρά!!! Είναι ένας από τους λόγους που λάτρεψα την Κάντυ… δεν μπορώ να τη φανταστώ με κάποια άλλη φωνή!
Πέρα από την άθλια μετάφραση (το τονίζω κάθε φορά αυτό γιατί με χαλάει)
οι Έλληνες ηθοποιοί είναι εκπληκτικοί!!!
Θεωρώ ότι λείπει από το φόρουμ μας ένα αφιέρωμα…
Θέλετε να φτιάξουμε κάτι?
Υπάρχει η συνέντευξη του Αργυρή Παυλίδη στο youtube (Ποιες τυχερές ήταν εκεί?)
Πέρα από αυτή τη συνέντευξη, έχουμε κάτι άλλο???
Νομίζω ότι οι «κολλημένοι με το άνιμε» ίσως ξέρουν αρκετές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε και θα ήθελα πολύ να τις μοιραστούν μαζί μας!
Το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει ο Ανδρέας Διαμαντίδης :acoustic: , Προβολή συνημμένου 58187
ενώ υπεύθυνος για την μεταγλώττιση είναι ο Μιχάλης Μπαλής.
Προβολή συνημμένου 58188
Χμμ... :wait2: νομίζω ότι θα ήθελα από τον δεύτερο να πάρουμε μία συνέντευξη...
έχω να ρωτήσω πάαααρα πολλά....
Ξέρω, ξέρω, κολλημένη με το μάνγκα, πώς αποφάσισα να ανοίξω αυτό το thread, ε?
Είναι γεγονός (το έχω αναφέρει κι άλλες φορές) ότι κι εγώ την Κάντυ, πρώτη φορά στην τηλεόραση την είδα! Με το μάνγκα κόλλησα αργότερα!..
Πέρα από τη Ματίνα Καρρά και τον Αργύρη Παυλίδη που τους αναφέρουμε εδώ κι εκεί σκόρπια, δεν έχουμε κάνει μια εκτενέστερη έρευνα και αναφορά σε εκείνους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να γνωρίσουμε κι εμείς την Κάντυ στην Ελλάδα!!! Και δεν μιλάω μόνο για το καστ των ηθοποιών, αλλά και γιʼαυτούς που έκαναν τις μεταφράσεις (γκρρρρρ) κλπ κλπ…
Έχω μπει κατά καιρούς στο ίντερνετ και έχω δει κάποια επεισόδια από άλλες χώρες, αλλά απογοητεύτηκα! Όταν πήρα στα χέρια μου τα κορεάτικα DVD ήθελα να ακούσω τις φωνές και στα κορεάτικα και στα γιαπωνέζικα…
Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη Κάντυ και τον καλύτερο Τέρρυ, από όλες τις άλλες χώρες!!! :hurrah: :hurrah:
Λατρεύω τη φωνή της Ματίνας Καρρά!!! Είναι ένας από τους λόγους που λάτρεψα την Κάντυ… δεν μπορώ να τη φανταστώ με κάποια άλλη φωνή!
Πέρα από την άθλια μετάφραση (το τονίζω κάθε φορά αυτό γιατί με χαλάει)
οι Έλληνες ηθοποιοί είναι εκπληκτικοί!!!
Θεωρώ ότι λείπει από το φόρουμ μας ένα αφιέρωμα…
Θέλετε να φτιάξουμε κάτι?
Υπάρχει η συνέντευξη του Αργυρή Παυλίδη στο youtube (Ποιες τυχερές ήταν εκεί?)
Πέρα από αυτή τη συνέντευξη, έχουμε κάτι άλλο???
Νομίζω ότι οι «κολλημένοι με το άνιμε» ίσως ξέρουν αρκετές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε και θα ήθελα πολύ να τις μοιραστούν μαζί μας!
Το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει ο Ανδρέας Διαμαντίδης :acoustic: , Προβολή συνημμένου 58187
ενώ υπεύθυνος για την μεταγλώττιση είναι ο Μιχάλης Μπαλής.
Προβολή συνημμένου 58188
Χμμ... :wait2: νομίζω ότι θα ήθελα από τον δεύτερο να πάρουμε μία συνέντευξη...
έχω να ρωτήσω πάαααρα πολλά....
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: