nessie είπε:
Απίστευτο!
D2E, θα ήθελα να είμαι από καμιά μεριά να δω την αντίδρασή σου όταν αντίκρισες το περιεχόμενο του φακέλλου... :cheers:
μωρε δεν θα ηθελες! ευτυχως το ανοιξα σε καφετερια κ απλα το κοιταζα αφωνη για κανα διωρο... πηγαν να με παρουν κ τα ζουμια 2-3 φορες..
το θεμα ειναι πως ηταν δωρο απο την χαβανεζα admin του candyterry forum και η γυναικα το εβγαλε απο την προσωπικη της συλλογη. κανεις δεν ηξερε οτι εχει κατι τετοιο κ ποσο καιρο το ειχε. με γονατισε λεμε.
ημιλυποθυμη σας ανακοινωνω πως πλεον στην συλλογη μου προστεθηκαν αλλα 5 (!!!) anthony cels, 4 με τον anthony μωρο (απο τον εφιαλτη του) και ενα απο το ροντεο!!!
τα περιμενω απο ιαπωνια, με το καλο να φτασουν τα μωρακια μου!!!!!
να ευχαριστησω ιδιαιτερως την καμπια, μια κ λιγο πριν πεσω στην μαχη για τους πλειστηριασμους, κρεμασα το οικοσημο των αρντλευ πανω απο την οθονη του πι σι μου για γουρι.. και αν μου εφερε γουρι λεει!!
επιτελους, μετα απο 2,5 χρονια..
αυτο ειναι το καταπληκτικο με τα cels, ειναι πραγματικα οτι πιο οριτζιναλ μπορεις να εχεις σχετικα με τον αγαπημενο σου χαρακτηρα.. οχι απλα οριτζιναλ, ειναι Ο ΙΔΙΟΣ ο χαρακτηρας με σαρκα κ οστα..
priceless...