Τώρα τα πήρα κρανίο...Playmolover είπε:Λοπόν.... το ebay με ενημερώνει μόλις ότι.... την κέρδισα την δημοπρασία...
Και το αντικείμενο;;;;;;
ΑΥΤΟ:
akaliakoukou είπε:Τώρα τα πήρα κρανίο...'εσύ μου το έφαγες?????
Γιατί δεν το ξαναχτύπησες; Αφού είχες καταφέρει να ξεπεράσεις το overbid του άλλου. Όταν το χτύπησα εγώ (1,5 λεπτό πριν τη λήξη) ήμουν σίγουρος ότι θα έχανα...akaliakoukou είπε:Τώρα τα πήρα κρανίο...'εσύ μου το έφαγες?????
Γιατί εκείνη την ώρα ήμουν στη δουλειά!Playmolover είπε:Γιατί δεν το ξαναχτύπησες; Αφού είχες καταφέρει να ξεπεράσεις το overbid του άλλου. Όταν το χτύπησα εγώ (1,5 λεπτό πριν τη λήξη) ήμουν σίγουρος ότι θα έχανα...Αλλά...
Τη θεία, τον Στήαρ τον έχω.Playmolover είπε:Άσχετο akaliakoukou, χτύπησες την Θεία Ελρόυ ή τον Στήαρ;Την θεία δεν την χτύπησα γιατί από την χαρά μου που κέρδισα το πρώτο ξέχασα να bidάρω....
Καπως ετσι φανταζομαι τη διαφημιση στο ebay!!!Juanita είπε:Είμαι σίγουρη πως όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα νιώσεις ένα μικρό δέος αφού αυτή τη συγκεκριμένη εικόνα την έχουν δει εκατομμύρια μάτια σ' όλο τον κόσμο και τώρα ανήκει σε εσένα!!!
Τη θείααααα;;; Μπρρρ.... Αυτη τη βλεπεις και τρομαζεις, ετσι οπως σε κοιταει!! Εκτος αν θες να τη δειχνεις σε κανενα πιτσιρικι, για να τρωει το φαγητο του! (Αν και θα κατηγορηθεις για ασκηση ψυχολογικης βιας... χμμμ... )Playmolover είπε:... χτύπησες την Θεία Ελρόυ; ...
Γιατί εγώ που νομίζεις ότι ήμουν; Την ώρα που έληγε όμως η δημοπρασία τους είπα να μην μου μιλάνε καθόλου για ένα πεντάλεπτο και τον λόγο. Μετά με ρώταγαν όλοι αν κερδίσαμε....!akaliakoukou είπε:Γιατί εκείνη την ώρα ήμουν στη δουλειά!
Περίμενε γιατί νομίζω ότι μου την είπες τώρα.Playmolover είπε:Γιατί εγώ που νομίζεις ότι ήμουν; Την ώρα που έληγε όμως η δημοπρασία τους είπα να μην μου μιλάνε καθόλου για ένα πεντάλεπτο και τον λόγο. Μετά με ρώταγαν όλοι αν κερδίσαμε....!
Sorry αν στην χάλασα...
Καμιά πρόταση; Σας θυμίζει κάτι;nessie είπε:Playmolover, είναι πολύ όμορφο!
Τώρα πρέπει να ανακαλύψεις από ποιο επεισόδιο και ποιο δευτερόλεπτο του anime προέρχεται αυτή η σκηνή!!!