Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.777
Οχι ενα απλο ρολοϊ αλλα το δικο μου ρολοϊ των 80ς μεχρι που καποιος το κοπανησε στον τοιχο μαζι με το χερι μου ,χαλασε το λουρακι και απο τοτε αγνοειται.
Εχω ακομη το θηριωδες μανουαλι του.
Σημερα ανακαλυψα οτι πουλιεται ακομη,ακριβως το ιδιο.
Τι κανει ,τι εκανε;
Καταρχην ητανε τηλεφωνικος καταλογος (50 νουμερα) ,τοτε εγραφα τα τηλεφωνα μαζι με τα ονοματα (8 ψηφια) ,ειχε και ξεχωριστο partition (lol) που εμπαινες μονο με κωδικο για μυστικα τηλεφωνα,ειχα το 0000 για να μην το ξεχναω (δεν εχω το ιδιο σημερα
).
Ητανε και touchscreen.
Ιδανικο για σκονακια αν και δεν το χρησιμοποιησα ποτε ,ημουν ανετος γιατι who the hell ηξερε να το χρησιμοποιησει ,ποσο μαλλον η δασκαλα!
Τι αλλο εκανε;
Ηταν μετατροπεας νομισματων ,αχρηστο για τοτε αλλα αν σε ρωταγε ο περιπτερας ποσο κανουν ρε τα Φοφικο στην Αμερικα ηξερες να του απαντησεις.
Κατα τα αλλα τα κλασσικα ,χρονομετρο,κομπιουτερακι ,ξυπνητηρι.....
Φακ ουτε τα ρολογια του σημερα δεν τα κανουν αυτα,θελεις κινητο αλλα το κινητο δεν το φορας στο χερι.
Ι loved my Casio!!!!!!!
[edit] dead pic [edit]
Eδω το αγοραζεις
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000P98ZUS
Εχω ακομη το θηριωδες μανουαλι του.
Σημερα ανακαλυψα οτι πουλιεται ακομη,ακριβως το ιδιο.
Τι κανει ,τι εκανε;
Καταρχην ητανε τηλεφωνικος καταλογος (50 νουμερα) ,τοτε εγραφα τα τηλεφωνα μαζι με τα ονοματα (8 ψηφια) ,ειχε και ξεχωριστο partition (lol) που εμπαινες μονο με κωδικο για μυστικα τηλεφωνα,ειχα το 0000 για να μην το ξεχναω (δεν εχω το ιδιο σημερα

Ητανε και touchscreen.
Ιδανικο για σκονακια αν και δεν το χρησιμοποιησα ποτε ,ημουν ανετος γιατι who the hell ηξερε να το χρησιμοποιησει ,ποσο μαλλον η δασκαλα!
Τι αλλο εκανε;
Ηταν μετατροπεας νομισματων ,αχρηστο για τοτε αλλα αν σε ρωταγε ο περιπτερας ποσο κανουν ρε τα Φοφικο στην Αμερικα ηξερες να του απαντησεις.
Κατα τα αλλα τα κλασσικα ,χρονομετρο,κομπιουτερακι ,ξυπνητηρι.....
Φακ ουτε τα ρολογια του σημερα δεν τα κανουν αυτα,θελεις κινητο αλλα το κινητο δεν το φορας στο χερι.

Ι loved my Casio!!!!!!!
[edit] dead pic [edit]
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000P98ZUS
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: