georgeangel
Banned
- Αντιδράσεις
- 0
Exei kanenas to game CASTLEVANIA sto PS1? Original parakalo!!!
μιας και το ξέρεις καλά,επιδή τα λεφτά δεν περισσεύουν να ψάχνω την ps1 έκδοση,μήπως ξέρεις αν αξίζει το κόπο η αγορά της psp έκδοσης; (από άποψη πιστότητας μεταφοράς,βελτιώσεων,χειρισμού)f2bnp είπε:Αν μιλάς για το Symphony of the Night θα ήθελα πολύ να το δω γείτονα! Είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια και με χαρά μπορώ να σε βοηθήσω να βρούμε τις διαφορές εαν θες, το ξέρω απέξω!![]()
Παρε την psp εκδοση με κλειστα ματια και αυριο αν μπορεις.Θα παιζεις πολυ καιρο αυτο το παιχνιδι και θα περασεις πολλες ευχαριστες ωρες.Καταρχην μιλαμε για το castlevania: The Dracula x chronicles γιατι δεν υπαρχει σκετο το symphony of the night για psp.Το Dracula x ηταν παιχνιδαρα και ειχε κυκλοφορησει στο PC engine(Turbo grafx-16).Η psp εκδοση εχει το κλασικο παιχνιδι φυσικα ανανεωμενο στα παντα και και σαν bonus που το ξεκληδωνεις μεσα στο παιχνιδι εχει το προτωτυπο dracula x αλλα και το sympony of the night.3 παιχνιδια σε 1 δηλαδη.Οι διαφορες του symphony of the night με την ps1 εκδοση ειναι οι εξης:Εχουν αλαξει οι φωνες των χαρακτηρων εκτος του Alucard και γενικα ο ηχος και οι φωνες ειναι καλητερες απο την ps1 εκδοση.Μετα υπαρχει και η Maria σαν χαρακτηρας που υπηρχε στην saturn εκδοση αλλα οχι στην ps1.το αλμα των χαρακτηρων ειναι μεγαλητερο και μπορουν να φτασουν σε πιο ψηλα σημεια και υπαρχει και ενα διαφορετικο τραγουδι στο παιχνιδι.Και φθσικα τα γραφικα ειναι πιο λαμπερα κτλ απο την ps1 εκδοση.Παρα πολυ καλη μεταφορα μπορω να πω.Αν προσθεταν και τα extra πραγματακια που ειχε η saturn εκδοση σε σχεση με την ps1 θα αγγιζε το τελειο.πιστευω να σε καλυψα φιλε krem13.krem13 είπε:μιας και το ξέρεις καλά,επιδή τα λεφτά δεν περισσεύουν να ψάχνω την ps1 έκδοση,μήπως ξέρεις αν αξίζει το κόπο η αγορά της psp έκδοσης; (από άποψη πιστότητας μεταφοράς,βελτιώσεων,χειρισμού)
και με το παραπάνω,ευχαριστώ!metalcandyman είπε:Παρε την psp εκδοση με κλειστα ματια και αυριο αν μπορεις.Θα παιζεις πολυ καιρο αυτο το παιχνιδι και θα περασεις πολλες ευχαριστες ωρες.Καταρχην μιλαμε για το castlevania: The Dracula x chronicles γιατι δεν υπαρχει σκετο το symphony of the night για psp.Το Dracula x ηταν παιχνιδαρα και ειχε κυκλοφορησει στο PC engine(Turbo grafx-16).Η psp εκδοση εχει το κλασικο παιχνιδι φυσικα ανανεωμενο στα παντα και και σαν bonus που το ξεκληδωνεις μεσα στο παιχνιδι εχει το προτωτυπο dracula x αλλα και το sympony of the night.3 παιχνιδια σε 1 δηλαδη.Οι διαφορες του symphony of the night με την ps1 εκδοση ειναι οι εξης:Εχουν αλαξει οι φωνες των χαρακτηρων εκτος του Alucard και γενικα ο ηχος και οι φωνες ειναι καλητερες απο την ps1 εκδοση.Μετα υπαρχει και η Maria σαν χαρακτηρας που υπηρχε στην saturn εκδοση αλλα οχι στην ps1.το αλμα των χαρακτηρων ειναι μεγαλητερο και μπορουν να φτασουν σε πιο ψηλα σημεια και υπαρχει και ενα διαφορετικο τραγουδι στο παιχνιδι.Και φθσικα τα γραφικα ειναι πιο λαμπερα κτλ απο την ps1 εκδοση.Παρα πολυ καλη μεταφορα μπορω να πω.Αν προσθεταν και τα extra πραγματακια που ειχε η saturn εκδοση σε σχεση με την ps1 θα αγγιζε το τελειο.πιστευω να σε καλυψα φιλε krem13.
Αν το στείλεις, απλά δεν θα το ξαναδείς. Και αυτό ΑΝ είσαι τυχερός και βαρεθούν να σε κυνηγήσουν παραπέρα.mike είπε:Ασχετο, αλλα πριν κανα μηνα απεκτησα απο εξωτερικο μια περιεργη εκδοση του αμερικανικου. Ειναι prototype ή beta ή promo ή factory εκδοση.Ειναι φυσικα αυθεντικο, απλά οταν το στειλω στην konami θα μαθω περισσοτερα. Αν το στειλω γιατι δεν ξερω τι θα γινει, μπορει να το βαλουν σε κανα μουσειο και μετα να μου πουν "σε ευχαριστουμε, θα σε εχουμε υποψιν!!!"
Δεν έχω ιδέα για τις ερωτήσεις σου δυστυχώς...mike είπε:Kαλα που μου το ειπες. Οχι πως θα το εστελνα βεβαια. Πως ομως βρεθηκε στην Αμερικη, η εταιρια ειναι στην Ιαπωνια?
Και τι να ειναι αραγε αυτα τα "Factory copy" που εγραφαν τα αλλα παιχνιδια επανω?
Μπορεις να βγαλεις καποιες φωτογραφιες;mike είπε:Ασχετο, αλλα πριν κανα μηνα απεκτησα απο εξωτερικο μια περιεργη εκδοση του αμερικανικου. Ειναι prototype ή beta ή promo ή factory εκδοση.Ειναι φυσικα αυθεντικο, απλά οταν το στειλω στην konami θα μαθω περισσοτερα. Αν το στειλω γιατι δεν ξερω τι θα γινει, μπορει να το βαλουν σε κανα μουσειο και μετα να μου πουν "σε ευχαριστουμε, θα σε εχουμε υποψιν!!!"
Κοίταξε, εγώ προσωπικά προτιμώ την PS1 έκδοση διότι είναι η έκδοση με την οποία μεγάλωσα. Όταν έλεγα Castlevania το μυαλό μου πήγαινε και θα πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι, το έψαχνα μάλιστα για πολλά χρόνια καθώς δεν ήξερα καν τον τίτλο και το είχαμε χάσει. Όταν το βρήκα πέρασα τα καλύτερα Χριστούγεννα με διαφορά, παίζαμε εγώ και ο αδερφός μου εναλλάξ μέχρι να το τερματίσουμεkrem13 είπε:μιας και το ξέρεις καλά,επιδή τα λεφτά δεν περισσεύουν να ψάχνω την ps1 έκδοση,μήπως ξέρεις αν αξίζει το κόπο η αγορά της psp έκδοσης; (από άποψη πιστότητας μεταφοράς,βελτιώσεων,χειρισμού)