Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.054
Καταρχας φιλε petran να απαντησω σε κατι που ρωτησες ποιο πανω και ολο το ξεχναω.Εγω με emulators και τιποτα τρελες ρυθμισεις κλπ δεν πολυασχολουμαι απλα χρησιμοποιω αυτους που με κανουν την δουλεια μου οσο παλιοι οι νεοτεροι ειναι.Για το ps1 λοιπον χρησιμοποιω τον ePSXe οτι και να δοκιμασα απο παιχνιδια που ηθελα να παιξω εγινε η δουλεια μου οποτε δεν ασχοληθηκα με καποιον αλλον emulator.Το duckstation το ειχα δοκιμασει ομως για καποιον λογο κατι δεν μαρεσε και τον σουταρα.Τωρα για το Castlevania: The Adventure ReBirth στην ουσια δεν ειναι καθαρο remake του Castlevania: The Adventure του GB φαινεται καθαρα αυτο εξαλου απλα δανειζεται καποια στοιχεια γενικοτερα απο της πιστες τους εχθρους της αναβαθμισεις του μαστιγιου κλπ και εχουμε ενα παιχνιδι με 6 ποστες την στιγμη που το παιχνιδι του GB εχει 4.Επισης με αφορμη το σχολιο σου το επομενο longplay θα ειναι της original παιχνιδαρας του GB που πραγματικα ειναι δυσκολο οπως ειπες και συ για πολλους και διαφορους λογουςθυμάμαι το πανδύσκολο παιχνίδι στο Gameboy. Δεν ήξερα ότι βγάλαν νέα έκδοση. Αν και μου φαίνεται το gb έχει καλύτερη μουσική. Εδώ μόνο remix βαλανε.