Castlevania Series Longplays by Metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ερώτηση :
για τα ps1 παιχνίδια χρησιμοποιείς πλέον το duckstation;
Ενεργοποιείς τίποτα runahead, για να έχει συντομότερο input lag; Διαπίστωσα πως μέχρι και 3 καρέ είναι ομαλή η κίνηση. Και έχει σημαντική διαφορά, σχεδόν σα να είσαι μπροστά σε παλιά τηλεόραση. Και στις άλλες κονσόλες το ίδιο. Αν και στο mame, σε ρύθμιση με πάνω απο 1 καρέ αρχίζουν τα προβλήματα.

θυμάμαι το πανδύσκολο παιχνίδι στο Gameboy. Δεν ήξερα ότι βγάλαν νέα έκδοση. Αν και μου φαίνεται το gb έχει καλύτερη μουσική. Εδώ μόνο remix βαλανε.

θυμάμαι το πανδύσκολο παιχνίδι στο Gameboy. Δεν ήξερα ότι βγάλαν νέα έκδοση. Αν και μου φαίνεται το gb έχει καλύτερη μουσική. Εδώ μόνο remix βαλανε.
Καταρχας φιλε petran να απαντησω σε κατι που ρωτησες ποιο πανω και ολο το ξεχναω.Εγω με emulators και τιποτα τρελες ρυθμισεις κλπ δεν πολυασχολουμαι απλα χρησιμοποιω αυτους που με κανουν την δουλεια μου οσο παλιοι οι νεοτεροι ειναι.Για το ps1 λοιπον χρησιμοποιω τον ePSXe οτι και να δοκιμασα απο παιχνιδια που ηθελα να παιξω εγινε η δουλεια μου οποτε δεν ασχοληθηκα με καποιον αλλον emulator.Το duckstation το ειχα δοκιμασει ομως για καποιον λογο κατι δεν μαρεσε και τον σουταρα.Τωρα για το Castlevania: The Adventure ReBirth στην ουσια δεν ειναι καθαρο remake του Castlevania: The Adventure του GB φαινεται καθαρα αυτο εξαλου απλα δανειζεται καποια στοιχεια γενικοτερα απο της πιστες τους εχθρους της αναβαθμισεις του μαστιγιου κλπ και εχουμε ενα παιχνιδι με 6 ποστες την στιγμη που το παιχνιδι του GB εχει 4.Επισης με αφορμη το σχολιο σου το επομενο longplay θα ειναι της original παιχνιδαρας του GB που πραγματικα ειναι δυσκολο οπως ειπες και συ για πολλους και διαφορους λογους;)

ευχαριστώ. δυστυχώς δεν πρόλαβα το sequel του gb που επίσης ήταν ωραίο. Γενικα πολλά ωραία παιχνίδια του gb δεν τα πρόλαβα, κυρίως λόγω οικονομικών. Ο, τι έβρισκα διαθέσιμο για νοικιασμα στα βιντεοκλάμπ βασικά. Το cv1 το είχα αγοράσει πάντως.
Διόρθωση : το input lag με ρύθμιση 1 το πολύ κάνει τη διαφορά, όχι παραπάνω.

Αν σε βολεύει το epsxe καλώς, ιδίως αν έχεις παλιότερο υπολογιστή.

Πίσω
Μπλουζα