and1
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 151
Πριν απο ένα μήνα περίπου σκεφτόμουν τι θα ήταν καλό να παρουσιάσω μιας κ φέτος κλείνω εεε δηλ. έκλεισα τα 3 χρόνια στο Retromaniax [16-12-2012] :d@redevil
@redevil:d@redevil Τόσα χρονια κ δεν έχω παρουσιάσει κάτι δικό μου οπότε είπα τώρα είναι η ευκαιρία. Στην αρχή είπα οκ θα κάνω ένα διόραμα αλλά στην πορεία άλλαξα γνώμη. Ήθελα βλέπετε κάτι καλύτερο ,κάτι που να θυμάμαι αυτή την μέρα.Τότε μου "κατέβηκε" η ιδέα να κάνω μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία μιας κ που είναι τέτοιες οι μέρες. Λέω ωραίο θα ήταν αλλά γίνεται? Πήρα το κινητό ανα χείρας κ άρχισα να πειραματίζομαι. Λένε κάθε αρχή κ δύσκολη κ δεν έχουν άδικο. Τα ζόρια πολλά όπως επίσης κ ΤΑ ΝΕΥΡΑ μιας κ είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοια σπορ. Άλλωστε θα το δείτε κ μόνοι σας ότι έχει ατέλειες. Τελικά κατάφερα κ τ' ολοκλήρωσα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την συγκεκριμένη ημερομηνία ούτε κ την Παραμονή Χριστουγέννων
αφου ο χρόνος ήταν εναντίων μου. Στην αρχή ήθελα να ποστάρω τις φώτο αλλά λόγω του ότι ήταν πάρα πολλές κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο οπότε ακολούθησα την συμβουλή της Kambia να το μετατρέψω σε video. Κάπου εδώ θα ήθελα να μου επιτρέψετε να πω πως το συγκεκριμένο βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλο το Retromaniax καθώς εσείς ήσασταν η αφορμή για όλο αυτό κ αν δεν είχα μπει τότε τυχαία στο forum σίγουρα δεν θα υπήρχε αυτό. Επειδή όμως αρκετά μίλησα ας δούμε το πρώτο μέρος της ιστορίας

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: