...Dino, εμένα μου έκανε ακόμα πιό πολύ εντύπωση που έδειξαν την ξανθιά κοπέλα να ξεγυμνώνεται και "ζωντανά" στο Computer Show !!
Hταν μόνο για ένα δευτερόλεπτο, αλλά τότε είχα σκεφτεί ότι με κάτι τέτοια, μπορεί ορισμένοι υπερ-συντηρητικοί να βρούν αφορμή και να αρχίσουν να κατηγορούν τους υπολογιστές ότι "διαφθείρουν την νεολαία", κλπ !!
akmakas είπε:
Billy...Tελικά το Explora III δεν φαίνεται να έχει την ίδια υπόθεση με την σειρά Chrono quest...Αυτό που κατάλαβα είναι πως τα Explora I,II,III είναι μετά τις εκδόσεις των Chrono quest I,II Τα adventures που βγήκαν αργότερα ήταν τα Explora time run , Expora II Alone in the past και Explora III Under The Sign Of The Snake από την Γαλλική μετάφραση Explora III: Sous Le Signe Du Serpent και τα τρία δεν προέρχονται από την Psygnosis αλλά κατά περίεργο τρόπο βρίσκονται στην ίδια οικογένεια!..
...φίλε akmakas, ευτυχώς που το post του Dino έβγαλε αυτό το thread ξανά στην επιφάνεια, διότι πραγματικά δεν είχα δεί το τελευταίο σου post !! - ελπίζω να με συγχωρέσεις που δεν απάντησα αμέσως !!
Για τα Explora/Chrono Quest είχαμε πεί κάτι πράγματα και σε αυτό το thread, αλλά και
εδώ.
Δεν ξέρω πως συμπεραίνεις ότι η σειρά των Explora είναι κάτι διαφορετικό και μάλιστα μεταγενέστερο απο τα Chrono Quest - εμένα πάντως μου φαίνεται η ίδια σειρά !!
Το ότι στην Γαλλία τα έκανε publish άλλη εταιρία (η Diffusion) και όχι η Psygnosis, δεν σημαίνει ότι είναι διαφορετικά ως προς το περιεχόμενο, αν εξαιρέσουμε κάποιες έξτρα εισαγωγικές οθόνες-δημιουργήματα της Psygnosis .
Παίζοντας το πρώτο Chrono Quest, βλέπω πως ξεκινάει με την εικόνα του κάστρου, και αργότερα μπαίνουμε στο χωλ, κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με το Εxplora: Time Run.
Aντίστοιχα ίδιο περιεχόμενο έχουν και τα Explora II και Chrono Quest 2 (ξεκινάς και στα δύο στο καράβι, κλπ).
Το ότι πρόκειται για τα ίδια παιχνίδια υποστηρίζει και το
Hall of Light (για το οποίο σου είχα δώσει link και παλιότερα).
Απλά το τρίτο μέρος (Explora III) δεν φαίνεται να εκδόθηκε ποτέ σε άλλη γλώσσα πλην της Γαλλικής !! Τώρα για το αν το Explora III δεν έχει σχέση θεματικά με τα προηγούμενα δύο Explora/Chrono Quest, αυτό δεν το γνωρίζω μιά και με τα Γαλλικά δεν τα πάω καλά !!
Ισως η Infomedia να άλλαξε μερικά πράγματα στην υπόθεση του τρίτου μέρους (είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες...
).