CRT Gaming

γραφει για soft15khz dongle μεν αλλά ούτε με αυτό δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να λειτουργήσει στις νεότερες κάρτες.
 
γράφει για soft15khz dongle μεν αλλά ούτε με αυτό δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να λειτουργήσει στις νεότερες κάρτες.
Αυτό παλι για συγκεκριμένες παλιές κάρτες ήταν απ ότι θυμαμαι και είχα βάλει και την λίστα σε ένα θέμα πιο παλιά για ποιες υποστήριζαν soft15khz και ποιες χρειαζόταν το βοηθητικό dongle για soft15khz διορθωτικό vga to vga.
 
Aπειρες ωρες πραγματικης διασκεδασης με τα videogames στις CRT τηλεορασεις μου.

Φραπεδια το απογευματακι και μετα το retro gaming διασκεδαση με πιο καινουργια παιχνιδια οπως το asseto corsa και εννοειται παλι σε CRT tv.

Προηγουμενης γενιας παιχνιδι και οχι next gen ωστε να μπει τωρα στο θεμα CRT next gen gaming αλλα τα γραφικα του ακομη ριχνουν σαγονια. Η γρηγορη κινηση και τα ρεαλιστικα γραφικα που φτανουν σε φωτορεαλιστικα επιπεδα υψηλης ποιοτητας ειδικα οταν ειναι σε κινηση και περνανε απο μπροστα σου με απιστευτη ταχυτητα χωρις θολουρες στις πολυ υψηλες CRT αντιθεσεις με την λαμψη του φωσφορου ειναι πραγματικα σκετη μαγεια που δεν μπορω να ξεκολησω απο την CRT.

Αssetto corsa σε CRT tv 21" philips 60hz υψηλης αντιθεσης.Απο τις CRT που εχουν contrast plus για ακομη πιο δυνατη λαμψη φωσφορου. Τι μαγεια δινει αυτος ο φωσφορος στα παιχνιδια. Kαμια σχεση με τον αχρηστο φωτισμο των led τηλεορασεων.

Τα γραφικα δυστυχως αδικουνται πολυ στις φωτο. Αλλο πραγμα να παιζεις και να βλεπεις κανονικα το παιχνιδι και αλλο απο τις φωτο.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg
 
Aπο την εκδοση του xbox 360 στην εκδοση για pc για full screen και σε υψηλοτερη αναλυση 1024x768

Call of juarez bound in blood (2009) σε CRT tv philips 21" 60hz

Παλιο fps παιχνιδι με καουμποηδες απο τα 00ς με γραφικαρες και ασταματητη δραση που δεν βαριεσαι ουτε 1 δευτερολεπτο.

Τα γραφικα εννοειται οτι κανονικα ειναι καλυτερα απο τις φωτο. Ωραια και τα εφε των κυματισμων στα νερα απο τις σφαιρες των οπλων και οταν περναμε απο αυτα.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα