Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.653
Πιθανον δεν θυμαμαι,με vga καλωδιο το συνεδεα καποτε στην πρωτη μου hdtv για αυτο το ειπα.
Αμα το λεει θα χει ,καλο κακο τι ;; :wait2:
Γιατι βαλαμε το svideo στην μεση,δεν μπορω να βγαλω εικονα απο το VGA OUT του λαπτοπ σε σκαρτ στην CRT με ενα καλωδιο vga to scart η τον UMSA;
Αν υποστηριζει s-video πανω απο scart η συγκεκριμενη τηλεοραση. Πολλες υποστηριζουν, αλλα οχι ολες.
Aardvark για να μην σε μπερδεψει κανενας....Μια καρτα super για αυτη την δουλεια μπορεις να βρεις με 10-20 ευρω.Π.χ ati radeon 4350-4650 γενικα ειναι πολλες αλλα οι τις σειρας 4000 ειναι οι καλυτερες!!Μετα ενα φτηνο pc 2πυρινο 4πυρινο και εισαι κομπλε.Με τις τιμες που εχω δει τελευταια θα πληρωσεις για ολα μαζι περιπου μεχρι 80 ευρω.Mετα θα βαλεις το soft15khz που ειναι για τους πιο αρχαριους σε σχεση με τον crt emudriver και με τις παραπανω καρτες μαζι με τον οδηγο που γραφικων catalist 9.2 πχ για την 4350 η 9.2-10.3 για την 4650 και το vga to scart θα εχεις στην crt ιδια εικονα που βλεπαμε παλια στα crt monitor των arcades.Οκ ,μου ρθε μια ιδεα Lol,εχω ενα toshiba VCR-HDD-DVD με S-VIDEO,απο οτι ειδα στο μανουαλ του εχει το παρακατω,αμα συνδεσω το λαπτοπ με s-video σε s-video στο vcr και απο κει με σκαρτ στην τιβι θα δω τιποτα;
S-VIDEO input jack (AV3) (HDD / DVD / VCR): Connect the S-Video output of an external device here using a commercially available S-Video cable
3 μήνες καλά είναι. Εμένα με το που έκλεισε μια εβδομάδα χάλασε. Εντελώς πεταμένα χρήματα.Με ανταπτορες vga to rca δεν ειναι η λυση γιατι
1)χαλανε μετα απο 2-3 μηνες αν τους χρησιμοποιουμε πολυ.Ειχα δοκιμασει 2 και φυσικα δεν κρατησαν πανω απο 6 μηνες και οι 2...και στο ιντερνετ ειχα δει οτι χαλανε γρηγορα και σε αλλους.
2)Η εικονα ειναι η χειροτερη που μπορουμε να εχουμε.θoλωνει και τα χρωματα εχουν προβληματακια οπως το ασπρο που υπερισχυει των υπολοιπων.
Μου ειχαν κοστισει 50+ ευρω..Λες και εχουμε λεφτα για πεταμα.3 μήνες καλά είναι. Εμένα με το που έκλεισε μια εβδομάδα χάλασε. Εντελώς πεταμένα χρήματα.
χαχαχα!!!ναι σε σενα τον ασχετοA ρε μαστόρια, ποιος θα μου φτιάξει σε εμένα τον άσχετο ένα καλώδιο vga-scart;![]()