CRT Gaming

Policenauts NEC 98 640x400 σε οθόνη VGA
policenauts7.jpg

policenauts1.jpg

policenauts2.jpg

policenauts3.jpg
policenauts4.jpg

policenauts5.jpg

policenauts6.jpg

Παιδιά με φειδώ οι φώτο please, το forum πιάνει τεράστια μεγέθη στον σκληρό πλέον.
είχα την ίδια ιστορία σε phpBB, αλλά εκεί είχε ενα community add-on που οτι φώτο και αν ανέβαζαν οι χρήστες την έκανε resize αυτόματα ανάλογα το μέγεθος/ανάλυση, πριν απο αυτό απλά έτρεχα στο VPS ενα script (ImageMagick) που σκάναρε και άλλαζε την ανάλυση στα αρχεία εικόνας πχ. ελάχιστο 1920px ας πούμε ... άλλη λύση είναι να κάνεις μετατροπή ολα τα PNG σε WebP (αν υποστηρίζεται απο το φόρουμ) - εκεί θα δείς μεγάλη διαφορά , γίνεται μετατροπή απο μεγάλα JPEG σε WebP - αλλά δεν θα δεις και τόση μεγάλη διαφορά , δυστυχώς θα αλλάξει το όνομα (η επέκταση) και τότε πρέπει να κάνεις αλλαγές και στην DB - εφικτό με ενα SQL script .

Eντωμεταξυ εχω βγαλει ενα σωρο νεες crt tv φωτο απο το retro gaming με τις διαφορες shadow mask vs aperture grille κλπ και νεες φωτο απο τα απο τα πιο συγχρονα ρεαλιστικα - φωτορεαλιστικα παιχνιδια αλλα προς το παρον μιας και εχω ανεβασει αρκετες φωτο στο forum θα γραφω κανα ποστ με εντυπωσεις και περιγραφη της εικονας.

Και μιας και τερματησα το Call of duty m.w 2 (2022) σε crt tv 21" philips του 2005 λιγα λογια. Εξαιρετικα διασκεδαστικο στην crt tv 21" που παιζω και για αλλη μια φορα ο φωσφορος κανει τα μαγικα του οσον αφορα την καλυτερη αισθηση της αληθοφανειας σε σχεση με τις καινουργιες οθονες. Εχω και αρκετες crt φωτο απο το παιχνιδι.

Στα settings των γραφικων σε αυτο το παιχνιδι εβαλα το antialiasing στο low μια και ειναι απο τις περιπτωσεις που το ανεβασμα του antialiasing μου δημιουργει μια μικρη θολουρα στα γραφικα οποτε στο low η εικονα εχει καλυτερη οξυνση και καλυτερο ρεαλισμο - φωτορεαλισμο στα επιπεδα vhs ποιοτητας της crt. Αναλυση 1280x800

Μετα απο καιρο καταλαβα και τις λαθος ρυθμισεις που και σε αλλα παιχνιδια οπως το Wolfenstein II: The New Colossus. Σημαντικο setting γραφικων σε καποια αλλα παιχνιδια ειναι και η επιλογη sharpening που μπορει να δωσει μια επιπλεον δοση φωτορεαλισμου στην crt αναλογα παντα και με τις συνολικες ρυθμισεις οπως και η ρυθμιση των crt χρωματων.

Ξεκινησα παλι απο την αρχη το black mesa και ειμαι περιπου στις 10 ωρες παιχνδιου.Εχω παθει την πλακα μου με αυτο το παιχνιδι. Πραγματικο επος το παιχνιδι. Σε καποια επιπεδα λογο φωτισμου του φωσφορου τα γραφικα δινουν μια αισθηση του φωτορεαλισμου.Πολυ αληθοφανεις και οι χαρακτηρες του παιχνιδιου.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: XLV
Πίσω
Μπλουζα