Γιατι να τα εξηγω 200 φορες??Το καθε μοντελο ειναι διαφορετικο στην καταναλωση.Yπαρχουν διαφορες στα watt σε oled-led-qled-lcd.
Πολλα μοντελα led σιγουρα καινε λιγοτερα watt απο τις crt αλλα υπαρχουν και 55"που φτανουν τα 250 watt.
H lcd 32" μου πχ καιει 150 watt και η crt μου 21" 50-56 watt και παει λεγοντας για τις υπολοιπες.Αλλα γενικα τα πιο οικονομικα μοντελα
σε watt που εχω δει ειναι σε led τηλεορασεις και εβαλα σε προηγουμενο ποστ και το μοντελο της led 32" με 41watt.Επιλεγεις και παιρνεις.Δεν συγκρινω μονο με βαση τις τηλεορασεις που εχω εγω.Εχω δει τα watt αρκετων crt τηλεορασεις τα τελευταια χρονια για να εχω αποψη πανω στο θεμα
Συμφωνοι πως υπαρχουν διαφορες απο ετος σε ετος, εταιρεια σε εταιρεια και κυκλοφορια σε κυκλοφορια.
Εδω πεφτεις σε μια κλασικη παγιδα. Οι συγχρονες τηλεορασεις καινε
εως και τα αναγραφομενα watts. Αν πχ εισαι με WIFI και κανεις αναμεταδοση δεδομενων και εχεις τις ρυθμισεις στο μεγιστο, θα καταναλωσεις πολυ κοντα στο μεγιστο θεωρητικο της τηλεορασης. Αλλα σε αντιθεση με τις CRT, δεν θα καις τοσο συνεχεια!
Στη καλυτερη περιπτωση να παιξεις με ρυθμισεις φωτεινοτητας σε μια CRT. Λογω τεχνολογιας θα καψει πολυ ομως οπως και να εχει. Διαφωνεις εδω;
32 ιντσων τηλεορασεις με καταναλωση καπου στα 30watt υπαρχουν εδω και χρονια. Πχ
https://www.displayspecifications.com/en/model/d8c5fbd
Ποια 200-250 watt??Ειδες ποσο καιει και το γραφεις.Το λες και με σιγουρια στα ποστ σου.ξερεις η δεν ξερεις να τελειωνουμε???
Εγραψα δες ποσα watt καιει μια sony crt 29" του 1988 Σεσχεση με τα τελευται μοντελα της sony.Φυσικα για crt μιλαμε.Τα τελευται μοντελα CRT 29 που εχω δει καινε λιγο λιγοτερο απο 100 watt
Πλακα κανεις??που να φτασουν το βαθυ χρωμα φωσφορου της crt οι καινουργιες hd??Με το υψηλο contrast μιας καλης crt μπορεις να
εχεις βαθυ ανοιχτο γαλαζιο οσο δεν παει.Το ρυθμιζεις εσυ.Σε παρα πολλες crt τηλεορασεις το χρωμα ειναι ΒΑΘΥ ανοιχτο γαλαζιο οσο δεν παει.
Και παλι τα βιντεο δεν μπορουν να αποδοσουν την ενταση των χρωματων και ακριβως τα σωστα χρωματα για να καταλαβεις ακριβως τι εννοω.Υπολογισε σε x στην ενταση contrast χρωματος που μπορεις να εχεις.
Οχι δεν ειχα δει την καταναλωση της τηλεορασης του, βαση μετρησεων απο τοσες σελιδες δεν μου φαινεται αδιανοητο. Με σιγουρα ξερω οτι η τηλεοραση των δικων μου ειχε μεγαλη καταναλωση και ακομα μεγαλυτερη παραγωγη θερμοτητας, αλλα αφου το αμφβιστησαν και αυτο δεν ξερω τι αλλο να προσθεσω.
Επισης δεν εχω προσβαση σε τηλεορασεις Sony CRT, διαβαζω ομως οτι ειχαν πολυ καλη καταναλωση. Οπως ειπες και εσυ παραπανω, δεν ηταν ολες οι τηλεορασεις ετσι. Καποιες πιθανο να καταναλωναν λιγοτερο, πολυ περισσοτερες ομως εχουν ακομα μεγαλυτερη καταναλωση.
Βασικα και τα 2 βιντεακια που ανεβασες ειναι ακριβως αυτο που λεω. Δες την συγκριση απο την σελιδα που παραθεσα. Το προηγουμενο που εβαλες με το Outrun ειναι απο τους καλυτερους λογους που δεν ξανασχοληθηκα ποτε με τις CRT. Θολουρα, ξεβγαλμενα χρωματα και αυτη η απαισια κινηση. Προφανως και δεν εχω σκοπο να πεισω κανεναν για το πως βλεπω την απεκονιση στις CRT, οπως και δεν αλλαζει τι ειναι και τι μου προσφερουν τα συγχρονα panels. Οπου ευτυχως ειναι αυτο που ηθελα και περιμενα απο μικρος.
Παρεπιπτωντος, ακομα και να εχει προβλημα στην απεκονιση μιας συγχρονης παλαιοτερης τηλεορασης ενα παλιο συστημα, οπως πχ ας πουμε το NES η το Mega Drive, πλεον υπαρχουν και HDMI mods, αλλα και τριτες συσκευες για να συνδεθουν σε συγχρονες τηλεορασεις, οπως τα OSSC και Retrotink μεταξυ αυτων. Και παρα πολλοι που ασχολουνται, προτιμουν αυτα. Καμια εκπληξη ουτε εδω.