Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 3.935
Αυτό δεν είναι VGA, είναι το επερχόμενο μοντέλο της Αλφα Ρομέοgtsamour είπε:Πάω να πάρω μια 18800 GTS ΚΑΡΑULTRA
Αυτό δεν είναι VGA, είναι το επερχόμενο μοντέλο της Αλφα Ρομέοgtsamour είπε:Πάω να πάρω μια 18800 GTS ΚΑΡΑULTRA
Πάντως μέχρι εκεί που έπαιξα, την πατάνε σαν αγράμματοι.Με χάλασε λίγο η προπαγάνδα των αμερικανών στην αρχή και το γνώριμο πια στυλ του ματσό-αμερικανού-δενκολωνω πουθενα-τασφαζωολα-δεν μου τη βγαινει καν1ς και ου το καθεξής.
Μέσα είσαι και προχώρα. (Αν και εγώ είμαι ακόμα στο δίπτυχο Morrowind/Gothic II - Night of The Raven).Oh Well. Back to Oblivion I guess!!!!!!!
Συν του γεγονότος, ότι είναι αρκετά δύσκολο, ακόμα και σε normal δυσκολία. Όταν κοπανάς κάποιον με 5-10 σφαίρες από κοντινή απόσταση και αυτός δεν πέφτει, τότε τί να πω? Μάλλον θα εφαρμόσουν την τεχνική save - reload, για να επιμηκύνουν το παιχνίδι. Σαν γραφικά ίσως και να είναι λίγο καλύτερο από το Far Cry. Κατά τ' άλλα.:animeek: Καλύτερα να σηκωθούν να φύγουν οι μεγάλες εταιρείες από το PC gaming, μπας και κάνουν χώρο σε μικρότερους, για να δούμε κανα σοβαρό παιχνίδι. Ευτυχώς που έχω παλιά games που έχω να τελειώσω.Μου φαίνεται πως τελικά όντως το PC gaming οδεύει προς το τέλος του. Αν χρειάζεται να δημιουργούν πλαστές ανάγκες μέσω ενός επίτηδες άσχημα downscalled παιχνιδιού για να πουλήσουν κάρτες και επεξεργαστές, καλύτερα να λοιώσω στο 360.........
Λίγο καλύτερα γραφικά από το Far Cry, και αρκετά καλό framerate.Τι να περιμένω σε 1280Χ1024 στα Vista με την 8800 GTS 320Mb από detail και frame rate
Να πας να κάνεις ένα upgrade για το Oblivion (ή για το Morrowind παλαιότερα), που θα ασχολείσαι κανά χρόνο, το καταλαβαίνω. Για τα άλλα που θα τα τελειώσεις σε δύο βδομάδες το πολύ, δεν αξίζει.Βγαίνει το Doom III και τρέχουμε να αναβαθμίσουμε.Πριν είχε βγει το Far Cry και πάλι τρέχαμε.
Μετά βγαίνει το FEAR και ματατρέχουμε.
Μετά βγαίνει το Oblivion άντε πάλι από την αρχή.
Τώρα το Crysis και πάθαμε ξανά κρίση πανικού.
Τόσο μου βγαίνει και μένα περίπου. 1200 - 1300 στην αρχή της τετραετίας, καιΓια μένα PC gaming είναι 1800-2000 ευρά κάθε 3-4 χρόνια και πάντα ξαναπαίζω παλιότερα παιχνίδια που ήταν slideshow στο PC που αρχικά τα είχα δοκιμάσει...
Μανο να φανταστεις οτι εχει και Ultra High το οποιο κλειδωσαν στο demo διοτι ετσι κι αλλιως δεν μπορει να το δει κανεις...Το φοβερο με το Crysis,ειναι οτι η εναλλαγη απο low-medium-high (εχει και very high !! ) detail,επιφερει τρομερες διαφορες,περισσοτερες απο καθε αλλο παιχνιδι..!
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Omenforever είπε:Pook, προετοίμασέ με λίγο. Τι να περιμένω σε 1280Χ1024 στα Vista με την 8800 GTS 320Mb από detail και frame rate;
Επίσης με πρόλαβες με αυτό που είπες, ήθελα να το γράψω στο thread Consoles VS PC… Για μένα PC gaming είναι 1800-2000 ευρά κάθε 3-4 χρόνια και πάντα ξαναπαίζω παλιότερα παιχνίδια που ήταν slideshow στο PC που αρχικά τα είχα δοκιμάσει...