Crysis [Official Thread]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Βιαστειτε οσο το νεο single player demo ειναι εδω (leaked)

2py9tf4.png

Πω,πω απο χτες βραδυ ακομη κατεβαινει...!!!

Μωρε καλα λενε ολοι τελικα οτι ειναι πολυ ''βαρυ'' παιχνιδι..!!:biglaugh: :biglaugh:

Το κατέβασα και του έριξα μια ματιά. :biglaugh: Το σενάριο όταν αρχίζει, θυμίζει λίγο Predator. Έχεις μια Exosuit που σου δίνει υπεράνθρωπες δυνατότητες, (Cloacking, Hyperjumb,Full Armor), οι οποίες θα σου χρειαστούν γιατί, δεν είσαι μόνος σου πάνω στο νησί.

Τεχνικά, το έπαιξα με ανάλυση 1280x1024, και μετά το άφησα να μου βγάλει τα optimum settings. (Με μηχανή DX9c). Τελικά έχω medium settings χωρίς καθόλου Anti Alliasing (που δεν με πείραξε καθόλου). Όταν μάθω πως παίρνουν screenshots, θα ανεβάσω να δείτε. Πάντως είναι καλύτερα από το Far Cry.

Το μηχάνημα μου: Core Duo 6600, ATI 1950 XTX 512MB, 2GB Ram, WinXP SP2.

Northwood 2,8 6800 128Mega: LOW 800X600.

Σε αυτή την ανάλυση πάντως το παιχνίδι είναι playable/

Χ2 4600, 8800GTS 1680 Χ 1050 με βγάζει στο medium. Ακόμα κι εδώ το παιχνίδι δείχνει εκπλητικό από oπτικής πλευράς και μόνο να ξηγιόμαστε.....

Με χάλασε λίγο η προπαγάνδα των αμερικανών στην αρχή και το γνώριμο πια στυλ του ματσό-αμερικανού-δενκολωνω πουθενα-τασφαζωολα-δεν μου τη βγαινει καν1ς και ου το καθεξής.

Έλεγα τιμητικά το Crysis να είναι μαζί με το Unreal Toyrnament III δύο παιχνίδια που θα αγόραζα τώρα. Αν και το Unreal Tournament θα το πάρω το Crysis λόγω της βλακείας που το δέρνει και του ύφους του δεν θα το αγοράσω.

Πάντως μου άρεσε περισσότερο το Far Cry.

Oh Well. Back to Oblivion I guess!!!!!!!

Με χάλασε λίγο η προπαγάνδα των αμερικανών στην αρχή και το γνώριμο πια στυλ του ματσό-αμερικανού-δενκολωνω πουθενα-τασφαζωολα-δεν μου τη βγαινει καν1ς και ου το καθεξής.
Πάντως μέχρι εκεί που έπαιξα, την πατάνε σαν αγράμματοι.:biglaugh::biglaugh:

Oh Well. Back to Oblivion I guess!!!!!!!
Μέσα είσαι και προχώρα. (Αν και εγώ είμαι ακόμα στο δίπτυχο Morrowind/Gothic II - Night of The Raven).:biglaugh::biglaugh:

Μετά από αρκετό παιχνίδι, έχω να παραθέσω τα παρακάτω προσωπικά βιώματα:

1). Ένα game το κρίνεις από την πρώτη ματιά. Αν είναι να μιλήσω για το Crysis θα βρίσω. Αν περιμέναμε τόσο καιρό για αυτή τη φόλα, μας αξίζει. Επίσης μας αξίζει περισσότερο αν τα σκάσουμε για να πάρουμε μηχάνημα που θα "ανταποκρίνεται" στις "απαιτήσεις".

2). Το Oblivion, STALKER, UT III μοιάζουν και είναι πολύ καλύτερα οπτικά από το Crysis. Δεν μιλάω για το Half Life II γιατί η μηχανή του είναι πολυ παλιά σε σχέση με τα αναφερόμενα. Υποψιάζομαι και φαντάζομαι ότι οι απαιτήσεις επίτηδες έχουν δημιουργηθεί για να κουνηθεί ο κόσμος του hardware. Έλεος.

3). Το παιχνίδι δεν έχει να μας δώσει τίποτε περισσότερο από ότι έχουμε ήδη δει. Μοιάζει, δε, σαν ένα μπαστάρδεμα του Far Cry με το Halo. Ένας τυπάς σε ένα νησί με άγρια βλάστηση γύρω του που φοράει suit.......

Ρε σουτ που τους χρειάζεται.........

Δεν έχω παίξει το demo , και ούτε πρόκειται γιατί θα βάλω τα κλάματα με την κάρτα γραφικών που έχω, αλλά το περίμενα πως το game δεν θα είναι όπως το βλέπαμε στα video και τις φώτο εδώ και ένα χρόνο.

Ας είναι καλά το CoD4 που δεν θα είναι απαιτητικό στα γραφικά (btw, έρχεται σε λίγες μέρες...). Αυτό ΘΑ το αγοράσω.

Φυσικά!

ΚΑΙ το Unreal Tournament III, αλλά και όποιο πρώτα από όλα ΣΕΒΕΤΑΙ το χρήστη και δεν κοροϊδεύει τα χρήματα τα οποία ζητάει για την αγορά του.

Μου φαίνεται πως τελικά όντως το PC gaming οδεύει προς το τέλος του. Αν χρειάζεται να δημιουργούν πλαστές ανάγκες μέσω ενός επίτηδες άσχημα downscalled παιχνιδιού για να πουλήσουν κάρτες και επεξεργαστές, καλύτερα να λοιώσω στο 360.........

Μου φαίνεται πως τελικά όντως το PC gaming οδεύει προς το τέλος του. Αν χρειάζεται να δημιουργούν πλαστές ανάγκες μέσω ενός επίτηδες άσχημα downscalled παιχνιδιού για να πουλήσουν κάρτες και επεξεργαστές, καλύτερα να λοιώσω στο 360.........
Συν του γεγονότος, ότι είναι αρκετά δύσκολο, ακόμα και σε normal δυσκολία. Όταν κοπανάς κάποιον με 5-10 σφαίρες από κοντινή απόσταση και αυτός δεν πέφτει, τότε τί να πω? :confused: Μάλλον θα εφαρμόσουν την τεχνική save - reload, για να επιμηκύνουν το παιχνίδι. Σαν γραφικά ίσως και να είναι λίγο καλύτερο από το Far Cry. :eek: Κατά τ' άλλα.:animeek: Καλύτερα να σηκωθούν να φύγουν οι μεγάλες εταιρείες από το PC gaming, μπας και κάνουν χώρο σε μικρότερους, για να δούμε κανα σοβαρό παιχνίδι. Ευτυχώς που έχω παλιά games που έχω να τελειώσω. :D

Μένω στην τελευταία σου φράση.

Αν κάποιος θέλει να πάιξει παλιότερα παιχνίδια σήμερα είναι απόλυτα τυχερός. Μπορείς με ελάχιστο κόστος να κάνεις παπάδες.......

Η ΕΑ καλό θα ήταν να ξεκουμπιστεί από το χώρο. ΣΥγχωρήσαμε πριν από ένα χρόνο την Bethesda για το Oblivion (μόνο και μόνο διότι επρόκειτο για την σειρά Elder Scrolls) αλλά δεν θα το ξανακάνουμε.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται:

Βγαίνει το Doom III και τρέχουμε να αναβαθμίσουμε.

Πριν είχε βγει το Far Cry και πάλι τρέχαμε.

Μετά βγαίνει το FEAR και ματατρέχουμε.

Μετά βγαίνει το Oblivion άντε πάλι από την αρχή.

Τώρα το Crysis και πάθαμε ξανά κρίση πανικού.

Τέλος. Φτάνει πιά.

Το crysis θα το παίξω σε δυό χρόνια από τώρα. Όχι γιατί δεν μπορώ να αναβαθμίσω, αλλά γιατί δεν θέλω. Μου την έδωσε.

Και να φανταστείτε ότι το Far Cry και το Doom III σήμερα τρέχουν σε κάρτες γραφικών των 60 ευρώ με full detail και με κανένα κόλλημα.......

Σε δυό χρονάκια να είμαστε καλά βλέπουμε.

Pook, προετοίμασέ με λίγο. Τι να περιμένω σε 1280Χ1024 στα Vista με την 8800 GTS 320Mb από detail και frame rate;

Επίσης με πρόλαβες με αυτό που είπες, ήθελα να το γράψω στο thread Consoles VS PC… Για μένα PC gaming είναι 1800-2000 ευρά κάθε 3-4 χρόνια και πάντα ξαναπαίζω παλιότερα παιχνίδια που ήταν slideshow στο PC που αρχικά τα είχα δοκιμάσει...

Τι να περιμένω σε 1280Χ1024 στα Vista με την 8800 GTS 320Mb από detail και frame rate
Λίγο καλύτερα γραφικά από το Far Cry, και αρκετά καλό framerate.

Βγαίνει το Doom III και τρέχουμε να αναβαθμίσουμε.Πριν είχε βγει το Far Cry και πάλι τρέχαμε.

Μετά βγαίνει το FEAR και ματατρέχουμε.

Μετά βγαίνει το Oblivion άντε πάλι από την αρχή.

Τώρα το Crysis και πάθαμε ξανά κρίση πανικού.
Να πας να κάνεις ένα upgrade για το Oblivion (ή για το Morrowind παλαιότερα), που θα ασχολείσαι κανά χρόνο, το καταλαβαίνω. Για τα άλλα που θα τα τελειώσεις σε δύο βδομάδες το πολύ, δεν αξίζει.

Για μένα PC gaming είναι 1800-2000 ευρά κάθε 3-4 χρόνια και πάντα ξαναπαίζω παλιότερα παιχνίδια που ήταν slideshow στο PC που αρχικά τα είχα δοκιμάσει...
Τόσο μου βγαίνει και μένα περίπου. 1200 - 1300 στην αρχή της τετραετίας, και

μετά δύο χρόνια 300 - 400, για καινούργια κάρτα γραφικών (κυρίως) και άλλα διάφορα.:biglaugh:

Παιδες,θα διαφωνησω μαζι σας και θα πω οτι οπτικα,κατα τη δικη μου κριση,το παιχνιδι ειναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ...!!!

Δε ξερω αν το ειδατε σε high detail graphics,αλλα εκει δινει ρεστα..!!

Σε μενα παντως,σε 1024x768 και ολα στο medium,παει απλα αξιοπρεπως.....

Σε low settings βεβαια,το παιχνιδι ειναι σαν ολα τα αλλα,αλλα εκει δε βλεπεις Crysis στην ουσια...

Το φοβερο με το Crysis,ειναι οτι η εναλλαγη απο low-medium-high (εχει και very high !! ) detail,επιφερει τρομερες διαφορες,περισσοτερες απο καθε αλλο παιχνιδι..!

Δεν επαιξα πολυ ομολογω,απο το λιγο που επαιξα,συμπερανα οτι απο gameplay μαλλον δεν εχει κατι το νεο (αν και η στολη και οι λειτουργιες της εχουν φαση..),απο ατμοσφαιρα το Bioshock ειναι 10 κλασεις πιο πανω,αλλα απο γραφικα,παιδια,θελω να ειμαι δικαιος,το παιχνιδι ειναι κορυφαιο...!!

Οσο γι'αυτο που λετε για τα παλαιοτερα games,θα σας πω οτι σημερα επαιξα λιγο το Max Payne 2,σε 1280x1024 αναλυση,4x antialising,με ολα τα details στο full,και επαθα πλακα,δεν το ειχα ξαναδει ποτε ετσι το παιχνιδι...!!!

Κύριε κύριε! Απορία! Το 360 έχει διαβαθμίσεις στο detail level; :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Το φοβερο με το Crysis,ειναι οτι η εναλλαγη απο low-medium-high (εχει και very high !! ) detail,επιφερει τρομερες διαφορες,περισσοτερες απο καθε αλλο παιχνιδι..!
Μανο να φανταστεις οτι εχει και Ultra High το οποιο κλειδωσαν στο demo διοτι ετσι κι αλλιως δεν μπορει να το δει κανεις...

Omenforever είπε:
Pook, προετοίμασέ με λίγο. Τι να περιμένω σε 1280Χ1024 στα Vista με την 8800 GTS 320Mb από detail και frame rate;
Επίσης με πρόλαβες με αυτό που είπες, ήθελα να το γράψω στο thread Consoles VS PC… Για μένα PC gaming είναι 1800-2000 ευρά κάθε 3-4 χρόνια και πάντα ξαναπαίζω παλιότερα παιχνίδια που ήταν slideshow στο PC που αρχικά τα είχα δοκιμάσει...
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Να φανταστείς ότι και το δικό μου μηχάνημα φοράει αυτή τη στιγμή την 320άρα. Η 640άρα έχει πάει σε άλλο μηχάνημα σαν δεύτερη κάρτα για να στήσουμε SLI και να δούμε διαφορές.

Προσωπικά επειδή δεν χρησιμοποιώ ΑΑ settings στην 1680 Χ 1050, δεν είδα καμία διαφορά ανάμεσα στην 320άρα και την 640άρα version της ίδιας κάρτας. Την 320 θα την κρατήσω αρκετό καιρό και μπορεί μόνιμα μια και ο φίλος που στήσαμε το SLI με ψήνει να την ανταλλάξουμε για 100 ευρώ διαφορά.

Άλλωστε τώρα πιά με την 8800GT που βρίσκεται πολύ πάνω από την GTS σε επιδόσεις με τιμή κοντά στα 250 με 300 ευρώ δεν έχει κανένα νόημα.

Παντως νομιζω οτι το παιχνιδι θα κανει παταγο,συμπαρασυροντας πολλους χρηστες στην αναβαθμιση....

(οχι κι εμενα παντως...)

Χαρακτηριστικα,φιλος μου που το βλεπαμε μαζι χθες,ειπε:''Για κατι τετοια παιχνιδια,αξιζει να κανει κανεις την αναβαθμιση που ολο αναβαλει...''

Δεν μπορω να διαφωνησω μαζι του απολυτα,απλα εγω δεν ειμαι αυτης της πρακτικης....

Βασικά αν είσαι gamer την αναβάθμηση δεν την γλυτώνεις!!!Δυστυχώς τα παιχνίδια έχουν και τις περισσότερες απαιτήσεις!!!

DX 10 Features in Windows XP

Crysis DX10 Stuff So Works In XP

"So DX10 is Vista-only? Rubbish. The PC gaming crowd have found a way to enable many of the "DX10-exclusive" graphical touches in EA's Crysis for users running XP, and it doesn't even require a hack. It takes a quick edit of a config file (as in, cutting and pasting ONE LINE), and voilà, you've got pretty much the same pretty sun and water effects as those suckers who forked out for Vista."

http://www.crysis-online.com/forum/index.php?topic=11837.0

Πίσω
Μπλουζα