Custom made 32 GB memory stick

Αγαπητοί Guru των mods...

...γνωρίζετε εάν δουλεύει με κάρτες άνω των 16GB; Γενικά ποιο είναι το maximum size microSD, που μπορούμε να του φορέσουμε;
 
Ace είπε:
...γνωρίζετε εάν δουλεύει με κάρτες άνω των 16GB; Γενικά ποιο είναι το maximum size microSD, που μπορούμε να του φορέσουμε;
Φτηνιάρικος adaptor της ~£1 με toshiba class 10 32gb, δουλεύει άψογα.

Έχω την εντύπωση πως 32gigs είναι το μέγιστο που βλέπει το psp.
 
Ace είπε:
...γνωρίζετε εάν δουλεύει με κάρτες άνω των 16GB; Γενικά ποιο είναι το maximum size microSD, που μπορούμε να του φορέσουμε;
ASiC είπε:
Φτηνιάρικος adaptor της ~£1 με toshiba class 10 32gb, δουλεύει άψογα.Έχω την εντύπωση πως 32gigs είναι το μέγιστο που βλέπει το psp.
Υπαρχουν διαφοροι παραμετροι για να δεχτει ενα psp περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο απο τα 32gb, αλλα ναι, ειναι εφικτο.

31145d1318692790-choices-choices-microsd-transflash-sd-sdhc-brand-size-imag0212.jpg


Χρειαζεστε ενα σοβαρο μετατροπεα απο micro-sd σε M2 καθως και αξιοπιστες (κοινως αυθεντικες) μνημες micro-sd. Ολα αυτα του ebay ειναι απομιμιση της απομιμισης και δεν λειτουργουν σωστα.

Καποιος τρελος εβαλε μεχρι και 128gb στο psp του!!!

 
Hρθε απο Κινα το Micro SD to Memory Pro stick Duo ανταπτορας,τσιμπησα μια 16αρα Micro SD και μια 8αρα με 12 ευρω συνολο,η 16αρα παει στο psp που χε μια 2αρα memory stick τοσα χρονια, η 8αρα παει στο κινητο και η 4αρα που χε το κινητο παει στο DS και αντικαθιστα την 2αρα.


Ολα τα μασινια κομπλε.



Thnx to the OP!
 
Άιντε με γειες !!
 
καλησπερα και χαιρετισμους στο φορουμ καταρχας, μιας και ειχα καιρο να συνδεθω ,στο ψητο λοιπον, πηρα απο ebay μια 64καρτα και μια 32 ,την 32 , λαπτοπ και psp βλεπουν σαν 62.5 ενω ταμπλετ mls σαν 125gb.απ οτι καταλαβα φορματ 32 δεν μπορω να κανω επειδη ειναι μεγαλυτερες απο 32 ,βρηκα καποιο προγραμμα ,τις φορμαρα ,πηγα στο psp φορμαρω την πρωτη οκ ,φορμαρω την δευτερη εβγαλε μνμ λαθους καποια βοηθεια;τωρα το psp βλεπει 124gb αλλα χτες που δοκιμασα μεχρι 5/6 παιχνιδια περασα και δεν δεχτηκε emu?!!καποια βοηθεια;ευχαριστω εκ των προτερων.υποψιαζομαι κατι αλλα θελω να δω γνωμες και απαντησεις.

off /μια pandora που ειχα ,τα εφτυσε .λογω του οτι ηταν πολλων χρονων η λογω μη συχνης χρησης και αφορτισιας;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έκανα και εγώ την μετάβαση με τον μαγικό αυτό μετατροπέα. Μόλις 1 ευρώ οι δύο αντάπτορες. Με δύο 32άρες (σύνολο μου έδωσε 57gb) sd κάρτες και CFW, η κονσόλα αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό του all-around handheld. Ατελείωτη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, ατελείωτη βιβλιοθήκη παιχνιδιών PS1, απροβλημάτιστοι emulators, υποστήριξη multimedia χωρίς φασαρίες, εύκολο customizing/homebrewing και φθηνός (πλέον) αποθηκευτικός χώρος!
 
Αν βγει καμια νεα φουρνια απο καλες μπαταριες για PSP θα ειναι καλη φαση. Οτι κυκλοφορει ειναι πεθαμενο.
 
Στον αρχικο διπλο adapter σηκωνει 2 32αρες καρτες το psp και αν σηκωνει στην 2η κανεις την ιδια διαμορφωση με ολα τα αρχεια της πρωτης καρτας η της βαζεις μονο ενα φακελο iso αραγε.
 
Μια 64ρα θα ηταν οτι πρέπει για PSP.  Βαριά με 32 κανεις δουλειά. Με τα 8 που έχω είσαι περιορισμένος πχ το metal gear psp μονο πιάνει 1,4. Με την 64ρα φουλαρεις 30 παιχνίδια PSP, 30 ps1  και emulators πχ GBA έχει μεγάλα ρομς που άνετα περνάνε το 1gb όλα μαζί.
 
Ναι 32αρα εχω και δεν φτανει οχι μονο δεν φτανει να βαλω τα αγαπημενα μου αλλα τελευταια βρηκα οτι μπορεις να εχεις umd movies iso που τα κανει Mount σαν να παιζεις τα κανονικα δισκακια, οποτε μια 64αρα θα ηταν ιδανικη.

Anyway πηρα εναν διπλο ανταπτορα που ελεγα παραπανω να του βαζα 2 32αρες αλλα βαρεθηκα στο δρομο την διαδικασια και εμεινα με τα 32.:D
 
Οι 2 samsung 32ρες έχουν 4€ η μια, το ανταπτορακι 2€, σύνολο με 10€ εχεις μια 64ρα memory card στο PSP. 

Σκέφτομαι να την χτυπησω να τιγκαρω τα παντα μέσα, όλα σε ενα νοικοκυρεμενα. Ps1 PSP και emulators 
 
Ναι μην το σκεφτεσαι κανε το,αξιζει.
 
Θελω να ξαναδοκιμασω το 2 σε 1 ανταπτορα και οκ φορμαρω στο psp και τις 2 ξεχωριστα μετα τις βαζω στον ανταπτορα και την φορμαρω στο psp σαν μια και ειμαστε κομπλε.
Στο πισι ομως για να περασω τα αρχεια θα τις βλεπει σαν 2 ,στην πρωτη καρτα θα εχουμε ολα τα απαιτουμενα του psp στην 2 καρτα πρεπει να κανουμε καποιο φακελο ISO τιποτα ,θα εχει και η πρωτη καρτα φακελο Iso και η 2η για να τα περασουμε απο τα πισι και μετα στο Psp θα την βλεπει σαν μια;
Εκει ειχα κολλησει το 2019.
Πρεπει να ειναι και οι 2 καρτες ισης χωρητικοτητας; λεω για μια 64αρα και μια 32αρα που εχω free να του βαλω.

pdzvb49ovwv61.jpg

Ελπιζω να εβγαλα νοημα γιατι τα εγραψα λιγο βιαστικα.
 
Νομιζω οτι δεν μπορεις να γραψεις πραγματα απο το pc απευθειας στην καρτα. Ή θα το κανεις με το usb καλωδιο ή μεσω wifi στο PSP.

Βεβαιως πανε πολλαααα χρονια απο την τελευταια φορα που ασχοληθηκα οποτε μπορει να μην θυμαμαι σωστα ή να εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε. Αν καποιος το εχει πιο προσφατο ας μας πει.
 
Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ τώρα ότι πρέπει να συνδέσω το psp με το pc για να τα βλέπει σαν μια.
Και με USB 1.1 τι έχει το psp να περάσεις 64 γιγα αρχεία συν 32 θα θέλει καμμία βδομάδα.
Θα αρκεστω με την 64αρα , μην είμαστε και πλεονέκτες , λολ.
 
Μηπως με wifi ειναι λιγο πιο γρηγορο; Αλλα θα πρεπει να ενεργοποιησεις το WEP που ακομα και αν το υποστηριζει ο router σου, δεν ειναι καλη ιδεα για λογους ασφαλειας.
 
Δεν ξέρω να το δοκιμάσω.
Εχω 55 παιχνίδια στην 64αρα και κάποια λίγα psx.
Κανα 5αρι 10 από αυτά που θέλω μείνανε απέξω δεν χάθηκε και ο κόσμος να αλλάζω κάποια από αυτά που και πού.
 
Πίσω
Μπλουζα