Death Rally και Wacky Wheels

nikdev

RetroWannaBe
Joined
6 Mαϊ 2010
Μηνύματα
236
Αντιδράσεις
206
Είμαι σίγουρος ότι πολλού από εσάς έχουν ασχοληθεί με το DR στο παρελθόν!

Αγαπημένο μου αυτοκίνητο Sentinel. Τρομερές μάχες με σαμποτάζ, δάνεια, νάρκες και πολυβόλα για την τελική επικράτηση.....

θυμάστε την αλανιαρα suzy ? Τον iron john?

Και το WW το οποίο παιζόταν και διπλό , αγαπημένος οδηγός ο καρχαρίας!

Πολύ ωραίο παιχνίδι με καρτουνίστικο ύφος και γραφικά.

3_Death_Rally4.jpg


Wacky-Wheels.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τα έχω και τα δύο στην ολόκληρη μορφή τους.

Το remake εκτός από υποστήριξη νεόυ OS τι άλλο προσφέρει ?
 
wacky_wheels.png
wacky_wheels.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θυμάμαι το Wacky Wheels! Είχε πλάκα με τα καρτουνίστικα γραφικά και τους αστείους ήχους! Πρέπει να είχα παίξει το Demo μάλλον.
 
Ααα ναι το Death Rally, ήταν αρκετοί της demoscene τότε μέσα στο project. Για αυτό μου είχε κάνει και εντύπωση η engine που συνδίαζε 2d και 3d πολύ ωραία, demάδικη μουσική, είχε μερικά εκπληκτικά transitions, έως και το παλαβό distortion όταν έπερνες μανιταράκι. Το είχα τερματίσει, παιζόταν άνετα. Έπαιξα και την free version τελευταία. Επίσης έχει βγει μια android version που είναι ξανασχεδιασμένη με σύγχρονα 3d, αν και στο κινητό μου βγάζει λάθη οπότε δεν την έπαιξα σοβαρά, ίσως το δοκιμάσω στο tablet.

Και θυμάμαι ένα παιχνίδι στο GBA, το Karnaaj Rally που πραγματικά φαίνεται καρμπόν του death rally. Από πάνω οπτική, sprite rotations, ίδιο gameplay με το death rally, flat polygons για κάποια foreground. Και εδώ η ομάδα νομίζω είναι demάδικη (Paragon 5). Μέχρι και το logo είναι σαν να το φτιάξανε σε AtariST.

 
Πίσω
Μπλουζα