Deathnote - Desu noto (2006)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Έχω δει λίγο και πιστεύω πως θα είναι καλό.Βέβαια τώρα βλέπω και Bleach και νομίζω οτί και αυτό είναι καλούτσικο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BloodyRose είπε:
Έχω δει λίγο και πιστεύω πωσ θα είναι καλό.Βέβαια τώρα βλέπω και Bleach και νομίζω οτί και αυτό είναι καλούτσικο.
To Bleach είναι εντελώς διαφορετικό είδος από το DN, πράγμα το οποίο μπορείς να καταλάβεις και μόνο αν δεις τον αριθμό των επεισοδίων του ενός και του άλλου. Στο μεν death note ακολουθείς μια ιστορία με ότι αυτή σου προσφέρει και με συγκεκριμένο (μικρό) αριθμό χαρακτήρων, στο δε Bleach ακολουθείς πολλές παράλληλες και διαπλεκόμενες ιστορίες, πάρα πολλές και πολύ μεγάλες σε διάρκεια μάχες και φυσικά είναι χωρισμένο και σε πολλούς κύκλους, με πολλά filler επεισόδια.

Προσωπικά το Bleach (και το Naruto που είναι στο ίδιο στυλ) τα βλέπω μια φορά το χρόνο για να μπορώ να αποφεύγω filler episodes αλλά και τις μάχες διαρκείας και όχι ουσίας. Δεν ξέρω τι μπορεί να πιστεύουν οι Ιάπωνες αλλά 3 επεισόδια με διάλογο του τύπου

"-Είναι ο εχθρός μου, είναι κακός, θα του δείξω εγώ...*χτύπημα*...μμμ πότε απέκτησε αυτή τη δύναμη.. waah... δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο(ανάλυση δύναμης)...ούτε τότε που.... /διάλειμμα για να θυμηθεί μια μάχη που είχε ρίξει με τον δάσκαλό του και ο δάσκαλος του είπε κάτι σοφό/

-Ναι, είμαι ο εχθρός σου και θα κατακτησω τον κόσμο...γιατί δεν έχεις ξαναδει κάτι τέτοιο(ανάλυση δύναμης)

-Και τώρα θα σε νικήσω.

-Για δοκίμασε!

*χτύπημα*...

-Μμμ πότε απέκτησε αυτή τη δύναμη.. waah... δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο(ανάλυση δύναμης)..."

κλπ κλπ κλπ είναι toooo much για μένα!

Ναι.. έχω δεί πολλά τέτοια anime...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ως προς το περιεχόμενο έχεις δίκιο αλλά να μην ξεχνάμε οτί αυτό το anime (όπως και τα περισσότερα) απευθύνεται σε αγόρια άρα οι μάχες κ.τ.λ είναι ασπούμε απαραίτητα.Το μόνο που με κάνει να θεωρώ το Bleach ως "καλούτσικο" είναι αυτό το "ελαφρό" θα έλεγα χιούμορ που λίγο πολύ σε διασκεδάζει κάπως.

Αλλά αυτό το forum είναι για το Death Note.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε χάνω επεισόδιο του Bleach, αλλά το manga είναι σαφώς ανώτερο... ;)
 
Τα manga είναι γενικά ανώτερα μου φαίνεται. Σπάνια έχω δει anime να προχωρά την ιστορία πιο πολύ απ'ότι στο manga. Ακόμα και σε σειρές όπως το Death Note, που είναι πιο πυκνές στην ιστορία τους σε σχέση με άλλες όπως το Bleach που αναφέραμε εδώ, πάλι έχουν διαφορά. Συγκεκριμένα οι χαρακτήρες που εμφανίζονται από το επεισόδιο 25 και μετά μένουν σε ένα σχετικά επιφανειακό επίπεδο, ενώ στο manga έχουν μεγαλύτερο βάθος και γι'αυτό καταλαβαίνεις καλύτερα και τις κινήσεις τους και τον τρόπο σκέψης τους. Επίσης δίνει και την ευκαιρία να φανούν περισσότερο κάποιοι δευτερεύοντες χαρακτήρες και οι καλοί δευτερεύοντες χαρακτήρες ανεβάζουν αυτόματα την ποιότητα όπου κι αν τους συναντάμε anime, manga, βιβλίο ή ταινία!

Τώρα το Bleach και τ'άλλα shonen τα anime το έχουν παρακάνει με τα fillers. Manga και πάλι manga!! Εκεί η ιστορία δίδεται ανενόχλητη από περαστικούς, άσχετους και αναγκαστικά κακογραμμένους χαρακτήρες!!
 
Ντέσου Νόοτο (Desu Nōto) τρομερο!!!!και η σειρα και η ταινια anime και οι 2 ταινιες που εχω δει!!! αν και οι ταινιες δε μπορουν να με τις anime ταινιες!!!!
 
Δυστηχώς, έχοντας καλομάθει απο τα πολύ ανώτερης ποιότητας Anime των 80's και 90's δεν μπορώ να δώ συγχρονο anime και να μην μου έρθει τάση προς εμμετό. Δεν ξέρω, μάλλον έχω αναπτύξει αλλεργία.

Μονη εξαίρεση, η τελευταια ταινία Evangelion.
 
το deathnote? πως ακριβως ειναι ρετρο??
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα