Diablo 3 επιτέλους.....

Δεν λέει και τίποτα το ότι το έβγαλαν για προπαραγγελία. Εδώ το amazon βγάζει προπαραγγελία ένα χρόνο πριν πολλές φορές και δίχως να γνωρίζει την ημερομηνία κυκλοφορίας.
 
Δεν δουσταρω καθολου το Diablo:diablotin:
 
Εγω παλι παλια επαιζα diablo 2 στο battle net ειχα λιωσει... Αλλα περασε καιρος απο τοτε , μεχρι και πριν 2 χρονια περιμενα πως και πως το diablo 3 , αλλα πλεον δεν θελω να "μπλεξω" παλι με online rpg γιατι θα χασω την ζωη μου παλι που πλεον ειμαι σε μια ηλικια που δεν εχω περιθορια.. Αρα μου ειναι αδιαφορο αυτην την περιοδο :D .
 
Και εγώ έχω αρχίσει να βαριέμαι ρε παίδες. Αν έβγαινε έστω και μέσα στις γιορτές θα το έπερνα ασυζητητί. Τώρα όμως!

Βέβαια, αν δω το κουτάκι στα καταστήματα ίσως δελεαστώ.
 
Eπισημως επισημα στις 15 Μαη!!




14KADJB5PUJ31331587961539.jpg


http://us.battle.net/d3/en/blog/4612389/Test-3_16_2012
 
Έχω χάσει πλέον τον ενθουσιασμό μου μετά απο τόση αναμονή. Αλλά καθώς πλησιάζει ο καιρός, ίσως επιστρέψει.
 
Always on DRM έχουν ανακοινώσει. Όντως, evil is back. ::)
 
Έπαιξα την beta κατά τη διάρκεια του Open beta weekend. Ξεκίνησα οπότε, Παρασκευή βραδάκι κατεβάζοντας τον client. 13GB δεν ήταν και λίγα, αλλά κατέβηκαν γρήγορα πάραταυτα. Μάλλον, κάποια bit-torrent λύση είχαν επιλέξει. Η εγκατάσταση προχώρησε γρήγορα και έφθασε η ώρα για να κάνω login. Αμ δεν, Παρασκευή βραδάκι δεν κατάφερα να παίξω.

Σαββατό μεσημεράκι ξεκινάω να δοκιμάζω ξανά. Με τα πολλά μπαίνω και φτιάχνω ένα Demo Hunter. Δυσκολεύτηκα λίγο ακόμα να μπω στο παιχνίδι, αλλά τελικά τα κατάφερα. Να μην σας κουράσω με τα πολλά περιγραφικά, το παιχνίδι είναι όπως αναμενόταν, εθιστικότατο. Βάραγα αχόρταγα τους δαίμονες με το τόξο μου και μάζευα τα spoils. Δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα. Για πότε έφυγαν δύο ώρες ούτε που το κατάλαβα. Τα γραφικά σε βάζουν άμεσα στο κλίμα, οι σκοτεινές αλλά ευδιάκρατες Gothic αποχρώσεις σε βάζουν άμεσα στο κλίμα και σου δημιουργούν ένα αίσθημα (φοβίας). Η μουσική και τα εφέ απόλυτα ταιριαστά. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα ποτάμια του, απο τα ορμητικότερα που έχω δει τα τελευταία χρόνια σε παιχνίδι.

Το gameplay άριστο. Έυκολο στον χειρισμό, με tutorials σε κάθε νέο σου βήμα. Το skill σύστημα αλλαγμένο και σχετικά απλοποιημένο. Τέρμα τα άπειρα ενεργά skills. Στη αρχή δεν μου άρεσε, αλλά γρήγορα προσαρμόστηκα και έμαθα να το εκτιμώ. Ούτως ή άλλως και σε άλλα hack&slash πάντα 3-5 skills χρησιμοποιούσα. Μπορούμε να αλλάξουμε βέβαια τα ενεργά skills αλλά μετά απο ένα cooldown διάστημα. Επίσης, το level up γινότανε αυτόματα, με τα attribute points να διανείμονται όπως είχε κρίνει η Blizzard.

Κυριακή απόγευμα, μετά απο χαλαρό gaming έφθαρα σε level 10 στον Skeletol King και τον κέρδισα. Δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα στο normal. Μάλλον, εύκολο το βρήκα.

Η συνέχεια στις 15 Μαϊου.
 
Mπραβο και thnx για το preview,ωωωωωωωωχ τι να κανω να το περιμενω σε κονσολα να το απολαυσω σε μεγαλη HD οθονη και κοντρολι η να το σκισω στην 14αρα του laptopi...
 
Μπα, παίξτο σε υπολογιστή. Αλλά όχι σε φορητό, οι οθόνες τους είναι για πέταμα, δεν θα το φχαριστθείς.
 
Έπαιξα κι εγώ λίγο αλλά δεν μου πολυάρεσε. Η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε τα παλιά Diablo αλλά περισσότερο WoW με τα έντονα χρώματα και τους καρτουνίστικους χαρακτήρες. Βάλε και το ότι θα πρέπει να είσαι online για να παίξεις single player και να πρέπει να βασίζεσαι στους servers της blizzard ακόμα και αν δεν σε νοιάζει να παίξεις multiplayer οπότε το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι έπεσε κατακόρυφα.
 
Τηλεοπτικη διαφημιση!

[video=youtube;K-ZA7NLSRhg]

 
Ε ρε και να έπαιζε αυτή η διαφήμιση εδώ. Θα έδιναν τα ρέστα τους τα κανάλια και οι θρησκόληπτοι!
 
Και οι "free minded" σαν και μένα!

Ουουουουουού! 666! Ουού! Ου! Always connected DRM! 666! Ου! Ου!
 
Μήπως βρε παιδιά έχει κανείς πληροφορίες για το αν απαιτεί μηνιαία συνδρομή;
 
Πίσω
Μπλουζα