BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.555
Η παιδική ταινία της Disney ''οι αριστόγατες'' είχε και sequel? Θυμάμαι ότι είχε προβληθεί στους κινηματογράφους κατά την περίοδο του Πάσχα του 1994...
geo2004z είπε:Τι όμορφη παιδική ταινίας της Disney!! Ιδέα δεν είχα για το sequel.
Που είπα εγώ ότι έχει sequel?? Αν διάβαζες τα ποστ παραπάνω φίλε μου θα καταλάβαινες τι έλεγα.Lnds500 είπε:Δεν εχει sequel.
εξαιρετικη ιδεα για thread! και πολυ χρησιμη! εχω αρκετους συντελεστες, αν θες να ψαξω να σου πω για τις αριστογατες. τους λεει στο τελος του Blu-raygeo2004z είπε:Που είπα εγώ ότι έχει sequel?? Αν διάβαζες τα ποστ παραπάνω φίλε μου θα καταλάβαινες τι έλεγα.
Με έχει πιάσει μια disneymania τον τελευταίο καιρό και βλέπω όλες εκείνες τις ταινίες που έβλεπα μικρός. Μάλιστα είδα τις Αριστόγατες έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια για δεύτερη φορά στη ζωή μου και ομολογώ ότι ταινίες σαν και αυτές έχουν μία ανεξήγητη "ομορφιά".
Ας μπω όμως στο ψητό! Οι φωνές τις ελληνικής μεταγλώττισης μου φάνηκαν γνωστές από παλαιές ελληνικές ταινίες, όπως και άλλες ταινίες που είδα μεταγλωττισμένες όπως 101 Σκυλιά της Δαλματίας, Λαίδη και ο Αλήτης και άλλες. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω στο διαδίκτυο για να βρω τους ηθοποιούς που δάνεισαν τις φωνές τους στις ταινίες της Disney και ήταν αδύνατο να αντλήσω πληροφορίες. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ένα οργανωμένο site ή έστω forum με τέτοιες πληροφορίες. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω μία έρευνα να βρω αυτές τις φωνές και να φτιάξω topic με μία μίνι παρουσίαση της εκάστοτε ταινίες και τις ελληνικές φωνές.
Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα από άποψη άδειας, σωστά?
Όσο για τις Αριστόγατες βρήκα στο αρχείο της ΝΕΤ αυτά. Καλό θα είναι να προστεθούν στο πρώτο ποστ!
"Ακούγονται οι φωνές των:Δ.Ιωακειμίδη, Α. Γεραλή,Γ.Μιχαλακόπουλου,Τ.Μηλιάδη, Μ.Πανώριου,Ντ.Λυγίζου,Β.Πλακάκη,Κ. Ασπρέα,Ρ.Σηφάκη,Μ.Καρρά,Κ.Γώγου"
Μάλλον όχι.Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα από άποψη άδειας, σωστά?
geo2004z είπε:Φίλε Lnds είσαι "θεός"!!! Οι εικόνες αυτές μπήκαν ήδη στο αρχείο μου!! Thanks!
Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι ο Μηλιάδης έκανε τον Διόνυσο! Κι επειδή έχω δει την ταινία στα γαλλικά και στα αγγλικά, νομίζω πως ο καλλίτερος Διόνυσος είναι ο "ελληνικός".
Όσο για το πρώτο ποστ, αναγράφεται ότι η ταινία προβλήθηκε στον ελληνικό κινηματογράφο το 1994. Όμως ρίχνοντας μια ματιά στο βικιπαιδεια, είδα πως ο Μηλιάδης έφυγε από τη ζωή το 1985. Άραγε, η μεταγλώττιση έγινε νωρίτερα, γιατί όμως να προβληθεί μετά από τόσα χρόνια? Δεν καταλαβαίνω? Πάντως εγώ είχα αγοράσει την αυθεντική κασέτα το 1995.
filmmusic είπε:Δε μπορώ να καταλάβω πώς σε πολλούς αρέσει να βλέπουν αυτές τις ταινίες με μεταγλώττιση.Εγώ από μικρός που ήμουν, ΠΑΝΤΑ ήθελα να τις βλέπω στο αυθεντικό..
Ακόμα και αν οι ελληνικές είναι τέλειες, δεν είναι ποτέ το original όραμα του σκηνοθέτη!
Δυστυχώς όμως έχει επικρατήσει "α, είναι "παιδικό". οκ, ας το δούμε στα ελληνικά, δεν τρέχει τίποτα".
Θα βλέπατε όμως τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών ή το The Dark Knight Rises μεταγλωττισμένα;
Έτσι αισθάνομαι...
Και ότι ετοιμαζόμουν να το γράψω !filmmusic είπε:Αλλά μάλλον βγαίνουμε οφ τόπικ//
Ναι...κι εγώ εκεί τείνω, πως πρέπει να το προέβαλαν ξανά το 1994 για κάποιο περίεργο λόγο. Εννοείται πως θα στείλω πμ, έχω σχεδόν έτοιμη λίστα με ταινίες!Lnds500 είπε:
Ισως η προβολη του 1994 ηταν επανακυκλοφορια ή κατι τετοιο;
Αν ανοιξεις τελικα το θεμα και ψαχνεις και αλλους ηθοποιους, απλα στειλε μου ενα PM, μπορει να εχω την ταινια.
Τωρα ειδα με ποιον μιλαω, χαχα!filmmusic είπε:Σοβαρά Lnds?Εσένα ειδικά, που ασχολείσαι πολύ με κινούμενα σχέδια και σου αρέσουν, δεν το περίμενα να σου αρέσουν τα ελληνικά.
Δηλαδή προτιμάς να ακούς το Ρουβά και την Πρωτοψάλτη (την οποία θεωρώ τουλάχιστον αστεία επιλογή) στην Παναγία των Παρισίων , από τις αυθεντικές φωνές;
Τελοσπάντων, γούστα είναι αυτά..
Αλλά μάλλον βγαίνουμε οφ τόπικ//
Aristocats I albumAs I said, I created a comparison between the different editions of the Aristocats (Gold Collection / Special Edition DVD / HDTV rip / Special Edition Blu-ray) * not all pictures are exact frames, but most are
* I also made two overlapping pictures to show off the difference between the current edition and the 1.33:1 Gold Collection edition. This is the first time I'm doing this so, please, bare with me
–– Golden DVD –––– Special DVD ––––– HDTV –––––––– Blu-ray –––––––– Trailer
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
24)
25)
26)
Overlapping Comparison (Golden Edition DVD / Blu-ray)
τις εχω τις φωτο και στο pc μου οποτε ας κανει ο,τι θελει το imageshackD@redevil είπε:Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που ζητάω είναι χρονοβόρο, αλλά επειδή μετά από ένα διάστημα οι φωτός θα χαθούν από το Imageshack, μπορείς σε παρακαλώ να δημιουργήσεις ένα album και να τις βάλεις μέσα?
Κρίμα είναι τόση δουλειά και τόσο εξαιρετικό ποστ να πάνε χαμένα από το Policy του εκάστοτε Imageshack!
Οδηγίες εδώ & ό,τι βοήθεια χρειαστείς, είμαι στη διάθεσή σου!