ARCTOUROS
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 7
Για εμένα στην επαρχία -και για άλλους προφανώς- το Disney Club και πόσο μάλλον το να πάει κανείς εκεί δεν ήταν ούτε επιστημονική φαντασία. Απλά δεν χωρούσε στην φαντασία. Πάντως ομολογώ εντυπωσιάστηκα από την φωτογραφία που ανέβηκε παραπάνω από την σελίδα της ΟΙΚ. Σοφιανού. Πόσο νέοι μπορεί να ήταν ο Λυκούργος και η Καρολίνα. Ήταν παιδιά κι αυτοί μαζί με εμάς. Μεγαλώνοντας βλέπεις τα λάθη κυρίως, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό. Έτσι βελτιώνεσαι. Παρόλα αυτά και σήμερα θα το έβλεπα με το ίδιο πάθος. Έχω στην συλλογή μου ένα μικρό αφιέρωμα-ρεπορτάζ από το περιοδικό ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ, για την εκπομπή. Για τα ελληνικά δεδομένα -και πρέπει να το πούμε αυτό- και το πόσα λίγα χρήματα δίνονται στις παραγωγές, είναι σπουδαίο μια εκπομπή να κρατήσει εννέα συνεχόμενα χρόνια. Κι αν το σκεφτούμε, η ομάδα που ανέλαβε μετά τους Λυκούργο-Καρολίνα, είναι η ίδια που μετά τους τίτλους τέλους του Disney Club, πήγε στην ΕΡΤ και έκανε τους Κουκλομεγάλους κλπ. Και η ιδιωτική τηλεόραση μπορεί να κάνει ποιότητα.