Ευχαριστώ φίλε. Περιμένω ένα Spectrumaki 128 (ο ψυκτράς που ξέρω ποσο πολύ τον θέλουν μερικοί μερικοί) μέσα στην εβδομάδα και καθώς συνοδεύεται μόνο από το τροφοδοτικό του και τίποτε άλλο, πρέπει να ξεκαθαρίσω εάν θα χρησιμοποιησω κανένα κασετοφωνάκι στο μέλλον ή το συγκεκριμένο εργαλείο. Περιμένω με ανυπομονησία να σου έρθει .gtsamour είπε:Εγώ έχω παραγγείλει το DivIDE Plus αλλά λόγω ενός bug που εντοπίστηκε, καθηστέρησε κάπως ηα παραγωγή.Τώρα το bug έχει διορθωθεί και οι αποστολές έχουν ξεκινήσει. Περιμένω σε κανένα μήνα μάλλον.
Μόλις τον παραλάβω κι εγώ, και δώ σε τί κατάσταση είναι, θα πέσει σύρμα και φωτό στο GRM φυσικά καθώς μ'αρέσει να προσφέρω τροφή στα κοράκια, να πλησιάζουν , και να τ'αρχίζω με τη σκούπαgtsamour είπε:που τον έχω κάνει λουστρίνι (έχει πέσει και γυάλισμα πλαστικών και έχει μπεί νέα μεμβράνη).
gtsamour είπε:Μα το divide+ είναι για Spectrum, με τον 6128 τι σχέση έχει?Το divide δεν προσθέτει RAM στον spectrum, η μνήμη αυτή είναι αποκλειστικά για χρήση από τις ROMS του divide και όχι από τα παιχνίδια που θα φορτώνεις.