Dolphin Gamecube/Wii emulation

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Λυση: Εκατσα σημερα και εφαγα κανα μισαωρο...

Πρεπει να κανεις update σε W7 SP1 και META να βαλεις το Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2015

 


Παω να δω τι καρε πιανει το Rogue Squadron με το τελευταιο build...
 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.965
Αντιδράσεις
923
Σκεφτόμουν να σου πω για SP1 αλλά όταν είπες ότι έκανες updates νόμιζα ότι μάλλον θα το είχες και αυτό.

Το Rogue Leader σέρνεται στα menus αλλά ingame πάει καλά. Σε πιο παλιές εκδόσεις πήγαινε καλά και στα menus. Τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα (i5 4670).
 

telonio

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
19 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.942
Αντιδράσεις
1.016
Αν και ξέρω πως θέλει πολύ δυνατό pc, δοκίμασα να τρέξω για πλάκα το rogue leader στον core 2quad 8400 2.66. Δεν χρειάζεται να αναφέρω το frame rate έτσι; :rofl:
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Για πες. 2.66 quad εχω και εγω

EDIT Με Core 2 Quad Q9400 @2.66 και μια ATI 5570 που εχω, βλεπω χειροτερα νουμερα με το νεο build στο Rogue Squadron ΙΙ.

Ειναι ευκολα μετρησιμο...ενα τεστακι που μπορειτε να κανετε:

Οταν ξεκινα η πρωτη αποστολη (Death Star) ειστε ευθυγραμμισμενοι με εναν (προς καταστροφη) πυργο.

Πατε ευθεια και απλα πατατε fire για να τον καταστρεψετε.

Σε εμενα ξεκινα με 50 καρε (η ROM δεν με ρωτα για 50/60hz στην αρχη οπως κανει το PAL δισκακι μου)...τη στιγμη της εκρηξης που ειμαι μια ανασα απο τον πυργο πεφτει στα 38 καρε :(

Με Direct3D και HLE
 

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.154
Αντιδράσεις
1.819
Eμενα το Rogue Leader οπως και ολα τα παιχνιδια του GG τρεχουν σφαιρα στο λαπτοπι μου.

 

 

Βεβαια εχω συνδεσει το κανονικο Gamecube στο laptop,μουχαχα. :p
 

telonio

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
19 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.942
Αντιδράσεις
1.016
Wally είπε:
Για πες. 2.66 quad εχω και εγω
Το setup μου είναι το εξής:

core 2quad 8400 2.66

2GB RAM

Sapphire R7 260X 2GB

Windows 7 SP1

Κανένα process δεν τρέχει από πίσω, φαντάσου δεν τρέχει καν antivirus. H εισαγωγή του rogue leader πάει με 11 fps και ingame με 20 fps. Ούτε τα γραφικά δεν προλαβαίνουν να εμφανιστούν.

Καλά, εδώ ο sega m2 emulator μου τρέχει το daytona και το sega rally με 49 fps, τι να λέμε τώρα.
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Μετα απο καιρο ξανα-ασχοληθηκα με τον Dolphin διοτι σκεφτηκα να προσθεσω στο LaunchBox σετ μου καποια παιχνιδια GameCube.

Αν διαβασετε το thread, ειχα πολυ κακες επιδοσεις.

Απο τοτε απλα αλλαξα GPU.

Λοιπον κατεβασα το τελευταιο nightly και επελεξα Vulkan και σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ειμαι 100% frames!

Μονο στο Rogue Squadron II σε καποια σεκανς πεφτει αλλα στο in-game ειμαι σχεδον παντα 100%

Οι τυπαδες εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια και ο Vulkan φαινεται να απογειωσε τις επιδοσεις.

Προσθεστε ενα αδειο portable.txt στο φακελο που το εχετε για να μην γραφει τα configs στο My Documents.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπλουζα