Double Dragon

Κάτι περίεργο γίνεται με το double dragon 2 και στο mame... με ένα κουμπί μια βγάζει κλωτσιές μια μπουνιές.... Τι gameplay είναι αυτό;;;;;
Mα αυτο μολις ειπα...Ειναι αναποδο!!

Θα χρειαστεις καποιο χρονο για να το μαθεις.

giorgos είπε:
ΥΓ. Αν θες μπορουμε,μεσω kailera, να παιξουμε μαζι...
Αυτό πρέπει να γίνει δικό του POST. Εμπενα στο Kailera και μάλιστα μια εποχή υπήρχε και Ελληνικός Server με μικρό ping!! Ομως συνέχεια μπέναν ξένοι και μόνο μια φορά βρήκα Ελληνα που δεν είχαμε τα ίδια γούστα στα game :(

Λοιπόν να το δούμε το θέμα του Kailera γιατί θέλει και συγκεκριμένη έκδοση του MAME 0.67 που υποστηρίζει Kailera.

Εγώ που έχω δίκτυο σπίτι μου όλοι οι υπολογιστές έχουν Network MAME Και όποτε μαζευόμαστε οι φίλοι ρίχνουμε και κανένα MAME παιχνίδι :)

Για να παιξουμε σωστα,πρεπει να εχεις γρηγορη συνδεση.

Εγω εχω adsl... εσυ?

Απο και και περα κανονιζουμε ωρα και server.

Σε ποια ΜΑΜΟπαιχνιδια εισαι καλος?

Εγω ειναι μερικα που τα τσακιζω...

Αυτό πρέπει να γίνει δικό του POST
Tι σημαινει αυτη η φραση?

Shadowdancer2501 είπε:
@Giorgosσυνονοματε ηταν τετοια η εκπληξη και ο ενθουσιασμος μου οτι μπορουσα επιτελους να "δερνω" στην οθονη του σπιτιου μου, που οντως το εβλεπα πολυ καλυτερο απο οτι ηταν.Πραγματι το 2 ηταν αριστο για 6128.Μη ξεχνας ομως οτι στο πρωτο D.D η εκδοση για 6128 ειχε αλλη μουσικη απο την arcade εκδοση.Ενδιαφερουσα η προταση σου για διπλο.Εγω θα πω και κατι αλλο...γιατι να μην βρεθουμε οσοι μπορουμε απο το forum σε ενα net cafe και να κανουμε ενα τουρνουα ,οπως τον παλιο καλο καιρο που καναμε ολοι καποτε στα ουφαδικα???Στην εποχη του world of warcraft kai tou counter strike θα εχει φαση να βλεπεις ενα ματσο 30ρηδες να παιζουν DoubleDragon
Αντε να κάνουμε και καμια retro-clan !!!! :D

Μέσα για συνάντηση ιδίως Punisher και GoldeAxe δεν τα βαριέμαι ΠΟΤΕ!

Shadowdancer2501 είπε:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ειχαμε γινει διεθνως ρεζιλι που απαγορευσαμε τα arcade.Ασε που εμειναν ανεργοι τοσοι ανθρωποι.Τωρα πια η κοινωνια μας ειναι ασφαλης απο τα arcade.Τωρα πια καθε ανηλικο εκει που θα εκανε το εγκλημα να παιξει ενα pacmanaci,μπορει να "χαθει"μεσα στο χαος του internet και να γινει καλυτερος ανθρωπος με πορνογραφικες ιστοσελιδες και πνευματοκα σκουπιδια.ΜΠΡΑΒΟ...ρε δε ντρεπομαστε λεω εγω.Αγαπητοι συναδελφοι αυτης της ηλεκτρονικης παρεας,ζητω την κατανοηση σας για το ξεσπασμα μου.
Πέστα πέστα!... Και το Μπιλιάρδο και το μπιλιαρδάκι ρε γαμώτο... Ασε που έβγαλα ταυτότητα μονο και μόνο για να μπένω στα ουφάδικα. Τα σημερινά παιδιά έχουν τα Arcades σπίτια τους... τα έχουν όλα έτοιμα , αλλά έμεις ζήσαμε την χρυσή εποχή. Επίσης παίξαμε και κάτι άλλο εκτός από ηλεκτρονικά. Καλά ήταν τελικά ε? :D :D :D :rolleyes:

giorgos είπε:
Για να παιξουμε σωστα,πρεπει να εχεις γρηγορη συνδεση.Εγω εχω adsl... εσυ?

Απο και και περα κανονιζουμε ωρα και server.

Σε ποια ΜΑΜΟπαιχνιδια εισαι καλος?

Εγω ειναι μερικα που τα τσακιζω...

Tι σημαινει αυτη η φραση?
1)Οτι είμαστε OFF TOPIC

2)Είναι ενδιαφέρον και καλή ιδέα όποτε θα του κάνουμε δικό του Thread.

3)Εχω την ταπεινή aDSL

4)Στα καράβια νομίζω ότι δεν ισχύει ή δεν τους πιάνουν αυτούς (για τα υfάδικα)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1) Οχι, οn topic ειμαστε. Το on line multi play του double dragon ειναι σχετικο.

2) Ποια ειναι καλη ιδεα? Ποιου θα κανουμε δικο του thread? (Η αριθμηση που εβαλες ειναι ξεκαρφωτη...οποτε αν μιλας ετσι δε μπορει να σε παρακολουθησει ο αλλος!)

4) Οσοι εχουν ηλεκτρονικα παιχνιδια απλως...λαδωνουν την αστυνομια.

Θεωρητικα απαγορευεται να παιζουμε ηλ.παιχνιδια ακομα και στα int.cafe. Ουτε καν στο σπιτι μας! Επιτρεπεται λεει η πωληση, απαγορευεται η χρηση...

Ασε γιατι αμα φτιαχτω παλι με αυτη τη κατασταση μπορει και να το σπασω...

Πω πω βρε παιδιά ! ... Δεν είχα ούτε καν ίδέα πως υπήρχε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα ! Παλιότερα , για να φανταστείτε , πήγαινα σε ένα ρουμανικό forum , προκειμένου να βρω τέτοια θέματα . Ξέρετε τι μου προκάλεσε το μεγαλύτερο σοκ ; Όχι ότι βρήκα άτομα που να ασχολούνται ακόμα με τέτοια πράγματα , αλλά ο αριθμός που ανέφερα κάποιος προηγούμενα , και συγκεκριμένα : 30 ... Μπορεί να μην είμαι ακόμα 30 (26 είμαι ο άνθρωπος) , αλλά για πρώτη φορά συνειδητοποίησα πόσο πέρασε ο καιρός ...

Τέλος πάντων , ας τα αφήσουμε αυτά διότι ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω ... Τι λέτε , είστε για ένα on-line Double Dragon (Mega Drive) , Sonic 3 (Mega Dive) ή Street Fighter Alpha 3 (για Playstation) ;

iliekater καλως ήλθες στο φόρουμ! Εδω θα βρείς αρκετό ρετρο-κόσμο.

Καλώς ήρθες iliekater..ΠΑMΕ ΓΙΑ RΕΤRO GAMING!!!!!!!!

Καλωσήλθες φίλε και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Όπως συνηθίζω να λέω, "μάθε και διάδωσε"....

Διάβασε και λίγο προσεκτικότερα τους κανονισμούς του φόρουμ (φίου, φίου, φίου - ξέρεις εσύ ;) )

Εγώ πάλι πρώτη φορά είδα το double dragon στο gameboy. Παρά τα προβλήματα που έχει είναι ένα πολύ καλό conversion. To 2 πάλι, έχει και αυτό το ίδιο πρόβλημα στο gameboy. Όμως, είχα βρει το σύστημα για να ρίχνω σωστά τις μπουνιές και τις κλωτσιές, αλλά το έχω ξεχάσει πλέον.

double dragon το καλυτερο παιχνιδι ever!... εφαγα κυριολεκτικα μια περιουσια στα ηλεκτρονικα κ ακομα θυμαμαι ποσο πονουσανε τα χερια μου μετα,εχω καει με αυτο το παιχνιδι οπως και με το 2 που δεν καταφερα να βγαλω ποτε στο schneider europc μου! το 3 ειναι οντως απαραδεκτο,εγω ειμαι μεσα για πρωταθλημα double dragon !

αν θελετε το κανονιζουμε κ live, η arduinna η η erinyes θα κανει την κοπελα με το μινι στο τελος?:biglaugh:

παρτε μια ιδεα :diablotin:

Εγώ αρνούμαι τα πάντα ! Δεν ξέρω , δεν γνωρίζω , δεν είδα , δεν άκουσα , δεν ήμουν ΚΑΝ όταν έγινε αυτό . Φίου φίου φίου ! ...

Double Dragon Forever

Το συγκεκριμένο remake δεν το είχα πάρει (source)πρέφα και μιας και δεν έχει αναφερθεί το ποστάρω

Κλασική καταιγιστική δράση double dragon με 6 κουμπιά, dx9 και υποστήριξη 3 παιχτών παρακαλώ. Να 'ναι καλά το παλικάρι που το έφτιαξε! Φυσικά δεν είναι ακόμα final (μάλλον δεν θα γίνει ποτέ) και κάποια πράγματα λείπουν αλλά το αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι πολύ καλό. Προσωπικά θα το θεωρούσα άξιο για το 3ο της σειράς παρά την υφιστάμενη μούφα :)

Double Dragon Forever

Όσοι δεν το έχετε σπεύσατε για κατέβασμα:

http://rapidshare.com/files/96081154/ddf09.zip.html

http://www.mediafire.com/?6mxczigdz9b

@Tarasque Καλά μεγάλε, με έκαψες. Που το ξετρύπωσες τον αδάμαντα; Σε ευχαριστώ. Μάγκες το game πυροβολάει

Συνεντευξη του δημιουργου του Double Dragon Yoshihisa Kishimoto (σπανια μιλαει!)

Διαβαστε εδω

Υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον "Making of..." του Double Dragon με τον Kishimoto στο τεύχος 103 του Retrogamer.

Απο τα καλυτερα arcade ever!

Απο τα πιο κλασικα αλλα και απο τα πιο βαρετα arcades με πολυ χαμηλο επιπεδο δυσκολιας.Για να απολαυση καποιος το Double Dragon πρεπει να το παιξει και να το τερματιση χωρις να χρησιμοποιηση ουτε μια φορα την αγκωνια.Ετσι μονο εχει καποιο ενδιαφερον.

Σκληροπυρηνικός gamer όπως πάντα ο metalcandyman ;)

Πίσω
Μπλουζα