Double Dragon

Γεια σου φιλε φωτη :D Μονο να ξερες σε ποσα παιχνιδια κοβω της ευκολιες και καλα οπως την αγκωνια ωστε να εχουν πιο πολυ ενδιαφερον.Κατανταει βερετο και κουραστικο ολο το παιχνιδι απλα να περιμενεις τον εχθρο και να κανεις την αγκωνια γιαυτο και γω δεν την χρεισιμοποιω ποτε βαζω και το επιπεδο δυσκολιας στο hardest και τοτε μονο το ευχαριστιεμαι.

...είχαμε φτάσει σε ένα σημείο με ένα παιδί πολύ παλίά επειδή δεν υπήρχαν arcades εκεί γύρω να πάμε να καούμε, να παίζουμε rople playing double dragon μόνοι μας ...μπας και χαλαρώσουμε.... χαχ.....δεν μιλάμε για το υπερκάψιμο που είχαμε κάνει στα arcades του νησιου .....

Δεικος μου τερματισμος στο Double Dragon.Aν δεν βαριεμαι καποια στιγμη θα ανεβασω και εναν τερματισμο που θα χρησιμοποιω την αγκωνια ελαχιστες φορες.

Επισης καπου σαυτο το θεμα αναφερει καποιος οτι το εχει παει 118.000 highscore και το ονομαζει ως maximum.Φυσικα και δεν ειναι οι 118.000 maximum μπορει να φτασει πολυ περισσοτερο.

ΥΓ: sorry για το σπαστικο slowdown που για μενα που το επαιζα ηταν πιο σπαστικο αλλα επαιζα το παιχνιδι σε αρκετα παλια εκδοση mame.

metalcandyman είπε:
Δεικος μου τερματισμος στο Double Dragon.Aν δεν βαριεμαι καποια στιγμη θα ανεβασω και εναν τερματισμο που θα χρησιμοποιω την αγκωνια ελαχιστες φορες.Επισης καπου σαυτο το θεμα αναφερει καποιος οτι το εχει παει 118.000 highscore και το ονομαζει ως maximum.Φυσικα και δεν ειναι οι 118.000 maximum μπορει να φτασει πολυ περισσοτερο.

ΥΓ: sorry για το σπαστικο slowdown που για μενα που το επαιζα ηταν πιο σπαστικο αλλα επαιζα το παιχνιδι σε αρκετα παλια εκδοση mame.
Ωραιος! Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια....μετα το TETRIS..

Το πετυχαμε οπως προανεφερε και καποιος αλλος σε πλοιο...για Αιγινα εμεις..

Και του ριξαμε ενα βουνο 10αρικα...και μολις πριν τον τερματισμο....μας κατεβασανε...

pardalotzatziki είπε:
Ωραιος! Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια....μετα το TETRIS..
Το πετυχαμε οπως προανεφερε και καποιος αλλος σε πλοιο...για Αιγινα εμεις..

Και του ριξαμε ενα βουνο 10αρικα...και μολις πριν τον τερματισμο....μας κατεβασανε...
Χαχαχα τι μου θύμησες...κάτι ανάλογο έκανα κι εγώ πολλά πολλά χρόνια πίσω, ένα καλοκαίρι στο πλοίο για Σάμο παίζοντας άπειρες ώρες το Moon Patrol!!!

για τοτε παρα πολυ καλο..το επαιζα στον atari st 1040 μου και στον amstrad του ξαδερφου, μαζι με το φανταστικο,τελειο Renegade, για οποιον δε το ξερει,να το ψαξει λιγο..ειπε και ο billy στις αρχες του θεματος οτι ηταν ο πατριαρχης αυτου του ειδους..

kingtiger077 είπε:
Χαχαχα τι μου θύμησες...κάτι ανάλογο έκανα κι εγώ πολλά πολλά χρόνια πίσω, ένα καλοκαίρι στο πλοίο για Σάμο παίζοντας άπειρες ώρες το Moon Patrol!!!
To τερματισες? Εμεις κυριολεκτικα στο παρα πεντε...

Και μας κατεβασανε..

pardalotzatziki είπε:
To τερματισες? Εμεις κυριολεκτικα στο παρα πεντε...
Και μας κατεβασανε..
Μπααα, ήταν δεκαρικοφάγος μεγάλος και κάπου στη μέση ξέμεινα από φράγκα..!

Ανακάλυψα πλακέτα pcb με το Double Dragon!!! Με λίγη τύχη θα την έχω στα χέρια μου τη Πέμπτη!!! Μένει να βρω και μια καμπίνα να την κουμπώσω και ν'αρχίσω το παιχνίδι!!!!!!!!

kingtiger077 είπε:
Ανακάλυψα πλακέτα pcb με το Double Dragon!!! Με λίγη τύχη θα την έχω στα χέρια μου τη Πέμπτη!!! Μένει να βρω και μια καμπίνα να την κουμπώσω και ν'αρχίσω το παιχνίδι!!!!!!!!
Ωραιος! Βρες εσυ και φερνω δεκαρικα...

Θα το ευχαριστηθεις πολυ φιλε μου!

Ελαφρως off τοπικ

οι DoubleDragon-ιστας ας ριξουν μια κλεφτη ματια στο πολυ αξιολογο flash game Hong Kong Ninja το οποιο βαδιζει στα βηματα του Dοuble Dragon και των επιγονων του ...

http://www.miniclip.com/games/hong-kong-ninja/en/

http://www.miniclip.com/games/hong-kong-ninja/en/

Πίσω
Μπλουζα