Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
εχεις δικιο φιλος αλλα επειδη το χρωσταω σε ενα φιλαρακι απο εδω ( μου εφτιαξε 1 απο τα δυο χαλασμενα που ειχα ) θελω να του το ξεπληρωσω ετσι για να εχει και να χαιρετε το κορυφαιο μηχανημαMaddog είπε:Πιό εύκολο και σχεδόν το ίδιο σε κόστος είναι να αγοράσεις ένα ολόκληρο Dreamcast και να κρατήσεις το άλλο για ανταλλακτικά.
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με το "σωστό reset" ?1). Για το Laser. Μην σε απασχολεί και πολύ, αν ακολουθήσεις την τακτική του σωστού reset και μια καλή λιπανσούλα πότε - πότε δεν θα πάθει για δεκαετίες τίποτε. Ειδικά το κεντρικό μοτέρ είναι αθάνατο. Όσο για το θόρυβο κατά το διάβασμα είναι φυσιολογικό να ακούγεται και μάλιστα αρκετά έντονα, μη σε φοβίζει το γεγονός.
Εχω ψωνίσει πράγματα για spectrum, είναι αξιόπιστος.LIONHEART είπε:thank a lot gtsamour αληθεια εχεις ψωνισει απο το συγκεκρυμμενο ? ειναι αξιοπιστο ?
Χμμ , ευχαριστώ! , δεν το ήξερα αυτό.Pooky είπε:Ακριβώς όπως το είπες.
Από τη στιγμή πάντως που έχεις ανοίξει το καπάκι της κονσόλας και βλέπεις το δίσκο να περιστρέφεται, μπορείς να τον σταματήσεις με το δάκτυλο. Δεν θα βλάψεις κάτι μια και το μοτέρ περιστροφής έχει πάψει να παίρνει ρεύμα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να πάθει το παραμικρό.
http://shibathedog.1emu.net/resetting_no_settings_fix.htmSegaFan είπε:Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με το "σωστό reset" ?