Maddog είπε:
Που είναι όλοι αυτοί που το αγόρασαν; Αν θέλετε την άποψη μου, αγόρασαν το next best thing που κυκλοφόρησε και απλά το ξέχασαν σε κάποιο ντουλάπι.Η πράξη 15 χρόνια μετά δείχνει ποιός είχε προσωπικότητα.
Ευπειθώς αναφέρω ότι λιώνω σε CRT με RGB scart τα Castlevania Sotn, Kurushi, Wipeout, Fluid, Music/Music 2000, N20, X-2, Tekken 1/2/3, Soul Blade. G-Police To Dream το έχω με VGA σε Plasma 50'' για Virtua Striker, Soul Blade, NBA on NBC κλπ. Πάντως στα περι προσωπικότητας, η μόνη κονσόλα που νομίζω ότι διαθέτει, είναι αυτή που γράφει πάνω της Amiga
Στο δια ταύτα, όλες είναι καλές, όλες έχουν καλά παιχνίδια, αλλα ο καθένας απο μάς προτιμά ίσως μία απο αυτές για δικούς του λόγους/προτιμήσεις. Τώρα για το χρονοντούλαπο, αφού γνωρίζεις ότι η συνέχεια των Playstation είχε backwards compatibility, είναι λογικό να παίρνει κάποιος το καινούργιο και να φυλάσσει το παλιό, εφόσον τα παιχνίδια του παίζουν. Η Sega εχμ...πώς να το πώ, μετά το Dreamcast.....
[video=youtube;09s-c2JVI40]
Όλες οι κονσόλες πάντως έχουν χαρακτήρα, και κυρίως, παιχνίδια για λιώσιμο -αλλα και παιχνίδια για πέταμα.