DuckTales Remastered

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.792
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μας εκαψες....:burn:

Και ειναι μακρια το καλοκαιρι.... :precry:

Τι ωραία που είναι όταν ένα post σου φτιάχνει την διάθεση έτσι απλά. Thanks Aardvark! :thumb:

(...και ναι, I was whistling along...)

Τα Duck Tales 1 και 2 ηταν απο τα καλητερα παιχνιδια του NES και εγραψαν ιστορια στην κονσολα της NINTENDO οπως και στο Game Boy.Aς βγαλει κανενα καινουργιο παιχνιδι της προκοπης η crapcom η καποιο καινουργιο Duck Tales και ας αφησουν κατα μερος τα remaster και λοιπες βλακειες.Ειναι αδυνατων να ξανανοιωση ο κοσμος τα συναισθηματα και την μαγεια που εζησε με τα Duck Tales στο NES και το καλητερο θα ηταν να τα αφηναν στην ησυχια τους και να μην τα ανησυχουσαν με αδιαφορα και αχρηαστα Remaκes.

Μην το πάρεις ρε candyman, ασε μας εμάς να τραγουδάμε στον ρυθμό!!

τραγουδα ωσο θες τι με νοιαζη εμενα.Εγω την αποψη μου λεω και μιλαω για μενα αποκλειστικα και οχι για κανεναν αλλον.

Θα το γνωρισει η νεα γενια και οι παλιοτεροι θα το ξαναδουν με νεα γραφικα τα οποια δειχνουν οτι εχουν κανει δουλεια,+1 απο μενα στην Capcom.

+1 και από εμένα ... όντως φτιάχτηκα! Το τραγουδάκι το βάζω στον γιό μου (20 μηνών) και τρελένετε.

CAPCOM ... μονο και μονο το logo της μου προκαλεί ρίγος....

Τρομερα παιχνιδια και στο Nes και στο Gameboy! Και το Remake φαινεται ωραιο , πιθανος θα αγοραστει. Τα remakes ειναι ευπροσδεκτα οταν γινετε καλη δουλεια αρκει να μην το παρακανουν με τον εκσυγχρονισμο.

Και μην ξεχναμε (Φοβερη Μουσικη) :

Gameplay με σχολια απο τους developers,looks pretty

OK....με εψησες! :D

+1 και σιγουρα θα αγοραστει! :darkglasses:

Εγώ τραγούδησα δυνατά πάντως :)

Τελειο το θελω κγω

Φωνές: check!

Παπιά: check!

Παιχνίδι: check!

Για όλους εμάς που δεν είχαμε NES να το παίξουμε τότε και δε θέλουμε emus: check!

Μπήκε στη λίστα με τις επερχόμενες αγορές! :thumb:

(α, και guess what! Κι εγώ δυνατά τραγουδούσα! ;) )

Εμένα αυτό που μου έχει μείνει περισσότερο από αυτό το παιχνίδι (και νομίζω το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους) είναι η μουσική του (στις πίστες, όχι τόσο το theme που ρίχνουν όλο το βάρος στο trailer). Ελπίζω να έχουν κάνει remaster τα ίδια κλασσικά κομμάτια, είμαι περίεργος να τα ακούσω σε καλύτερη ποιότητα και ενορχήστρωση από αυτή που μπορούσε να βγάλει το τσιπάκι του NES.

Καινουργια gameplay videos απο το Remake του Ducktales.

Aυτο ειναι απο την πιστα Transylvania.

[video=youtube;JjWYsWEi9-w]

Εγω παντως συνεχιζω να γουσταρω πιο πολυ την κλασικη εκδοση του NES και επειδη τα εχω λιωσει δεκαδες φορες και τα δυο Ducktales παρατηρω οτι το Remake σε πολλα σημεια το εχουν κανει πιο ευκολο.

Μου φανηκε καπως ετσι οπως τα ειδα διπλα διπλα , η μουσικουλα και γενικα το ολο παιχνιδι ειναι χαραγμενο στο μυαλο μου απο το Nes και το Gb ! Θεμα συνηθειας ειναι , θα το συνηθησω και το καινουργιο και κατα πασα πιθανοτητα θα το παρω.

Πολυ μιλανε παντως στο καινουργιο και κοβει το παιχνιδι :D

Οντως, πολύ μπλα μπλα έχει. Ευτυχώς φαίνεται να έχει τις ίδιες μουσικές σε remastered εκδόσεις.

Για την ευρωπη που μας ενδιαφερει το παιχνιδι θα κυκλοφορησει στης 13 αυγουστου στο PC,14 αυγουστου στο psn,15 αυγουστου στο Wii U και 11 σεπτεμβριου στο xbox live arcade.H τιμη του θα ειναι στα 14.99$ και θα κυκλοφορησει και μια κουτατη εκδοση για το ps3 Που θα κοστιζει 19.99$.

Πίσω
Μπλουζα