Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Επειδη μπορει να υπαρχουν εδω μεσα καποιοι απο τους συνδρομητες του καναλιου μου η καποιοι που εμπαιναν απλα να δουν καποιο longplay και μπορει να παρατηρησαν εδω και λιγο καιρο πως το καναλι μου δεν υπαρχει ποια και εχει διαγραφει απο το YouTube οποτε και ισως απορησαν γιαυτο καταρχην να τους πω να μην ψαχνουν τζαμπα γιατι οντως το καναλι μου δεν υπαρχει ποια.Επειδη σεβομαι το forum και δεν μπορω να γραψω τα πραγματα οπως θελω και με της λεξεις που θελω δημιουργησα ενα νεο καναλι με το ιδιο ακριβως οναμα Metalcandyman δηλαδη και στην περιγραφη τους ενος και μοναδικου βιντεο που εχω ανεβασει μεχρι στιγμης το οποιο το εχω βαλει και σαν intro του καναλιου μπορει καποιος να διαβασει τι ακριβως εγινε και αυτη η σαβουρα που ονομαζεται YouTube διεγραψε το καναλι μου.13 χρονια και περιπου 300 longplays εγιναν αερας μεσα σε μια στιγμη και δεν ξερω αν καταφερω να εχω την ιδια ορεξη που ειχα και ανεβαζα τα longplays αλλα τουλαχιστoν θα προσπαθησω να βρω την ορεξη και να ανεβαζω ξανα Longplays.
Ευχαριστω ολους αυτους που στηριξαν το καναλι μου τα 13 αυτα χρονια και τα σχολια που ανταλαξαμε και της αποψεις στα διαφορα longplays και στα θεματα που εχω ανοιξει εδω μεσα που περιεχουν longplays απο μενα και εδω ημαστε μπορει οχι με την ιδια ορεξη αλλα δεν χανομαστε γιατι επιτρεπεται να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις
Link του νεου καναλιου θα βαλω παρακατω και μπορειτε να δειτε εκει το βιντεο που αναφερω παραπανω και να διαβασετε την περιγραφη και δεν βαζω απευθειας το βιντεο γιατι με διαφορες εικονες και με ηχητικη υποκρουση απο το κομματι I fucking hate you των Godsmack δειχνω την αγαπη μου προς το YouTube
Ευχαριστω ολους αυτους που στηριξαν το καναλι μου τα 13 αυτα χρονια και τα σχολια που ανταλαξαμε και της αποψεις στα διαφορα longplays και στα θεματα που εχω ανοιξει εδω μεσα που περιεχουν longplays απο μενα και εδω ημαστε μπορει οχι με την ιδια ορεξη αλλα δεν χανομαστε γιατι επιτρεπεται να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις
Link του νεου καναλιου θα βαλω παρακατω και μπορειτε να δειτε εκει το βιντεο που αναφερω παραπανω και να διαβασετε την περιγραφη και δεν βαζω απευθειας το βιντεο γιατι με διαφορες εικονες και με ηχητικη υποκρουση απο το κομματι I fucking hate you των Godsmack δειχνω την αγαπη μου προς το YouTube
Τελευταία επεξεργασία: