Stratulator
ΠαρταΟλας
- Αντιδράσεις
- 1.700
Συγγνωμη κ. Billy για το video... Τωρα ειδα οτι εχετε ηδη βαλει... Αλλα, εχθες δεν ηταν ετσι το Θεμα...
Μα δεν σου έγινε παρατήρηση φίλε μου !!Stratulator είπε:Συγγνωμη κ. Billy για το video... Τωρα ειδα οτι εχετε ηδη βαλει... Αλλα, εχθες δεν ηταν ετσι το Θεμα...
Μα ακόμη και αν το παίρναμε και σήμερα στην ίδια τιμή, πως να εκτιμήσω κάτι με χρήματα όταν έχω την δυνατότητα να κρατάω στα χέρια μου το ίδιο παιχνίδι που κρατούσα σαν παιδί; Ανεκτίμητο πραγματικά. Πολύ ωραία η συλλογή σου αγαπητέ timehunter. Εγω δυστυχώς δεν είχα μπορέσει να πάρω κάποια φιγούρα αναβάτη. Δεν θυμάμαι γιατί. Ή δεν υπήρχαν τα χρήματα ή απλά δεν τον είχε πρός πώληση...timehunter είπε:ευχαριστω kambia που μου εδωσες τα φωτα σου θα ποσταρω και αλλα...δυσκολο παιχνιδι να βρεις ακομα και τοτε .φρεντ καλα η ετικετα κλαουδατος με 790δρχ ειναι ολα τα λεφτα ......τα εχει ολα και συμφερει .....
μακαρι να τα παιρναμε και τοσο σημερα ....αλλα οσο και να τα πηραμε αξιζουν τα λεφτα τους ειναι παιχνιδι τρομερης ποιοτητας.δεν εκτιμας αστρομαχητη αν δεν τον πιασεις στα χερια σου.....
Είσαι ωραίος !timehunter είπε:στελνω και καποια βαμενα απο εμου του ιδιου ......