Dominion
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 557
Δεν ξέρω αν το θυμάσται - ή αν έχει ανοίξει παλιότερα ανάλογο θρέντ - πάντως έχει αναφερθεί, εδώ και χρόνια. Πρόκειται για τις ηχητικές κασσέτες Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ που βγήκαν στην ελληνική αγορά το χειμώνα του 1985.
Ήταν ουσιαστικά σετάκι: ηχητική κασσέτα, βιβλιαράκι με την υπόθεση και ασπρόμαυρα σκίτσα, και μαρκαδοράκια για να χρωματίσει κανείς τα σκίτσα αυτά.
Στο σύνολό τους ήταν 3 έργα:
ROBOT εναντίον ΚΙΤΤ
ΚΙΤΤ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
ΚΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
η εταιρία που τα κατασκεύασε ήταν η el-greco
Στις φωνές της κασσέτας ακούμε τους
Νίκο Απέργη: Mαικλ Ναιτ
Χρήστο Πάρλα : Nτεβον
Κώστ Σκώκο: Aφηγητή
και τους αλλους 2 ηθοποιούς δεν τους θυμάμαι (είπριλ κιττ)
αλλά ας μην μακρυγορούμε
έχω Uploadarei το ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ (κατά απαίτηση ενός retro μέλους που μιλήσαμε μαζί)
εν καιρώ θα στείλω και φωτογραφία της κασσέτας (τα βιβλιαράκια δυστυχώς δεν τα έχω πια)
Ας ξαναγήνουμε παιδιά
[Φιλε Χρηστο αντιλαμβανομαι τα ευγενικα ελατηρια πισω απο αυτη τη χειρονομια αλλα πρεπει προσωρινα να κατεβει μεχρι να επικοινωνησουμε με τη Hasbro. Sorry]
Ήταν ουσιαστικά σετάκι: ηχητική κασσέτα, βιβλιαράκι με την υπόθεση και ασπρόμαυρα σκίτσα, και μαρκαδοράκια για να χρωματίσει κανείς τα σκίτσα αυτά.
Στο σύνολό τους ήταν 3 έργα:
ROBOT εναντίον ΚΙΤΤ
ΚΙΤΤ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
ΚΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
η εταιρία που τα κατασκεύασε ήταν η el-greco
Στις φωνές της κασσέτας ακούμε τους
Νίκο Απέργη: Mαικλ Ναιτ
Χρήστο Πάρλα : Nτεβον
Κώστ Σκώκο: Aφηγητή
και τους αλλους 2 ηθοποιούς δεν τους θυμάμαι (είπριλ κιττ)
αλλά ας μην μακρυγορούμε
έχω Uploadarei το ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ (κατά απαίτηση ενός retro μέλους που μιλήσαμε μαζί)
εν καιρώ θα στείλω και φωτογραφία της κασσέτας (τα βιβλιαράκια δυστυχώς δεν τα έχω πια)
Ας ξαναγήνουμε παιδιά
[Φιλε Χρηστο αντιλαμβανομαι τα ευγενικα ελατηρια πισω απο αυτη τη χειρονομια αλλα πρεπει προσωρινα να κατεβει μεχρι να επικοινωνησουμε με τη Hasbro. Sorry]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: