[El Greco] Τα Αγρίμια 4Χ4 [Power Machines]

macmarios

RetroWannaBe
Joined
7 Μάρ 2007
Μηνύματα
73
Αντιδράσεις
2
Εταιρεία: El Greco


Παιχνίδι: Τα Αγρίμια - Ρινόκερος



Ark:
http://retrodb.gr/ark/?q=node/274

Εταιρεία: El Greco


Παιχνίδι: Τα Αγρίμια - Αστραπή



Ark:
http://retrodb.gr/ark/?q=node/476

Εταιρεία: El Greco


Παιχνίδι: Τα Αγρίμια - Πάνθηρας



Ark:
http://retrodb.gr/ark/?q=node/475

Τα θυμαστε; Το πρωτο ηταν ο κροκοδειλος που εμπαινε και στο νερο.Μετα ο Πανθηρας που ειχε και πεμπτη ροδα απο κατω με εναν βραγχιονα.Μετα ο Ελεφαντας που ειχε κλειδι και μοχλους επιλογης κινησεως στους 4 ή στους 2 τροχους,και εναν για επιλογη μπρος και οπισθεν.Μετα ηρθε το Πουμα που ηταν λιγο πιο μεγαλο απο τον κροκοδειλο και ειχε μακριες ροδες με μικρα νυχια και εμπαινε στο νερο.Μαζι με το Πουμα ηρθε και η Τιγρης που ηταν πιο μεγαλος απο τον ελεφαντα και ειχε και αυτος μεγαλα ελαστικα νυχια.Και τελος το Μαμουθ που ηταν και το πιο μεγαλο απο ολα τα αυτοκινητακια.Πωπω τι θυμηθηκα παλι σνιφ σνιφ σνιφ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Sure τα θυμομαστε,και εδω αποκλειστικα για σενα και για αυτο το τοπικ :biglaugh:

[edit] dead link [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πωπω μεγαλε με εστειλες.Την αστραπη δεν την ηξερα.Εχεις κανενα απο αυτα να με πουλησεις; χεχεχεχεχε
 
Ουχι για πουλημα δεν εχω just photos ,παρε και τον ΕΛΕΦΑΝΤΑ να κανεις σετακι. :D

[edit] dead pic [edit]




dsc00514gj3.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλά, τα είχα όλα παίδες!!!

O Κροκόδειλος κι ο Πάνθηρας ήταν ψιλο-πατάτες. Ο πρώτος έμπαινε στο νερό (οι τροχοί του ήταν πτερωτοί) αλλά τα πτερύγια μικροσκοπικά κι αυτό ... σερνότανε (κολύμπαγε τέλος πάντων). Ο δε πάνθηρας μικροσκοπικός ε του που καθοτανε στη ρόδα χαιρόσουνα ... 5'' και τέλος!! Να σημειωθεί ότι και τα δύο δούλευαν με 1 ΑΑ μπαταρία Τί να φτουρήσει;

Αυτοί που έσκιζαν ήταν ο Ελέφαντας κι ο Τίγρης! Τον Ελέφαντα ειδικά τον είχα κρατήσει και μεγαλύτερος. Ρε σεις έβαζε κάτω τα τηλεκατευθυνόμενά μου! Έπαιρνε 4 ΑΑ κι ήταν πολύ μεγάλύτερο και βαρύτερο - αλλά γρήγορο και με πολύ σκαρφάλωμα. Όσο για τον Τίγρη καλά... αυτός έβγαζε τα νύχια μέσα απο τους τροχούς και σκαρφάλωνε (ή κολυμπούσε)
 
Την διαφημιση την θυμαστε;

Διαφήμηση: Αγρίμια

[video=youtube;-8YZX3N3zH0]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε ΘΗΡΙΟ,πού τη βρήκες ;;!;!;;!;!;;!!;!;!

Tώρα τα θυμήθηκα 100%...!!!
 
The ANIMAL

Το θυμάται κανείς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;

The Animal Monster Truck Toy Commercial


Είχε ένα διακόπτη - αν θυμάμαι καλά - που επέλεγες να βγάλει νύχια από τις ρόδες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε HitmanBM,έφερα εδώ το post σου,μια και είναι ίδιας θεματολογίας

(το ίδιο,όπως θα δεις,έκανα και με το άλλο,περί LEGO)
 
Νομίζω είχα τον Ελέφαντα, θυμάμαι αυτο με τα μοχλουδάκια, το τι ράμπες φτιάχναμε με τον φάδερ για να τα ανέβει... αλλά μετά ήρθαν τα τηλεκατευθυνόμενα και δεν πολυφτουρούσε στα μάτια μου. Σίγουρα θυμάμαι ότι είχα τρελαθεί με την ιδέα του τίγρη και τα νύχια, αλλά είχα ήδη τον ελέφαντα οπότε δεν έλεγε να ζητήσω και άλλο.
 
Να και μια έντυπη διαφήμιση του κροκόδειλου.


22295.jpg
Και ο πάνθηρας.

22582.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H χαρτομακετα σε ολο της το μεγαλειο. Αλλες εποχες.
 
agrimi3.jpg

Από τα πολύ αγαπημένα παιχνίδια είναι τα αγρίμια, μάλιστα το αγρίμι στην 4η φωτό το είχα μικρός, και αυτό της 3ης φωτό, το ήθελα κολασμένα αλλά δνε μου το αγόρασαν ποτέ..!! :( Τα δύο πρώτα είναι αρκετά πιο μεγάλα από τα υπόλοιπα..!!

fgas.jpg

fsafs.jpg

agr1.jpg

agr2.jpg
 
Επειδή δεν αναγράφονται στην συσκευασία ποιά είναι το καθένα. Μήπως είναι εύκολο Makisime να μας τα πεις? Πχ το δεύτερο είναι η Αστραπή. Ο Ρινόκερος αναγράφεται :D Tα άλλα?
 
Αν σου πω οτι δεν το θυμάμαι θα το πιστέψεις???? Με την πρώτη ευκαιρεία που θα βρω το φυλλάδιο που τα συνόδευε θα το σκανάρω και θα το ανεβάσω..!! ;) Να πέσει η ζέστη όμως λίγο..!!! :D

Πως και δεν σκέφτηκε η Ελ Γκρεκο να βγάλει και καλοκαιρινή έκδοση των αγριμιών με θαλασσινά ονόματα??? Ειδικά η "ΣΟΥΠΙΑ" και η "OΡΚΑ", θα πουλούσαν σαν τρελλά για δωράκι προς το κατάλληλο πρόσωπο..!! ;) Αν ποτέ κυκλοφορήσουν, θα φτιάξω πεσκέσι... ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελειο ηταν.Απλά δεν το προλαβαινες και αν σφήνωνε κάτω απο κανενα αυτοκίνητο καιγώταν το μοτέρ.Ευτηχώς ειχαν καλό σερβις!!!
;)

Ειχε εναν περιστροφικο διακοπτη σε καθε τροχο για να εχει τα νυχια μονιμα εξω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πρωτο ειναι η Τιγρης και τα 2 τελευταια πρεπει να ειναι δεν ειμαι σιγουρος πουμα...
 
Είχα τον Ελέφαντα!!!!

Α ρε μάνα τι έχεις πετάξει να ξερες.....
 
Αγαπημένα παιχνίδια τα Αγρίμια, θυμάμαι τις διαφημίσεις στην τηλεόραση και το χάζεμα τους στις βιτρίνες των παιχνιδάδικων #)

Μια πρωτοχρονιά είχα δώσει στην μητέρα μου δύο επιλογές για δώρο, είτε τον Πύργο της Κυριαρχίας (από τους Κυρίαρχους του Σύμπαντος) είτε τον Ελέφαντα από τα Αγρίμια και μου είχε πάρει τον Ελέφαντα (από τον Αττικον νομίζω στην οδό Κερκύρας στην Κυψέλη - είχε ωραίο τμήμα με παιχνίδια στο υπόγειο :) ).

Δυστυχώς το πλαστικό κλειδί που χρησιμοποιούνταν για να βάλεις μπροστά τον Ελέφαντα μου έσπασε σχεδόν αμέσως και καθότι τα μαγαζιά ήταν κλειστά λόγω της αργίας της πρωτοχρονιάς, δεν μπόρεσε να μου το αλλάξει παρά 2-3 μέρες αργότερα - που τότε μου φάνηκαν αιώνες!

Επιτάχυνση στο σήμερα, αγόρασα έναν Ρινόκερο για τον γιό μου, συνεχίζοντας την παράδοση θα είναι το πρωτοχρονιάτικο δώρο του :)

[edit] dead imageshack photo [edit]

Κσι μια λεπτομέρεια: η τιμή του τότε ήταν 3.000 δραχμές :biglaugh:

[edit] dead imageshack photo [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα