Μια αγορά απο το διαδικτυο, ήταν τελικά σκέτη ανακάλυψη..!!!!
Για να ειμαι ειλικρινης αυτην την αγορά την έκανα μονο και μονο για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου..!!!
Είδα λοιπόν ένα κουκλάκι που έμοιαζε-ολόιδιο ήταν -στα μωράκια της El Greco..!! Μου έκανε όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντύπωση το γεγονος οτι ενω ήταν καινουργιο, δεν ειχε το χάραγμα της El Greco..!! Aυτό θα μου πείτε γίνεται, το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, η εταιρία να μην χαράζει στο παλστικό, συνήθως στο σβέρκο,το λογότυπό της,,!! Αλλά ούτε στο πανινο σώμα του μωρού είχε το γνωστό υφασματινο ταμπελάκι που τα μωράκια έχουν (με το λογοτυπο GIG EL GRECO).
Το ακόμη πιο περίεργο όμως ήταν ότι ενω το μωρακι είχε τα ταμπελάκια πάνω του, δεν έγραφε ΚΑΝΕΝΑ
El Greco..!! E, αυτό, ύστερα από τόσα παιχνιδια αυτης της εταιρίας που έχω δει, ήταν όντως πολύ περίεργο..!! ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ η El Greco αναγράφει στα ταμπελάκια το λογότυπό της..!! Αυτο το μωράκι ειχε 2 ταμπελάκια παρακαλώ αλλά και τα δυο δεν εγραφαν τίποτα..!! Για μενα δηλαδη ήταν ενα μωράκι μυστηριο που έπρεπε όπως και δηποτε να "ψαχτεί"..!!
Οπότε και το "χτυπησα", γιατι ήμουν σιγουρος ότι το σχημα, το παλαστικο, το υφασμα, τα ματια και οι βλεφαρίδες θυμιζαν χαραλτηριστικά El Greco..!! Υπήρχαν όμως και οι αμφιβολίες περί μωρακίου-μαιμού , από άλλη ίσως εταιρία..!!
Έφτασε λοιπόν σπίτι μου , γυρνάω το ταμπελάκι και βλέπω κάτι που με επιβεβαίωσε..!!!
Μπορεί όντως μυστηριοδώς να ξεχασε η εταιρία να βάλει το λογότυπό της...αλλά η διαφήμιση έλυσε το μυστήριο..!!
Επισυναπτω την διαφήμιση που το πρόδωσε, καθώς και τον διακόπτη που ενεργοποιει τον μηχανισμο για να κουνιέται.,.
Τελικά ήταν το
ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΑΚΙ της
El Greco..!!!!!!