[El Greco] Το Μωράκι

Φίλε El Greco Fanatic, μακάρι να ισχύει αυτό που λες, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι μάλλον η Ελ Γκρεκο αντέγραψε πάλι άλλη εταιρία..!! Δυστυχως όπως κι εσυ ξερεις καλά, το έκανε πολλάκις..!! Μεχρι σημερα όμως τα μονα παιχνιδια που δνε φαινονται να εχουν αντιγραφει ήταν ο Τυχερουλης, η bibi-bo και ο φασουλέτος..!!

Και αυτο το πιστευουμε επειδη μεχρι τωρα δεν ειχε βρεθει κάτι παρόμοιο..!! Μόλις τωρα όμως πήραμε μια ακόμη απαγοήτευση..!! :(

Σ ευχαριστουμε που το ψαχνεις, μακάρι όταν βρεις την λύση του προβλήματος, να μην είναι τελεσίδικη η απαγοήτευση που έχω τώρα..!! :(

Για την παταπούφα είχε παρει το ματι μου καπου ότι ήταν αντιγραφή, αλλά για τον φασουλέτο θα ορκιζόμουν ότι ειναι καθαρά δημιούργημα της El Greco..!! Κρίμα , κρίμα, κρίμα..!! :( Kαι είναι από τα πολύ αγαπημένα μου παιχνιδια και τους αγάπησα ακόμη περισσότερο επειδή νόμιζα ότι ήταν μια καινοτομία της el greco..!! :precry:
 
Εγώ πάλι κρατώ της επιφυλάξεις μου γιατί κάτι δεν δένει με τα παιχνίδια που πλάσαρε αυτή η εταιρία :eek:

Η υποψίες μου αυξήθηκαν όταν έπεσαν στα χέρια μου πρόσφατα μερικοί σπιρτούληδες της συγκεκριμένης εταιρίας και ανακάλυψα ότι είναι φτηνά αντίγραφα (κατά την γνώμη μου) του αγγλικού σπιρτουλη ονόματι Baby William φυσικά γνωρίζω 100% ότι ο αγγλικός κυκλοφόρησε πρώτος επόμενος έχουμε πολλές ελπίδες να είναι αυτοί η κακοί :p ;)
 
Μπραβο ρε συ El Greco Fanatic για τις ανακαλύψεις σου, μακάρι να μάθεις τελικά ότι οι κακοι είναι οι Ισπανοί..!! :p :armed:

Πω πωω έχει τρομάξει το μάτι μου..!!!

:please: :please:μην κάτσεις και ασχολήθείς και με την bibi-bo και βρεθούμε προ εκπλήξεων..!! Δεν θα τα αντέξω να μάθω ότι έχω χαλάσει τόσα λεφτά σε μια κόπια..!!!! Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα βρεις και την αλλοδαπή bibi-bo...!! :( Kαι τότε θα χουμε μαύρη μέρα στο ρετρο..!!:burn:
 
makisimos είπε:
:please: :please:μην κάτσεις και ασχολήθείς και με την bibi-bo και βρεθούμε προ εκπλήξεων..!! Δεν θα τα αντέξω να μάθω ότι έχω χαλάσει τόσα λεφτά σε μια κόπια..!!!! Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα βρεις και την αλλοδαπή bibi-bo...!! :( Kαι τότε θα χουμε μαύρη μέρα στο ρετρο..!!:burn:

Πω πω πλακα!!!!!! :D :D :D !!!!

Αντε βρε παιδια και τι πειραζει να βγει απο αλλη χωρα ο Φασουλετος? Εμενα μου αρεσουν, αποδεδειγμενα, οι ανακατεμενες ιστοριες!!!! Ολοι μια ρατσα ειμαστε!!!

Μπραβο El Greco Fanatic που μας ανακαλυπτεις νεα ντοκουμεντα, γιατι εψαχνα να βρω πληροφοριες για το σαιτ του Μακισιμακου για τα ελληνικα παιχνιδια, που ομως δεν ηταν ακριβως ελληνικα, και κυκλοφορησαν στο εξωτερικο.

Και πραγματικα μου φαινοτανε πολυ περιεργο που ο Φασουλετος δεν ειχε κανεναν ξαδερφο στο εξωτερικο! Κι ομως νά που ειναι ισπανος!!! Αχ! Για αυτο εχει αυτο τον λατινικο σκελτσο! Πολυ χαιρομαι που λυθηκε και αυτο το μυστηριο!!! Δες το θετικα Μακισιμακο!

Δεν ειναι πολυ ομορφο να ξερεις οτι την ιδια εποχη που ησουν μικρο παιδι, ενα αλλο παιδακι σε μια μακρινη χωρα κοιμοταν με το ιδιο κουκλακι που κοιμοσουν κι εσυ?! :heartcloud: Ειναι κοσμοπολιτης ο Φασουλετος μας!!!!
 
makisime έπαθα σοκ νυχτιάτικα!

Το μωράκι που αγόρασες από το διαδίκτυο είναι η Μπούμπυ μου!

Η συγκίνηση έχει χτυπήσει κόκκινο!

Για να είμαι ειλικρινής δε μπορώ να θυμηθώ το μωράκι να κουνιέται, αλλά θυμάμαι πολύ καλά το κουρδιστήρι...

Με γεια σου και σ' ευχαριστούμε θερμά που μοιράστηκες την ανακάλυψη σου μαζί μας!

Αναστασία, κορυφαίος ο χαρακτηρισμός του Φασουλετάκου ως κοσμοπολίτη!!! Πολύ γέλασα!

Να είστε καλά! :flower:
 
Πίσω
Μπλουζα