ο πρωτος μου Φασουλετος!
Κι ομως εχω κι εγω Φασουλετο παιδια!
Τον οποιον και απεκτησα προσφατα απο τον αγαπημενο μου φιλο Μακισιμο, που ο,τι λογια να πω για να τον ευχαριστησω θα ηταν λιγο. :flower:
Σημειωνω οτι ο κουκλος ηταν πεντακαθαρος οταν μου τον εστειλε, απλα επειδη ολα μου τα παιχνιδια μυριζουν σαπουνι μασσαλιας ειπα να τον περιποιηθω και αυτον λιγο να μη ζηλευει που βλεπει ολες αυτες τις γυμνες Μπαρμπι στο μπανιο!
Να τονε λοιπον που δοκιμαζει το νερο πριν ριξει βουτια στην χλιαρη θερμοκρασια με απορρυπαντικο για ρουχα.
Ακολουθω την απλη μεθοδο, κι οχι την επαγγελματικη και σωστοτερη οπου αδειαζουμε το σωμα του, το πλενουμε και το ξαναγεμιζουμε.
Εκανε κρυο εδω και ο Φασουλετος μου ηθελε να του ξαναβαλω τα ρουχαλακια του το γρηγοροτερο! #)
Στο πλυσιμο του ξεκολλησε λιγο το μαλλακι αλλα δεν πειραζει, η Παταπουφα ηταν σε αλλο δωματιο και δεν τον ειδε!
Τον απλωσα εξω να στεγνωσει και εκεινος περιμενε υπομονετικα χωρις να βγαλει μιλια. Τον λυπηθηκα ετσι κρεμασμενο αλλα του υποσχεθηκα οτι δεν θα ξανασυμβει!
Οταν επιτελους στεγνωσε, του κολλησα με σιλικονη και του χτενισα τα μαλλακια. Ο ιταλος μου, του προσφερε με χαρα τα μωρουδιστικα καλτσακια που φοραγε μικρουλης. Ο Φασουλετος μου τωρα ειναι τρισευτυχισμενος! Μακισιμακο σε ευχαριστω για ολα! :flower: