[El Greco/ Kenner] Γλυκούλες/ CUP CAKES dolls

markkons είπε:
ειχα κ εγω την taffy tammy oταν ημουν μικρη,βεβαια χαθηκε πια.... :( οντως η μυρωδια τους ηταν απαιχτη,ηθελες να τις φας!! κ καπου στο ασχετο,κοιταω τυχαια σε μια βιτρινα απο ενα παλιο βιβλιοπωλειο κ βλεπω μια cupcake!!εννοειται οτι την αγορασα...στην καταπληκτικη τιμη των 2,5 ευρω!!!! :D δεν ειχε κουτι αλλα γενικως ειναι σε αριστη κατασταση αλλα δυστυχως ηταν η τελευταια...απεριγραπτη η χαρα που πηρα γιατι στην επαρχια δυσκολα βρισκεις παλια παιχνιδια,ολα τα παιχνιδαδικα εχουν κλεισει... :( σας βαζω λοιπον κ μια φωτο απτην κουκλιτσα :) Προβολή συνημμένου 50653Προβολή συνημμένου 50655
πανεμορφη και γλυκουλα η taffy tammy σου!!!!!!!! να τη χαιρεσαι markkons:)

και μετατρεπεται και σε ωραιο γλυκακι :flower:

ευχαριστουμε πολυ για τη φωτογραφια!!!
 
Ωραία η κούκλα σου markons. Μου αρέσουν οι φακίδες και τα χρωμάτά της. Μυρίζει καθόλου? Κόλλησες και εσύ μου φαίνεται ρετροπαχνιδίαση . :)
 
katerinak παρακαλω,δεν κανει τιποτα για τη φωτο,ισα ισα χαιρομαι που μπορω να τις δειχνω σε ανθρωπους μου εκτιμουν τα παλια παιχνιδια....την taffy tammy την ειχα οταν ημουν μικρη,αυτη που αγορασα τωρα ειναι η sweet blossom απο τη σειρα με τα τροπικα φρουτα.

spirtouli η "γλυκια" μυρωδια της ειναι αμυδρη,μου φαινεται οτι περισσοτερο μυριζει πλαστικο πλεον,δεν ειμαι σιγουρη..σιγουρα κολλησα και γω και δεν μπορω να καταλαβω απο που μου ρθε!!χαχαχαχα
 
εκει που δεν ειχα καμια κ σας ζηλευα (!) τελικα εχω 2!! τη μια αριστερα με το ροζ φορεματακι μου την χαρισε η αγαπημενη αναστασια που την υπερευχαριστω!!!! την αλλη τη βρηκα πανω στο καλοριφερ της γιαγιας μου κ φυσικα ειναι δικη μου (την ειχα δλδ απο μικρη...) δε φοραει το δικο της φορεματακι ανηκει σε καποια αλλη που αγνοειται κ δεν εχει τα αξεσουαρ της. επισης δυστυχως η δικη μου δεν μυριζει πια.... εκανε παντως το μπανιο της, εβαλε κ την κορδελα της κ ποζαρε μαζι με τη φιλη της για να τις καμαρωσετε!!

υ.γ. συγνωμη που δεν δινω πληροφοριες για τα ονοματα τους, θα φροντισω καποια στιγμη που θα βρω χρονο...

attachment.php
attachment.php
 
Lne να τις χαιρεσαι και τις δυο!!!!

πολυ ομορφες οι γλυκουλες σου :)

:thanx2: :thanx2: :thanx2: για τις φωτογραφιες
 
Lne πανεμορφες οι κουκλιτσες σου,να τις χαιρεσαι!!παντως για δανεικο της ταιριαξε μια χαρα το φορεμα!!!αν θυμαμαι καλα η ροζ πρεπει να ειχε υπεροχο καπακι...δεν πειραζει που δεν μυριζουν,κ ετσι ειναι υπεροχες γιατι πολυ απλα ξυπνουν αναμνησεις απτη παιδικη μας ηλικια....
 
Θυμάμαι ότι μερικά καπάκια δεν εφάρμοζαν καλά και είτε προεξείχαν ή ήταν μικρότερα και φαινόταν λίγο το μέσα τους!!!!!
 
thebest20 δικιο εχεις,κλεινουν στο περιπου κ οχι αεροστεγως(δεν ειναι ταπερ εξαλλου :D :D:D)
 
δυο γλυκουλες ειχαμε (εχουμε; ),μονο τη μια δοκιμασαμε να κλεισουμε σαν cup cake (αυτη της αδερφης μου) ωστε αν κατι πηγαινε στραβα να μας εμενε η αλλη αθικτη

Παντως το καπακι που ειχε η γλυκουλα της αδερφης μου δεν εφαρμοζε καλα οποτε δεν ξαναεπιχειρησαμε τις δοκιμες
 
katerinak μπραβο για τη συνεση σας...εγω αποσο θυμαμαι τα παιχνιδια κ ειδικα τις κουκλες μου δεν τα προσεχα ιδιαιτερα.....μαλλον τις ειχα για πειραματοζωα..... :eek: τελικα τις γλυκουλες τις εχεις στην κατοχη σου η χαθηκαν?
 
markkons είπε:
katerinak μπραβο για τη συνεση σας...εγω αποσο θυμαμαι τα παιχνιδια κ ειδικα τις κουκλες μου δεν τα προσεχα ιδιαιτερα.....μαλλον τις ειχα για πειραματοζωα..... :eek: τελικα τις γλυκουλες τις εχεις στην κατοχη σου η χαθηκαν?

markkons δεν εχω ιδεα αν υπαρχουν ακομα στο σπιτι οι δυο αυτες γλυκουλες,μπορει να τις μαζεψε η μαμα σε καποιο κουτι ή ντουλαπι..

οφτοπικ: ουτε κι εγω τις προσεχα τις κουκλες μου :( κουρεψα μια Barbie και μια Sindy ,ευτυχως που ειχα μονο αυτες τις δυο.Ηθελα να τις αλλαξω χτενισμα αλλα απετυχε παταγωδως η αποπειρα :cry: :cry:Επισης ειχα μονο μια bibi bo αλλα απ το πολυ παιχνιδι μου κοπηκε στη μεση:sad::sad::sad: ηταν η πρωτη κουκλα που απεκτησα και δεν χορταινα να παιζω μαζι της.
 
Αν και ετεροχρονισμένα, Lne οι "γλυκούλες" σου είναι πολύ όμορφες... Και επειδή με "έβαλες στη διαδικασία" να ψάξω τη δική μου γλυκούλα και το όνομά της βρήκα και τα ονόματα των δικών σου. Λοιπόν, την πρώτη τη λένε Taffy Tami και η δεύτερη φοράει φόρεμα από τη σειρά Tropical Treat Citrus (Dawn) και η κουκλίτσα είναι όπως και η δική μου από τη σειρά "Sugar and Shine" η Sue ή η Crystal. http://www.amazon.com/Sweet-Sugar-Shine-Cupcakes-Tonka/dp/images/B000VGKJY0 ή http://www.amazon.com/Crystal-Sugar-Shine-Cupcakes-Tonka/dp/B000VGRUVA . Η δική μου είναι η Honey Drop Φωτογραφία0302.jpg
 
Να και η δική μου γλυκούλα! Μου την είχε φέρει δώρο ένας συμμαθητής μου σ' ένα πάρτυ γιορτής ή γενεθλίων! Το φόρεμά της έχει κρατήσει ακόμη αυτή τη χαρακτηριστική γλυκιά μυρωδιά! :)

BeFunky_null_1.jpg.jpg
 
Προβολή συνημμένου 120132Ωραία η κούκλα σου EviS και την έχεις διατηρήσει πολύ καλά. Φέτος ο Αϊ -Βασίλης ήταν καλός και μου εκπλήρωσε την ευχή για μία cup cake κούκλα.

021.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου είπε η αδερφή μου ότι βρήκε νέες cupcake κούκλες. Τις .έχει δει κανείς?Μοιάζουνε τις παλιές καθόλου?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
spirtoulis είπε:
Μου είπε η αδερφή μου ότι βρήκε νέες cupcake κούκλες. Τις .έχει δει κανείς?Μοιάζουνε τις παλιές καθόλου?
spirtoulis βρηκα βιντεο με παρουσιαση στα αγγλικα

δε μ'εντυπωσιασαν ιδιαιτερα,προτιμω τις παλιες που ειχαν πιο γλυκο προσωπο

"Princess Cupcake Surprise Transform Dolls With Scents - Lemon,Vanilla,Grape,Chocolate"

 
Και εγώ συμφωνώ ότι οι παλιές είναι πιο όμορφες, και αυτές βέβαια χαριτωμένες είναι. Το κονσεπτ πάντως είναι το ίδιο, άλλο που αλλάξει η εταιρεία.
 
Πίσω
Μπλουζα