mickeylemonia
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 3
Μα ηδη σου εχει απαντησει η admin μας εδω περα!sofia1981 είπε:καλησπερα ψαχνω να βρω τα pin pon τα θυμοσαστε?μπορει να με βοηθησει καποιος?
angel_grig είπε:Σταυρο για πες περισσοτερα για το logo της Lyra..ειναι μηπως πριν κλεισει η εταιρια?
angel_grig είπε:Δεν νομιζω να ειναι προγενεστερο γιατι το κειμενο πανω στο κουτι ειναι στο μονοτονικο συστημα,αρα ειναι μετα το 1982...
Σε ευχαριστω Κατερινακι αλλα το εχω διαβασει και την εχω ευχαριστησει κιολας. :flower:katerinak είπε:Σταυρο διαβασε λιγο ξανα τι εγραψε η Μαρκελλα εδω σχετικα με το λογοτυπο με το γραναζι,προσωπικα,δεν ξαναειδα αυτο το λογοτυπο που υπαρχει στο επιτραπεζιο "οι χαρουμενοι βατραχοι"..
Ειχα διαβασει και τοτε την απαντηση σου Σταυρο εκανα εδω το ποστ γιατι με βαση αυτο που διαβασα στο σχολιο της Μαρκελλας υπεθεσα οτι το λογοτυπο με το γραναζι πρεπει να ηταν το πρωτο που κυκλοφορησε,μπορει βεβαια να κανω και λαθοςstayros είπε:Σε ευχαριστω Κατερινακι αλλα το εχω διαβασει και την εχω ευχαριστησει κιολας. :flower:
Η απορια μου ωστοσο (και του φιλου Γρηγορη) δεν ειναι για το πως δημιουργηθηκε το λογοτυπο με το γραναζι
αλλα αν το λογοτυπο -που εμφανιζεται στην φωτογραφια που παραθεσα- ειναι μεταγενεστερο Η' προγενεστερο απο αυτο με το γραναζι.
Τωρα οσο για το επιτραπεζιο που αναφερεις,αυτο ειναι της El Greco!
Εδω εισαι...songless_bird είπε:Εγω βρηκα αυτο. Νομιζω ειναι ο Kit thunderbird ή καπως ετσι.