[El Greco] To Μωράκι Μου

makisimos

RetroMasteR
Joined
8 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.516
Αντιδράσεις
154
Εδώ είναι ένα μεγάλο μωρό απο την σειρά "Το Μωράκι Μου"..!! Ταλαντευόμουν αν θα έπρεπε να ανοίξω ξεχωριστό θρεντ γι αυτο το παιχνίδι, μιας και ο τίτλος αλλάζει έστω και ελάχιστα..!! Το διαφημιστικό με το οποίο πρωτάρχισε η Mytinyworld το παρακάτω θρεντ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?17732-%D4%EF-%CC%F9%F1%DC%EA%E9-El-Greco&highlight=%EC%F9%F1%DC%EA%E9 λέγεται "Το Μωράκι" και ήταν μια σειρά από μικρά μωράκια , που ήταν είτε στατικά είτε με μηχανισμό που κουνιόντουσαν..!!

Τωρα εδώ βλέπουμε την μεγάλη εκδοχή από το μωράκι, που λέγεται "Το μωράκι Μου" και το οποίο μέσα περιλαμβάνει μια σειρά με 16 μωράκια..μεγάλου μεγέθους, στα οποία η El Greco έχει δώσει διάφορες ονομασίες..!!!

attachment.php


Κι εδώ μια φωτογραφία και με το μικρό μωράκι(για να φανει η διαφορά μεγέθους), για το οποίο ευχαριστω πολύ πολύ την candyforever που μου το χάρισε..!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:

attachment.php


Το μοσχαναθρεμένο αυτο μωρό, συνοδευοταν απο ενα booklet το οποίο περιλάμβανε 16 φωτογραφίες μωρών που κυκλοφόρησε η El Greco, με διαφορετικές ονομασίες και στιχάκια που συνήθιζε να βάζει η αγαπημένη εταιρια..!!

Απ ότι παρατηρώ το μωρό που εγω έχω ειναι το "Ζαβολί"!!!! :flower:

Προβολή συνημμένου 42648Προβολή συνημμένου 42649Προβολή συνημμένου 42650Προβολή συνημμένου 42651
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makisime σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σχετικα με "το μωρακι μου" και κυριως για τις φωτογραφιες :) :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

να χαιρεσαι το ζαβολι σου!!!
 
Πολύ καλή ανακάλυψη! Σ' ευχαριστούμε για το έντυπο, δεν το θυμάμαι καθόλου, δεν έχω τη συσκευασία από το δικό μου. Δεν μπορώ όμως και να το αναγνωρίσω, ίσως να έιναι και το μαμ μαμ. Επιτέλους θα πάψει να είναι αβάπτιστο!
 
Σας ευχαριστω πολύ και τις δύο..!!! ζουζου το δικο σου ειναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το "Μπουκλί"..!! 1000% αυτό είναι...!!! Οριστε, έμαθες και τ ονομά του ύστερα από τόσα χρόνια..!!
 
Το έκανα αυτόνομο γιατί από ότι κατάλαβα πρόκειται για διαφορετική κούκλα και δεν είναι και κουκλάκι. Σωστά?
 
Noμίζω τελικα καλά έκανες Kambia, γιατί αν και είναι ουσιαστικά σαν το μικρό μωράκι σε μεγαλύτερο, η Ελ Γκρεκο το κυκλοφόρησε σε ξεχωριστή σειρά περιλαμβάνοντας 16 διαφορετικά μωρά..! Οπότε με το αυτόνομο θρεντ , δεν ταλαντεύομαι κι εγω άλλο..!! χεχεχεχ :thanx2:
 
Zουζοθ μπράβο σου γιατι το έχεις διοατηρησει σε άριστη κατλασταση πάντως..!!! Εύγε..!! Δηλαδή εμεις ο δύο συγγενέψαμε τώρα? Αφού έχουμε υιοθετησει δυο αδερφάκια..!! χοχοχοχοχ :p
 
Zουζου μπράβο σου γιατι το έχεις διατηρησει σε άριστη κατλασταση πάντως..!!! Εύγε..!! Δηλαδή εμεις ο δύο συγγενέψαμε τώρα? Αφού έχουμε υιοθετησει δυο αδερφάκια..!! χοχοχοχοχ :p
 
Καλέ ναι... συμπεθεριάσαμε!! :D
 
Καλε ποιο "Το μωρακι μου"??? Αυτο ειναι ολοκληρο τερας!!!! :D Χα!

Ποσα κιλα το μπεμπελακ το ταιζεις Μακισιμακο μου? Πρεπει να ζητησεις κρατικο επιδομα και να πιασεις και δευτερη δουλεια για να το αναθρεψεις!!!! :eek:
 
πολύ όμορφες οι κουκλες!!!

Ευχαριστούμε!!!
 
Πίσω
Μπλουζα