makisimos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 189
Εδώ είναι ένα μεγάλο μωρό απο την σειρά "Το Μωράκι Μου"..!! Ταλαντευόμουν αν θα έπρεπε να ανοίξω ξεχωριστό θρεντ γι αυτο το παιχνίδι, μιας και ο τίτλος αλλάζει έστω και ελάχιστα..!! Το διαφημιστικό με το οποίο πρωτάρχισε η Mytinyworld το παρακάτω θρεντ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?17732-%D4%EF-%CC%F9%F1%DC%EA%E9-El-Greco&highlight=%EC%F9%F1%DC%EA%E9 λέγεται "Το Μωράκι" και ήταν μια σειρά από μικρά μωράκια , που ήταν είτε στατικά είτε με μηχανισμό που κουνιόντουσαν..!!
Τωρα εδώ βλέπουμε την μεγάλη εκδοχή από το μωράκι, που λέγεται "Το μωράκι Μου" και το οποίο μέσα περιλαμβάνει μια σειρά με 16 μωράκια..μεγάλου μεγέθους, στα οποία η El Greco έχει δώσει διάφορες ονομασίες..!!!
Κι εδώ μια φωτογραφία και με το μικρό μωράκι(για να φανει η διαφορά μεγέθους), για το οποίο ευχαριστω πολύ πολύ την candyforever που μου το χάρισε..!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Το μοσχαναθρεμένο αυτο μωρό, συνοδευοταν απο ενα booklet το οποίο περιλάμβανε 16 φωτογραφίες μωρών που κυκλοφόρησε η El Greco, με διαφορετικές ονομασίες και στιχάκια που συνήθιζε να βάζει η αγαπημένη εταιρια..!!
Απ ότι παρατηρώ το μωρό που εγω έχω ειναι το "Ζαβολί"!!!! :flower:
Προβολή συνημμένου 42648Προβολή συνημμένου 42649Προβολή συνημμένου 42650Προβολή συνημμένου 42651
Τωρα εδώ βλέπουμε την μεγάλη εκδοχή από το μωράκι, που λέγεται "Το μωράκι Μου" και το οποίο μέσα περιλαμβάνει μια σειρά με 16 μωράκια..μεγάλου μεγέθους, στα οποία η El Greco έχει δώσει διάφορες ονομασίες..!!!
Κι εδώ μια φωτογραφία και με το μικρό μωράκι(για να φανει η διαφορά μεγέθους), για το οποίο ευχαριστω πολύ πολύ την candyforever που μου το χάρισε..!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Το μοσχαναθρεμένο αυτο μωρό, συνοδευοταν απο ενα booklet το οποίο περιλάμβανε 16 φωτογραφίες μωρών που κυκλοφόρησε η El Greco, με διαφορετικές ονομασίες και στιχάκια που συνήθιζε να βάζει η αγαπημένη εταιρια..!!
Απ ότι παρατηρώ το μωρό που εγω έχω ειναι το "Ζαβολί"!!!! :flower:
Προβολή συνημμένου 42648Προβολή συνημμένου 42649Προβολή συνημμένου 42650Προβολή συνημμένου 42651
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: