Emulation News - Νέες κυκλοφορίες

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τραγικό. Οχι τόσο για το Yuzu που οι devs έκαναν και αυτοί λάθη αλλά για το emulation γενικότερα. Πιστεύω αυτό θα δώσει το πράσινο φως για να ρίξουν οι εταιρίες και άλλους emulators. Tι σταματάει πχ την Sony να σκοτώσει αύριο τα PPSSPP, PCSX2 και RPCS3? Αφού δεν έχει σημασία τι είναι νόμιμο και τι όχι, το μόνο που μετράει είναι να έχεις λεφτά για τα δικαστικά έξοδα.
 
Η σονυ δεν δινει σημασια σε αυτα , απο την αλλη δεν εχει το backlog της νιντεντο.
 
Ναι αλλά αν δώσει σημασία? Ποιος τους σταματάει?

Θα πρέπει να στηριζόμαστε στην καλή θέληση των εταιριών και όχι του νόμου.
 
Απλά τα πράγματα οι devs του yuzu έκαναν λαμογια για να βγάζουν λεφτά (πανω απο 30.000 δολάρια το μήνα στο patreon) και τους τσίμπησε η nintendo. Και επειδή οι ίδιοι έφτιαξαν και το citra τους πήρε και αυτούς η μπάλα.

Όσο για την συνέχεια προφανώς με άλλο όνομα
"Citra had many contributors, some of whom likely had nothing to do with Yuzu's developers, and archives and forks of the emulator's code are doubtless already out there. We may see it pop back up with a new name and team in the coming weeks.

Citra also isn't the only 3DS emulator in the world: there are others, including Mikage and Panda3DS, that can also effectively run a number of 3DS games. "
 
Σημειώστε και τρία ονόματα, μπορεί να τα ξανακούσουμε στο μέλλον:
:cool:

Nuzu
Suyu
Yuzu Vanced

You can't kill the Hydra! :midfinger:
 
2MHtwgw.png
 
Ο κλεψας του κλεψαντος είναι εκεί στη σκηνή του switch/3ds emulation :D
Αυτοί είναι ικανοί να κλείσουν όλο το emulation...
Μία φορά μου φαίνεται έτρεξα το ruyjinx πως λέγεται να δω πως παίζει, μέτρια απόδοση στο δικό μου PC. Συνέχισα να παίζω με τον WiiU emu το botw
 

Ο καλύτερος emulator για το GB δεν υπάρχει πια στο play store :(

Φυσικά και είναι η οικογένεια πρώτα απ' όλα αλλά για όσους είχαν αγοράσει κάποια απο τις εφαρμογές του τι γίνεται; Ψάχνονται για να βρουν το apk σε κάποιο άλλο website σε full paid version;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στην ουσία η Nintendo κλείνει το switch emulation αφού κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά. Σε 10 χρόνια ίσως βγει κάποιος emulator. Ακούγεται ότι αν βάλει παιχνίδια gamecube θα κλείσει και το dolphin αφού χρήμα έχει ότι θέλει κάνει, κάπου θα βρει ένα κομματάκι κώδικα που παραβιάζει κάτι
 
η διαφορά εδώ είναι πως έγινε ξεπούλημα. Μπορεί να πρόσφεραν στο επικεφαλής μια θέση στην εταιρεία, αφού ήταν Βραζιλιάνος και πέραν της δικαιοδοσίας της, μιας και τα τελευταία 6 χρόνια δεν μπόρεσαν να του κάνουν τίποτα
Σε αντίθεση όμως με το Yuzu υπάρχει ελπίδα να συνεχιστεί ως fork μιας και δεν υπάρχει νομικό θέμα.
Όπως έγινε παλιότερα με το finalburn neo.
Για αυτό αναμενομεν
 
Στην ουσία η Nintendo κλείνει το switch emulation αφού κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά. Σε 10 χρόνια ίσως βγει κάποιος emulator. Ακούγεται ότι αν βάλει παιχνίδια gamecube θα κλείσει και το dolphin αφού χρήμα έχει ότι θέλει κάνει, κάπου θα βρει ένα κομματάκι κώδικα που παραβιάζει κάτι
Δεν χρειάζεται να βρουν παραβίαση. Δεν πιστεύω να βρήκανε καμία παραβίαση και στο Ruyjinx. Πάνε έτσι με bulling γιατί όσο αθώος και όσο δίκιο και να έχεις πάλι θα πρέπει να τρέχεις σε δικαστήρια, να πληρώνεις υπέρογκα ποσά σε δικαστικά έξοδα, δικηγόρους, κλπ.

Για έναν κολοσσό όπως η Nintendo αυτό είναι ευκολάκι, κάθε μέρα μπορεί να έχουν 50 δικηγόρους να τρέχουν σαν τα ποντίκια για ψύλλου πήδημα. Για έναν φουκαρά χομπίστα αυτό μπορεί να του αλλάξει όλη την ζωή προς το χειρότερο. Και δίκιο να έχει δεν αξίζει τον κόπο, τον χρόνο, το άγχος και φυσικά τα χαμένα λεφτά (που λογικά δεν τα έχει καν γιατί τα ποσά είναι εκτός λογικής).

Είναι τόσο σάπιο το σύστημα και ρυθμισμένο έτσι ώστε στην ουσία η δικαιοσύνη είναι για αυτούς που έχουν τα χρήματα. Όποιος έχει λεφτά έχει δίκιο.

Και με αυτήν την λογική θα δεις τι επίθεση θα γίνει γενικά στο emulation scene, ολοι θα ξυπνήσουν και θα σκοτώσουν όλα τα projects. Άσχετα αν το emulation είναι νόμιμο, έτυχε τότε το Bleem να έχει από πίσω του μία ολόκληρη εταιρία και δικαιώθηκε. Τωρα δεν υπάρχουν αυτά πια ολοι οι emulator authors είναι απλοί χομπιστες και όλοι είναι ευάλωτοι. Η Nintendo το ξέρει, τώρα θα το μάθει και η Sony και η Sega και όλοι.
 
Πίσω
Μπλουζα