Emulation News - Νέες κυκλοφορίες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μετα απο χρονια (απο εποχες xbox 360) οταν ασχοληθηκα ξανα με πιο συγχρονα παιχνιδια με τα 400 ευρω που ειχα δωσει για ενα καινουργιο pc το 2022 με καρτα γραφικων που εχει παρα πολυ χαμηλα specs για την εποχη δεν το περιμενα οτι θα επαιζα μεχρι σημερα συγχρονα παιχνιδια με high settings στα γραφικα και ομαλη κινηση στην crt τηλεοραση. Μονο 2 παιχνιδια που με ενδιαφερουν μεχρι στιγμης θελουν πιο ισχυρη καρτα γραφικων.
Οποτε θα περιμενω μπας και βγουν περισσοτερα παιχνιδια αξιολογα τους επομενους μηνες ωστε να να ειναι και ο λογος για να αναβαθμισω την καρτα γραφικων γιατι μια χαρα τα πηγε μεχρι στιγμης η gtx 1050 ti.

Aπ οτι ειδα στο youtube και το Bloodborne μια χαρα τρεχει στην αρχαια gtx 1050 ti

Οι δυνατότερες κάρτες είναι για αναλύσεις άνω των 1080 και γραφικά εφφέ. Αυτά τα παιχίδια έτσι και αλλιώς για 720 αναλύσεις έγιναν. Kαι για xbox 360 νομιζω πρέπει και ο επεξεργαστής να αναβαθμιστεί.

Ποιος θα το περίμενε πως περισσότερο απαιτητικό είναι να παίζεις το Xbox 2001 μέσω xemu, παρά το Xbox360 μέσω xenia. To cxbx δυστηχώς έχει προβλήματα και δεν προτείνεται.
Και το Xbox 2001 έχει κάνει τρομερά βήματα. Δοκίμασα το Conker Live and Reloaded στο xemu και αν και απαιτητικό, τρέχει και αυτό αρκετά καλά.

Το XEMU δεν μου τρεχει το Wreckless και εχω σπαστει :)

έναν παλιό i7 4790k του 15, χωρίς overclock. Τουλάχιστον υποστηρίζει avx2 που χρειάζεται για το shadps4
Κοντα σε αυτον που ειχα, δηλαδη i5 4670. Kαι το Bloodborne μου σερνόταν με την GTX 1060. Αυτο πριν απο 4 η 5 μηνες.

Πίσω
Μπλουζα