emulators σε xbox 1 με xbmc

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας nikosmihalakis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Υπαρχουν adapters που χωρανε ευκολα μεσα στο xbox χωρις να πειραξεις οτιδηποτε. Εγω εχω δισκο 1ΤΒ στο δικο μου.

Δες εδω.

0raid είπε:
όσο καλή θέληση και να έχεις , δυστυχώς δεν μπορεί να μπει εκτος άμα κόψεις το πλαστικό σασί.......δεν νομίζω να μπήκαν σε αυτήν την διαδικασία και να έκαναν αυτό για να του βάλουν sata δίσκο :)

στην ειδική θέση που είναι ο σκληρός δίσκος του xbox από πίσω έχει ελάχιστο χώρο για να μπει ένας τέτοιος ανταπτορας , τελοσπάντων δεν βλέπω τον λόγο πάντως κάποιος να βάλει έναν sata δίσκο με έναν τέτοιο ανταπτορα , μιας και ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος , γιατί ο κοντρόλερ που έχει το xbox πάνω στην motherboard του είναι έτσι και αλλιώς IDE , οποτε ουσιαστικά αν βάλεις sata θα δουλεύει σαν IDE , δεν πρόκεται να εκμεταλλευτείς καμια δυνατότητα του sata δίσκου.

Εκτός από το μεγαλύτερο μέγεθος...

ακριβώς όπως το λες Stormwatch :)

αν θέλεις να βάλεις δίσκο παραπάνω από 500GB, τότε το SATA είναι μονόδρομος , οπότε 0raid καταλαβαίνεις ότι έχει και παραέχει νόημα ένας SATA adaptor στο ΧΒΟΧ :D

αν δεν κάνω λάθος το παιδί που ξεκίνησε το θέμα αυτό , είπε ότι του βάλαν sata 200gb :) οποτε σε αυτήν την περίπτωση δεν νομίζω να χρειαζόταν όλη η διαδικασία τις μετατροπής!

Ο adapter εχει παχος μερικα χιλιοστα, χωραει πανευκολα. Οσο για τις δυνατοτητες, δισκοι eide υπαρχουν μεχρι 500gb. To xbox, με λιγη βοηθεια, μπορει να εκμεταλλευτει μεχρι 1ΤΒ. Εγω εχω ολους τους emulators με complete rom sets, μερικες εκατονταδες (!) xbox games και την εγκατασταση του xbmc με μπολικες ταινιες και εχω και καμια 30αρια gb ελευ8ερα. Ο δισκος 1ΤΒ απλα ειναι must για οποιον ασχολειται σοβαρα με το αθλημα.

0raid είπε:
στην ειδική θέση που είναι ο σκληρός δίσκος του xbox από πίσω έχει ελάχιστο χώρο για να μπει ένας τέτοιος ανταπτορας , τελοσπάντων δεν βλέπω τον λόγο πάντως κάποιος να βάλει έναν sata δίσκο με έναν τέτοιο ανταπτορα , μιας και ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος , γιατί ο κοντρόλερ που έχει το xbox πάνω στην motherboard του είναι έτσι και αλλιώς IDE , οποτε ουσιαστικά αν βάλεις sata θα δουλεύει σαν IDE , δεν πρόκεται να εκμεταλλευτείς καμια δυνατότητα του sata δίσκου.

το κακό με το xbox 1 είναι ότι δεν μπορεί να παίξει high definition ταινίες........αν μπορούσε να κάνει και αυτό τότε θα μιλάγαμε για το απόλυτο μηχάνημα (αλλα με τον επεξεργαστή που έχει δυστυχώς δεν μπορεί)

αυτο ακριβως με το HD ειναι ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ολο κ πιο συχνα τελευταια και σκεφτομαι γι αγορα media box χωριστου (αν κι εγιναν καποιες πρωτες αποπειρες να τρεξει το xbmc sto 360 - αλλα δεν παιζει video η audio files ακομα)

Διαβασα πως ο τελευταιος xbmc SVN ( rev28472 ) παιζει καποια αρχεια x264 / 720p. Στις τελευταιες εκδοσεις κανανε πραγματικα παρα πολλες αλλαγες. Θα το δοκιμασω και θα σας πω, τωρα φοραω την τελευταια pimped εκδοση.

freaktmp, τι πειραγμα θελει το χκουτο για 1tb δισκο;

format με XBPartitioner με 64kb clusters .... δε νομίζω να θέλει κάτι άλλο :D

0raid είπε:
[off topic]στο προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη , απίστευτο μηχάνημα , έχει ethernet , και κατεβάζει και torrents!

[off topic]
Κι εγω εχω το EGREAT EG-M31B αποκλειστικα για HD (μια μικρη μειοψηφια του content που εχω/με ενδιαφερει). Μετα το XBMC, τα networked media tanks ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα, αλλα απλα δεν συγκρινονται με το XBMC.

Getta Robo είπε:
freaktmp, τι πειραγμα θελει το χκουτο για 1tb δισκο;
Οπως σου ειπα και στο PM θελει προσοχη στο partitioning του δισκου, γιατι αν γινει λαθος μπορει να φαινεται οκ, αλλα καποια στιγμη να τα παρεις στο χερι τα data στο δισκο.

αν θυμαμαι καλα απο 137GB και πανω γεμιζεις partitions. Υπαρχει ενα πολυ καλο installation dvd απο το XboxHQ που εχει πολλα Apps, Emulators και αυτοματοποιει τις εγκαταστασεις και για τον πιο ασχετο, περναει οτι θες στο φτερό και μ'εχει σωσει.

απ' εδω

http://www.aideluxe.com/index.php?title=Auto-Installer_Deluxe

Για το HD Player οταν ερθει η ωρα στο καινουργιο σπιτι (μεσα στο καλοκαιρι) θα δω πως θα ειναι η διαρυθμιση και θα το ψαξω τοτε. Ευχαριστω για τα τips

Θυμαμαι στις αρχες που καναμε partition στο ΧΒΟΧ με raw commands και Zeroing απο FTP...

τι μου θύμισες wally!

ωραίες εποχές , που δεν τα είχαμε όλα στο πιάτο και ψαχνόμασταν

[edit - Αυτο φιλε BHacker, δεν ειναι ποστ στο πνευμα του forum μας. Περισσοτερο για αγγελια μοιαζει ]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ πάντως που έψαξα να βρώ IDE δίσκο για το XBOX, ηταν πολύ πιο ακριβοι από τους SATA. Σχεδόν διπλάσια τιμή στα ίδια GB. Το ίδιο που γίνεται και με τις παλιές RAM οι οποιες είναι πολύ ακριβότερες από τις καινούριες (λόγω του ότι δεν βγαίνουν πια και προφανώς έχουν ζήτηση). Στο τέλος θα θέλουμε περισσότερα λεφτά για να φτιάξουμε ένα retro PC παρά ενα καινουριο.

Δεν χρειαζεται να βαλεις ide δισκο στο xbox. Εγω εχω 1ΤΒ sata με μετατροπεα.

Το ξέρω, απλά επειδη υπήρχε η απορία για πιο λόγο να παρει κανεις SATA. Δεν είναι μόνο το μέγεθος, είναι και η χαμηλή τιμή. Εγώ απλά έψαχνα έναν μικρό IDE δίσκο, όχι πάνω από 250GB, για να πληρώσω λιγότερα υποτίθεται, αλλά ο 250GB IDE είχε την ίδια τιμή με τον 500άρη SATA, σε όλα τα μαγαζιά (πριν από κανενα 6μηνο).

P mporw na brw modded xbox;

Exw idi ena xbox, pws mporw na to hackarw; prepei na agorasw tpt;

Signwmi gia ta greeklish, alla grafw apo to kinito.

Πίσω
Μπλουζα