πάντως πέρα από οποιαδήποτε διάθεση για πλάκα... η ταχύτητα που πρόσφερε η δισκέτα μας επέτρεπε να παίζουμε περισσότερο. Αυτό το αναγνωρίζετε φαντάζομαι, φίλοι και πολέμιοι του αμστραντάκου. #)Karnov είπε:Δεν ήταν αυτός ο λόγος που κάναμε μεγαλύτερα σκορ οι κάτοχοι Amstrad 664/6128.
Είναι ότι σε σχέση με τους σπεκτρουμάδες , για ίδιο χρονικό διάστημα παιχνιδιού καθημερινά, εμείς παίζαμε διπλάσια ώρα
Π.χ. αν εσύ ήσουν σπεκτρουμάς και είχες καθημερινά 3 ώρες για games και εγώ με τον 6128 είχα επίσης 3 ώρες για games , από τις 3 ώρες , εγώ έπαιζα 179' , ενώ εσύ έπαιζες μετά βίας 90' και τον υπόλοιπο χρόνο ρύθμιζες αζιμούθια , καθάριζες κεφαλές κασετοφώνου και άκουγες το βουητό από το μεγαφωνάκι του κασετοφώνου με τις ώρες ... #)
Μεγάλη υπόθεση το floppy σε σχέση με τα κασετοφωνάκια.
Οι σπεκτρουμάδες και οι κομοντοράδες ξέρατε καλά από κασετόφωνα ...
Όπως έλεγε στην Καζαμπλάνκα
and waiting ... and waiting ... and waiting ...
O 6128 ήρθε σχεδόν στα μέσ της χρονιάς...αμίγκα άρχισαν να κοιτάνε οι πρώτοι τυχεροί από το 88...οι πολλοί μαζί και με μένα την πήραν το 90-91.Wally είπε:Κοιτα,το 1986 που ουσιαστικα ηρθε ο 6128 στην Ελλαδα εμεις μαζευαμε λεφτα για Amiga 500 (1987).Mε λιγα λογια το 1986 οσοι ειχαν 6128 οντως φορτωναν γρηγοροτερα απο τους Spectrum.
Ομολογώ ότι όσοι μάζευαν λεφτά από το 1986 , για να αγοράσουν την Α500 ου βγήκε το 1987 , ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους.Wally είπε:Κοιτα,το 1986 που ουσιαστικα ηρθε ο 6128 στην Ελλαδα εμεις μαζευαμε λεφτα για Amiga 500 (1987).Mε λιγα λογια το 1986 οσοι ειχαν 6128 οντως φορτωναν γρηγοροτερα απο τους Spectrum.
Χαχαχα!!! Στη γειτονιά μου, ο μόνος που είχε amiga ήταν γιός καρδιοχειρούργου, χωρίς πλάκα!!!Karnov είπε:Σίγουρα πολλά παιδιά καρδιοχειρουργών , πλαστικών χειρουργών ή εφοπλιστών θα την είχα, αλλά εγώ δεν γνώριζα τέτοια.