Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κοιτα, το ζητημα των gay πραγματικα εχει παραγινει αλλα σαφως πολυ νωριτερα απο φετος. Το κακο ειναι οτι προσπαθουν με μια αντεπιθεση μεσω ΜΜΕ να μας πεισουν οτι ολοι πρεπει να ασπαστουν τη (σ)ταση τους. Κουνια που τους κουναγε. Δεν με ενδιαφερουν και ουτε μ' ενοχλουν προσωπικα αφου ο καθενας μπορει να κανει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι αλλα δεν ανεχομαι να με θεωρουν παλαι αρχων επειδη δεν συμμριζομαι τα γουστα τους. Τελος παντων ως προς το ζητημα της μουσικης εκει ειναι που δεν με αφορα το γουστο ή το βιτσιο κανενος εφοσον αυτο που φτανει στ'αυτια μου μου κεντριζει το ενδιαφερον. Βλεπε Morissey, Marc Almond κ.α.pooky είπε:Δεν διαφωνώ φίλτατε Βολιώτη, αλλά φέτος σαν να περάγινε το κακό.
Από τα καλύτερά μου...Starbuck είπε:...Επίσης πολύ καλό το ρυθμικό Poupée De Cire, Poupée De Son από France Gall (Λουξεμβούργο, πρώτο το 1965)
ευτυχώς εγώ δεν τα καταλαβαίνω και ζω ευτυχισμένοςJuanita είπε:Από τα καλύτερά μου...
Παρά το ρυθμό του, τα λόγια μου έφερναν μια ψιλοκατάθλιψη...
λυγμ.. :icon_cry:Juanita είπε:Χωρίς να είμαι σίγουρη πρόκειται για μιά κούκλα πορσελάνινη που μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα αλλά (απ΄ότι καταλαβαίνω) είναι δυστυχισμένηπου δεν μπορεί να τα ζήσει.